Kıskanç sevgili ile tatil

Çok sağol canım ağvaya geçen kış gitmiştik gerçekten çok güzel bi yer . Hava yağmurlu olmasına rağmen çok güzel geçmişti yaz için farklı bi yer olsun istiyorum ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende tail için yer arıyordum...baktım 3 gece ye 19.450 fiyat veriyo.....şok oldum...buraya rahmi koçun torunları gider tatile biz gidemek valla

evet arkadaşında eessrryyaa dediği gibi uçuk fiyatları.evet ben gittim ama oteli ayrı denize giriş kısmı ayrı. biz otelde kalmadık sadece denize girmek için ödeme yaptık günlük 100 tl idi kişi başı eşimle ilk evlendiğimizde gitmiştik ama 5 sene önce. şuanki fiyatları nedir bilmiyorum.

çanakkalenin denizi ef-sa-ne! kesinlikle öneririm. ayvacık assos falan hem müthiş bi deniz, hem ucuz, hem çok ilginç derecede tenha. şaşırırsınız. 3-5 kişi oluyor onlarda yaşlı. biz şoka girdik millet nerede acaba diye. keşfedilmemiş bi yer demekki. koskoca denizde bi ikimiz vardık eşimle. arasıra 3-4 kişi daha giriyo. plajda in cin top oynuyo. müzik falan tek bi bardan geliyo. ama baya ölü bi yer. voleybol oynayan kimse yok mesela.

:))) aslında çok iyi fikir Ramazan'da hem fiyat da uygun olur ama yıllık izinde gideceğimiz için mecburen ramazandan sonra gideceğiz . Muğla'yı da çok severim ama acaba dediğiniz yer Ağustos'ta nasıl olur geçen yıl tam sezonda nasıldı acaba dikkat etmiş miydiniz

Yani bende çok önce gittim tabi merkez kalabalık ama biraz gezip sakin yerler illa bulursunuz gibime geliyor. Termal otellere bakın afyon da villalar ucuzmuş ama anlaşılan deniz istiyosunuz. Arkadşım yılbaşında tutmuştu içinde havuzu filan var sadece 2niz olursunuz. Hem aileniz biliyormu? Fazla güneşte kalıp yanma riskiniz de olmaz

Anlattıkların tam aradığımız özellikler :) siz ne zaman gittiniz acaba ve tam gittiğiniz yer neresi idi

Var tabi. Konu açabilme yeteneği var. Doğru yere konu açabilme yeteneği var. İnsanlarla adam gibi konuşabilme yeteneği var (onlara anormal demeden kapasitelerine laf etmeden) ama işte o yetenek de adab-ı muaşeret de herkeste yok.

Son düzenleme:

bu yaz bikini giymişsin yada giymemişsin farketmez ise
bence bu yaz tatile gitmişsin yada gitmemişsin farketmemeli

Hiç gitme daha iyi.
Tamam adam istanbulda kısa giydirmek vs istemez anlarım.
Ama bir antalya'da bodrum'da ne gerek var kıskançlığa. Kıskançlık kısıtlama olmamalı.
Bu hafta sonu sevgilimle haftasonu tatiline gittik ben de severim etek elbise giymeyi kısa şort giymeyi ama araba ile çıkmayacaksam istanbulda pek tercih etmem.
Gittiğim yazlık yerde de kimse kısıtlayamaz yani

Canım sen bu şekilde gidersen tatil burnundan gelir.
Hem dediğin türde çok pahalıya geliyor bir de sadece size özel ev vs istiyor.. bilemedim bu durumu. herşey dahil turistin ağırlık olduğu otele gidin belki tabularını yıkar o vakit

Geçenlerde hafta sonunda da termal otele gittik güzeldi ancak bi yaz tatilin yerini tutmaz kesinlikle. 25 ve 30 yaşlarındayız. Yani aileden izin alma durumu yok ilişkimizi biliyorlar yakında söz nişan da olucak inş . Ancak tatile gideceğimizden pek tabiki haberleri de yok.

bu yaz bikini giymişsin yada giymemişsin farketmez ise
bence bu yaz tatile gitmişsin yada gitmemişsin farketmemeli

Öyle mi? Bu yazdığınızı da düşünüp de yazdınız mı merak ediyorum doğrusu...
Dediğinize göre haşema ile girenler tatile gitmiş sayılmıyor farketmiyor yani. Hıhı.

Anlattıkların tam aradığımız özellikler :) siz ne zaman gittiniz acaba ve tam gittiğiniz yer neresi idi

geçen hafta ordaydım. hiç bir allahın kulu yok cidden. biz doğal güzelliğine yandık gittik oraya ama sıkıldık 3 günde döndük geri. gittiğimiz yer tam assos kadırga koyu. orada bir sürü pansiyon var mümkünse klimalı tercih edin. bizimki klimalı değildi piştik. gecelik iki kişi 100 tl idi. assosa gelince, antik bir kent. her yer tarihi eser kaynıyor. ama nedendir hiç kimse yok. akşamları biraz sıkıcı oluyor. ama romantik oluyor gece yıldızları izlersiniz çekirdek alıp gezersiniz tarihe ilginiz varsa sıkılmazsınız. başbaşa kalmak için güzel bir yer.

o konu ayrı
haşemo giyenler hayat felsefesi olarak bunu benimsemiş insanlar
kimse için o haşemoyu giymiyor
ve kimse içinde çıkartmıyor
bu yönüyle bakarsan
sevgilin rahatsız olacak diye
kendinden taviz vermeye o kadar heveslisin ki
bende işi kökten çöz istedim
hiç çıkma tatile
bu fedakarlığı da yap
daha mesut oluyrsunuz

Senin gibi mi? Bak bak bilinçaltın ne diyor diyip alttan alta laf sokmalar gibi mi? Ben a dediğimde karşı taraf b diyorsa ben de Onlara a normal diyebilirim . Bi kaç defa daha anlattığım halde anlamamakta ısrar eden sanki ona sorulmuş gbi bana ilişkime laf söyleme yetkisinin var olduğuna inanan insanlara bnmdd anormal demem çok normal. Ha bir de Adab o muaşeret kafanda kurup karşı tarafı iğnelemekse, olmayan birşeyi varmış gibi göstermeye çalışmaksa kabul . Doğru yoldasınız.

Evet canım hevesliyim seni ne ilgilendirir?

Kaldı ki vereceğim taviz benim tavizim gene seni ilgilendiren bişey yok. Yol al.

Bir de haşema diyince nasıl da 180 derece döndün. Komik olma.

A valla süper tarihe ilgimiz yok ama harika bi deniz sakinlik ve başbaşa olmak bizim için yeterli ve tabiki klima :) sağol önerin için bize de yakın baya baya düşünmeye başladım asos u

Arkadaş da kendi düşüncesini belirtmiş, neden üslubunuz bu kadar çirkin sorabilir miyiim? Gereksiz dediğiniz insanlar olarak hem eleştiirdik hem de öneride bulunduk ama hala yok şu normal bu anormal devam ediyorsunuz? Elbette sizin taviziniz, sizin kararınız fakat verdiğiniz tavizi düşünecek olursak insanlar normal mı yoksa anormal mi buna karar verebilecek merciinin siz olmadığınız anlaşılıyor...Lütfen daha saygılı davranın.

haşemo giyenlerin hayat felsefesi başlı başına erkek merkezli bir felsefe. direkt bir başkasısın gözüne görünerek (özellikle karşı cinsin) günah olmasın zina olmasın vs. diyerek yola çıkan bir felsefe. asil bişey değil yani. herkesin ilişki dinamiği farklıdır yani. saygı duyulmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…