- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
Defalarca ilişki ile ilgili konu açmadım demişsin ama başlık bile "Kıskanç sevgili ile tatil" be canım.Onun yerine sessiz sakin bir yer arıyoruz deseydin burda pek o noktaya takılan olmayacaktı konuda amacından sapmayacaktı.Daha fazla uzatmayın diyeceğim de polemiğe girildi bir kere ceza almadan sonlanır mı bilmem.
konu sahibesini;
sevgilisine gösteremediği öfkeyi yorumculara göstermekle suçlamışlar..
kişi kendinden bilir işi dedikleri tam da bu olmalı :))
Aynen katılıyorum..Konu sahibi bir soru sormus ve o sorusundan ziyade sevgilisine ve kendisine gelen elestirileri gorunce demis ki "kizlar, ben, iliskime yorum istemiyorum. Nereye gidebiliriz?" Buna ragmen bir olup nasil konu sahibine saldirabildiniz anlamiyorum. Mune eger objektif olacaksa konuyu sorulus amacinin disina cikaranlari gorecektir. Ve banlanmasi gerekenin kesinlikle konu sahibi olmadigini anlayacaktir.
Yorumlara o kadar sasirdim ki. Turk erkeklerinin bikiniye karsi sert bir durusunun oldugunu ilk defa duyuyormuscasina yorumlar cok garip geldi bana. En modern olan dizilerimizde bile bu muhabbet donerken Turkiye gerceklerinden nasil bu kadar uzak kalabildiniz? "Ay, ne bikini mi giydirmeyecekmis?" minvalindeki yorumlariniz bana "bir kisim var ki bu ulkenin gerceklerindn bihaber." yorumunu yaptirdi.
Bir iliskide taviz olur efendim. Ve karsilikli olur. "Aman taviz verme daha sonra daha kotu olur." yorumlariniz ise gereksiz bir kibirden baska bir sey degil. Hayatin sizi hic esnetemediginin gostergersi.
Neyse konu sahibi arkadasim, benim konuna verebilecegim bir cevabim yok. Sadece butun sayfalari okuyup haklinin yaninda olmak istedim. Insanlar bagirdiklarinda daha cok hakli olduklarini zannettikleri gibi 10 kisi 1 kisinin uzerine gidiyorsa da o 10 kisinin mutlaka hakli oldugunu zannediyorlar. Umarim mune dogruyu gorur. Polemigi kimlerin baslattigini anlayabilir.
Canım sevgilin ise hemen terket kocan ise hemen boşan. Baksana buradakilerde akıl fikir çok. Kendi sözde mükemmel ilişkilerinde sıfır tavizsiz ilerliyorlar . Öyle şeyler söylüyorlar ki bikini giymeye laf eden ki tek erkek benimki oldu. Türk erkekleri ne değişmiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
birden derin oluyor. yüzmeyi bilmek lazım. yoksa kıyıda alan dar. denizin dibi kumlu ama plajı taşlı. assos taşlarıyla meşhurmuş. rengarek taşlar bulabilirsiniz. biz hatıra diye bi kaç taş topladık çok güzel renkleri.
Konu sahibi bir soru sormus ve o sorusundan ziyade sevgilisine ve kendisine gelen elestirileri gorunce demis ki "kizlar, ben, iliskime yorum istemiyorum. Nereye gidebiliriz?" Buna ragmen bir olup nasil konu sahibine saldirabildiniz anlamiyorum. Mune eger objektif olacaksa konuyu sorulus amacinin disina cikaranlari gorecektir. Ve banlanmasi gerekenin kesinlikle konu sahibi olmadigini anlayacaktir.
Yorumlara o kadar sasirdim ki. Turk erkeklerinin bikiniye karsi sert bir durusunun oldugunu ilk defa duyuyormuscasina yorumlar cok garip geldi bana. En modern olan dizilerimizde bile bu muhabbet donerken Turkiye gerceklerinden nasil bu kadar uzak kalabildiniz? "Ay, ne bikini mi giydirmeyecekmis?" minvalindeki yorumlariniz bana "bir kisim var ki bu ulkenin gerceklerinden bihaber." yorumunu yaptirdi.
Bir iliskide taviz olur efendim. Ve karsilikli olur. "Aman taviz verme daha sonra daha kotu olur." yorumlariniz ise gereksiz bir kibirden baska bir sey degil. Hayatin sizi hic esnetemediginin gostergersi.
Neyse konu sahibi arkadasim, benim konuna verebilecegim bir cevabim yok. Sadece butun sayfalari okuyup haklinin yaninda olmak istedim. Insanlar bagirdiklarinda daha cok hakli olduklarini zannettikleri gibi 10 kisi 1 kisinin uzerine gidiyorsa da o 10 kisinin mutlaka hakli oldugunu zannediyorlar. Umarim mune dogruyu gorur. Polemigi kimlerin baslattigini anlayabilir.
Adam sevgili ile tatile gider ama diğerlerini istemez
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Sevgilin ne ise diğerleri de o aslında, aranızda nikah yok sonuçta
Ama hata bence sende, neyi nerde giyeceğine kendin karar vermelisin
Baban kısıtlasa kızarsın erkek arkadaş karıştı mı ayyy beni kıskanıyoolur
Bu şahsın yorumlarini hic sevmiyorum yav
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konu sahibi bir soru sormus ve o sorusundan ziyade sevgilisine ve kendisine gelen elestirileri gorunce demis ki "kizlar, ben, iliskime yorum istemiyorum. Nereye gidebiliriz?" Buna ragmen bir olup nasil konu sahibine saldirabildiniz anlamiyorum. Mune eger objektif olacaksa konuyu sorulus amacinin disina cikaranlari gorecektir. Ve banlanmasi gerekenin kesinlikle konu sahibi olmadigini anlayacaktir.
Yorumlara o kadar sasirdim ki. Turk erkeklerinin bikiniye karsi sert bir durusunun oldugunu ilk defa duyuyormuscasina yorumlar cok garip geldi bana. En modern olan dizilerimizde bile bu muhabbet donerken Turkiye gerceklerinden nasil bu kadar uzak kalabildiniz? "Ay, ne bikini mi giydirmeyecekmis?" minvalindeki yorumlariniz bana "bir kisim var ki bu ulkenin gerceklerinden bihaber." yorumunu yaptirdi.
özenti feministler yine konuyu saptırmışlar. ondan sonra da mikser ben oluyorum niyeyse.
yaptıkları da hep aynı, sözüm ona güçlü kadın olmayı tavsiye ediyorlar''ipleri şimdiden eline verme, boşa gitsin, hiç çekme, kendi kararlarını ver, seni kısıtlamasına izin verme....''. bunları yapınca güçlü kadın olundugunu zannediyorlar
karşıdaki onlara ters cevap verincce de ''iyi tamam sen kendini ezdir, sen anca erkege boyun eg, kendi kararlarını bile veremiyorsun'' diye aşagıladıklarını zannediyorlar. bunlar işte hep bu feministlerin utandırma taktikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?