canım tam tatil değil, dinlenmece yeri ama ağvada paradise otel var. yemekleri süper odaları harika. birde havuzlari var. otel ufak taş çatlasin 15 odaları olduğundan kalabalıkda olmuyor. bir göz at, uyabilirr. sahilde balıkçılar falan, yazın hoş olabilir.
bende tail için yer arıyordum...baktım 3 gece ye 19.450 fiyat veriyo.....şok oldum...buraya rahmi koçun torunları gider tatile biz gidemek valla
evet arkadaşında eessrryyaa dediği gibi uçuk fiyatları.evet ben gittim ama oteli ayrı denize giriş kısmı ayrı. biz otelde kalmadık sadece denize girmek için ödeme yaptık günlük 100 tl idi kişi başı eşimle ilk evlendiğimizde gitmiştik ama 5 sene önce. şuanki fiyatları nedir bilmiyorum.Bodrum 2 mizin de istediği bi yer . Maça kızına siz gittiniz mi? Beach tarzı bi yer mi. Gitti iseniz hangi tarihte gittinxş acaba? Ağustos ta düşünüyoruz ramazandan dolayı da Ağustos baya yoğun olacak gbi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bodrum 2 mizin de istediği bi yer . Maça kızına siz gittiniz mi? Beach tarzı bi yer mi. Gitti iseniz hangi tarihte gittinxş acaba? Ağustos ta düşünüyoruz ramazandan dolayı da Ağustos baya yoğun olacak gbi
Tatil için nacizane fikrimse herşey dahil otellervilla milla tatil gibi olmuyor. ailecek eskiden bizde kalırdık, biraz daha uygun oluyor ama tatilin keyfi otellerde çıkıyor. hazır yemek, açık büfe kahvaltı ohh miss :)
yalova falan demişler ama cıkks bence yalovada hoş olmaz. antalya, izmir, muğla... ufak butik otellerde az insan oluyor. tercih edebilirsiniz.
ben muğlada yaşıyorum. burada sarıgermede bir otelimiz var, şimdi adını unuttum. bella mıydı neydi.:44: daha geçen gördüm çok sakindi sahil kenarı. otel müşterisi harici pek denizine giren olmuyor.
bir de bu aralar ramazan dolayısıyla (muğla için konuşuyorum) pek yerli turist yok. yabancı turistlerinde gözleri tok olur, bakma etme kesinlikle olmaz. adamlar kendi ülkelerinde göreceklerini görüyor zaten, o yüzden rahat edersiniz.
şimdiden iyi tatiller
Valla ya acaba onlara ne yorum yapıyorlar. Neyseki bi elin parmağını geçmese de düzgün cevap veren insan var. Çok sağol . Didim'e yıllar önce gitmiştim iğne atsam yere düşmücek gibi idi. Ama bahsettiğim yer merkezi tabi. Sizin bahsettiğiniz yerlerin tam adını biliyor musunuz
çanakkalenin denizi ef-sa-ne! kesinlikle öneririm. ayvacık assos falan hem müthiş bi deniz, hem ucuz, hem çok ilginç derecede tenha. şaşırırsınız. 3-5 kişi oluyor onlarda yaşlı. biz şoka girdik millet nerede acaba diye. keşfedilmemiş bi yer demekki. koskoca denizde bi ikimiz vardık eşimle. arasıra 3-4 kişi daha giriyo. plajda in cin top oynuyo. müzik falan tek bi bardan geliyo. ama baya ölü bi yer. voleybol oynayan kimse yok mesela.
Konu açabilme yeteneği diye bir şey de mi varmış ? Hayretler içerisindeyim. Anlamayan insanlara göre konu aöma sanırım bahsettiğiniz. Hayır bilinçaltım değil olanı olduğu gbi anlatmam yazdırmış olmalı konu başlığını. Yani olan bu şekilde aynen yazdım .
