Kıskanç sevgili ile tatil

Defalarca ilişki ile ilgili konu açmadım demişsin ama başlık bile "Kıskanç sevgili ile tatil" be canım.Onun yerine sessiz sakin bir yer arıyoruz deseydin burda pek o noktaya takılan olmayacaktı konuda amacından sapmayacaktı.Daha fazla uzatmayın diyeceğim de polemiğe girildi bir kere ceza almadan sonlanır mı bilmem.

Evet tenha yer arama sebebimiz o olduğu için öyle yazdım. Bir de tenha desem bodrum ve çeşmeye göre tenha ama belki de bize kalabalık gelecekti daha net anlaşılsın diye. Değiştirebilsem değiştirirdim Ama defalarca söyledim zaten. Bari ondan sonra ilişkiye yrpum yapma ama nerde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu sahibi bir soru sormus ve o sorusundan ziyade sevgilisine ve kendisine gelen elestirileri gorunce demis ki "kizlar, ben, iliskime yorum istemiyorum. Nereye gidebiliriz?" Buna ragmen bir olup nasil konu sahibine saldirabildiniz anlamiyorum. Mune eger objektif olacaksa konuyu sorulus amacinin disina cikaranlari gorecektir. Ve banlanmasi gerekenin kesinlikle konu sahibi olmadigini anlayacaktir.

Yorumlara o kadar sasirdim ki. Turk erkeklerinin bikiniye karsi sert bir durusunun oldugunu ilk defa duyuyormuscasina yorumlar cok garip geldi bana. En modern olan dizilerimizde bile bu muhabbet donerken Turkiye gerceklerinden nasil bu kadar uzak kalabildiniz? "Ay, ne bikini mi giydirmeyecekmis?" minvalindeki yorumlariniz bana "bir kisim var ki bu ulkenin gerceklerinden bihaber." yorumunu yaptirdi.
Bir iliskide taviz olur efendim. Ve karsilikli olur. "Aman taviz verme daha sonra daha kotu olur." yorumlariniz ise gereksiz bir kibirden baska bir sey degil. Hayatin sizi hic esnetemediginin gostergersi.
Neyse konu sahibi arkadasim, benim konuna verebilecegim bir cevabim yok. Sadece butun sayfalari okuyup haklinin yaninda olmak istedim. Insanlar bagirdiklarinda daha cok hakli olduklarini zannettikleri gibi 10 kisi 1 kisinin uzerine gidiyorsa da o 10 kisinin mutlaka hakli oldugunu zannediyorlar. Umarim mune dogruyu gorur. Polemigi kimlerin baslattigini anlayabilir.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum..
bende konu sahibini haklı buluyorum..
malesef illa ki muhalefet olup,konuyu saptırma işi moda oldu forum da...

Hepsi sizinki gibi değil insanlar bunun şaşkınlığını yaşıyor gayet normal. Ben hayatım boyunca mayo haricinde bişey giymedim nişanlım balayinda bikini giy diye tutturdu böylesi de var.
Soruna gelince bende sarımsaklı tarafını tavsiye ediyorum o taraflara küçük koylar var rahat edersin denizi de güzeldir

Cevap yazdığın için çook teşekkür ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Abartmış bence altı üstü birkaç gün yahut birkaç hafta tatile gideceksiniz. Her dediğine tamam demeyin bence diyeceğim ama adam zaten tatile gitmek istemiyormuş sizin için gidiyormuş. Ne yapacağınızı bilmiyorum fakat dediğiniz villayı kiralamayın kesinlikle

Ben de bunu bekliyorum inanın ki. Sessiz kalmayıp yazdığınız için de ayrıca teşekkür ederim . Çünkü aynı düşüncelerdeyiz ve ben yazınca eleştiri kaldırmayan konu sahibi oluyorum maalesef.

Sonucu da bekleyip göreceğiz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sitede bu tip polemiklere dahil olan bir üye olmadım hiç bir zaman ama, olayı konu dışına çıkartıp konu sahibini kışkırtan ve polemik konusu yapan kişiler belli bence. Konuyu amacından saptırıp bir de kızı suçlu çıkartmışlar.

Arkadaşlar boşverin cevap bile vermeyin saldırgan yorumlarına. İşi gücü milleti kışkırtmak bir dövmediği kaldı konu sahibinin. Sakince konuşmak varken nedir bu fevrilik anlamıyorumki. Mune gerekeni yapar birazdan.

Bu şahsın yorumlarini hic sevmiyorum yav

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okuduğumdan beri ağlıyorum neden yaptınız bunu bana? Zaten yorumlarımı sevseniz kendimden şüphe ederdim, teşekkürler

kızlar biri bir konuda yardım isteyince hemen detayli yardim/öneri getiriyoruz her biçimde. burdada öyle olmuş. yani sevgilim kıskanç bize sakin tatil yeri önerin demiş konu sahibi, bazı arkadaşlarımda kendi düşüncelerini yazmış, yanlış olduğunu anlatmaya çalışmış arkadaşa. buraya kadar bir sorun yok. olabilir dayanışmadır, bilgi alışverişidir. ama konu sahibi haklı olarak 'fikirlerinizi sormadim, ben sevgilimi böyle kabul ettim, bana sakin yer önerin yalnızca' dediğinde orda durup saygı duyup denileni yapmak lazım. hepimiz birbirimizi böyle rencide edip kırarsak nice olur halimiz?

Son düzenleme:

Bravo. Ben de okuyunca heralde bunlar farklı bir ülkede yaşıyorlar sandım... Bu kadar genisledigimizi düşünmüyorum. Konu Sahibi fikir istemiş ama yer fikri git gitme, ayrıl ayrılma fikri değil halla halla.
Ayrıca konu sahibi yaşam tarzın bana zıt fakat tek diyeceğim aranızdaki saygıyı kaybetmeyin selametle ;-)

özenti feministler yine konuyu saptırmışlar. ondan sonra da mikser ben oluyorum niyeyse.

yaptıkları da hep aynı, sözüm ona güçlü kadın olmayı tavsiye ediyorlar ''ipleri şimdiden eline verme, boşa gitsin, hiç çekme, kendi kararlarını ver, seni kısıtlamasına izin verme....''. bunları yapınca güçlü kadın olundugunu zannediyorlar

karşıdaki onlara ters cevap verincce de ''iyi tamam sen kendini ezdir, sen anca erkege boyun eg, kendi kararlarını bile veremiyorsun'' diye aşagıladıklarını zannediyorlar. bunlar işte hep bu feministlerin utandırma taktikleri.

Peki senin tavsiyen nedir sevgili mikser01?

madem bikini sorun oluyor sende giyme canım normal bir mayo giy istediğiniz yere gidin yani madem çok seviyosun onun için her türlü fedakarlığı yapabilirsin o zaman bikiniden vazgeç oda rahat etsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…