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
:)) yorumlarınız için sağolun da ben size kısıtlıyo ne yapayım diye sormamışım ki. Dedikleriniz de haklısınız ama çok seviyorum ve mutlu olmak için elimden gelen fedakarlığı yapabilirim. Yani bu yaz ha bikini giymişim ha giymemişim bi önemi yok . Kaldı ki zaten kendisi de tatile gitmeyi sevmez Denizi filan. Ama istemediği halde ben istediğim için gideceğiz.
Neden sevdiğim ve benim için bir çok şey yapan insana karşı bu konuda inat edeyim ki? Yani tenha yada kalabalık benim için önemli değil. Yorgan yakmaktansa uzlaşmaya varmak çok daha güzeldir her zaman.
Yani bende çok önce gittim tabi merkez kalabalık ama biraz gezip sakin yerler illa bulursunuz gibime geliyor. Termal otellere bakın afyon da villalar ucuzmuş ama anlaşılan deniz istiyosunuz. Arkadşım yılbaşında tutmuştu içinde havuzu filan var sadece 2niz olursunuz. Hem aileniz biliyormu? Fazla güneşte kalıp yanma riskiniz de olmaz
bu yaz bikini giymişsin yada giymemişsin farketmez ise
bence bu yaz tatile gitmişsin yada gitmemişsin farketmemeli
Sadece 10-12 adet gölerine ait havuz,çok sakin oluyor.
Anlattıkların tam aradığımız özellikler :) siz ne zaman gittiniz acaba ve tam gittiğiniz yer neresi idi
Öyle mi? Bu yazdığınızı da düşünüp de yazdınız mı merak ediyorum doğrusu...
Dediğinize göre haşema ile girenler tatile gitmiş sayılmıyor farketmiyor yani. Hıhı.
Var tabi. Konu açabilme yeteneği var. Doğru yere konu açabilme yeteneği var. İnsanlarla adam gibi konuşabilme yeteneği var (onlara anormal demeden kapasitelerine laf etmeden) ama işte o yetenek de adab-ı muaşeret de herkeste yok.
o konu ayrı
haşemo giyenler hayat felsefesi olarak bunu benimsemiş insanlar
kimse için o haşemoyu giymiyor
ve kimse içinde çıkartmıyor
bu yönüyle bakarsan
sevgilin rahatsız olacak diye
kendinden taviz vermeye o kadar heveslisin ki
bende işi kökten çöz istedim
hiç çıkma tatile
bu fedakarlığı da yap
daha mesut oluyrsunuz
geçen hafta ordaydım.hiç bir allahın kulu yok cidden. biz doğal güzelliğine yandık gittik oraya ama sıkıldık 3 günde döndük geri. gittiğimiz yer tam assos kadırga koyu. orada bir sürü pansiyon var mümkünse klimalı tercih edin. bizimki klimalı değildi piştik. gecelik iki kişi 100 tl idi. assosa gelince, antik bir kent. her yer tarihi eser kaynıyor. ama nedendir hiç kimse yok. akşamları biraz sıkıcı oluyor. ama romantik oluyor gece yıldızları izlersiniz çekirdek alıp gezersiniz tarihe ilginiz varsa sıkılmazsınız. başbaşa kalmak için güzel bir yer.
Evet canım hevesliyim seni ne ilgilendirir?
Kaldı ki vereceğim taviz benim tavizim gene seni ilgilendiren bişey yok. Yol al.
Bir de haşema diyince nasıl da 180 derece döndün. Komik olma.
haşemo giyenlerin hayat felsefesi başlı başına erkek merkezli bir felsefe. direkt bir başkasısın gözüne görünerek (özellikle karşı cinsin) günah olmasın zina olmasın vs. diyerek yola çıkan bir felsefe. asil bişey değil yani. herkesin ilişki dinamiği farklıdır yani. saygı duyulmalı.o konu ayrı
haşemo giyenler hayat felsefesi olarak bunu benimsemiş insanlar
kimse için o haşemoyu giymiyor
ve kimse içinde çıkartmıyor
bu yönüyle bakarsan
sevgilin rahatsız olacak diye
kendinden taviz vermeye o kadar heveslisin ki
bende işi kökten çöz istedim
hiç çıkma tatile
bu fedakarlığı da yap
daha mesut oluyrsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?