- Konu Sahibi karamell_06
herkese merhabalar...benim sıkıntım sevgilimle.çok kıskanç ne yapıcamı şaşırdım artık.bazen ayrılma noktasına geliyorum tahammülüm kalmıyor.şöyle bi sıralayım kıskançlıklarını ya akıl werin bana bunlar normal şeyler mi?
*kardeşlerimi kıskanıyor sarılmasınlar sana öpmesinler diyor.
*yazın kısa kollu şeyler giyme,dar giyme topuklu ayakkabı giyme....
*erkek kuaföre gitme bayan olsun
*makyaj yapma
*saçlarını benimle buluşmayacağın zamanlarda düzleştirme
*facebook açma
*okulda hiç bi erkekle konşma
*erkek bebek sevme
*.................. sanatçıyı dinleme
*dolmuşta otobüste yanına erkek oturusa kalk
*gittiğin geldiğin yeri bana bildir(yurrtan çıktım,durağa geldim.otosüse bindim vs)
*kız arkadaşalarında fazla zaman geçirme
*erkek hocaların yanına tek gitme
*arkadaşlarınla yemeğe gittiğinde kasiyer erkekse parayı arkadaşlarına ver onlar ödesin
zamanla düzelir diye bekliyorum ama bi düzelme yok.başka şehirlerdeyiz ben üniversite okuyorum bunların etkisi olabilir mi bilmiyorum.
bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.nişanlanacaktık çeşitli nedenlerle nişanlanamadık.seviyorum ama bu kıskançlığı beni çok yoruyor.tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum.evlendikten sonra düzelir mi sizce?yoksa evliliğe gitmeden bitmeli mi
*kardeşlerimi kıskanıyor sarılmasınlar sana öpmesinler diyor.
*yazın kısa kollu şeyler giyme,dar giyme topuklu ayakkabı giyme....
*erkek kuaföre gitme bayan olsun
*makyaj yapma
*saçlarını benimle buluşmayacağın zamanlarda düzleştirme
*facebook açma
*okulda hiç bi erkekle konşma
*erkek bebek sevme
*.................. sanatçıyı dinleme
*dolmuşta otobüste yanına erkek oturusa kalk
*gittiğin geldiğin yeri bana bildir(yurrtan çıktım,durağa geldim.otosüse bindim vs)
*kız arkadaşalarında fazla zaman geçirme

*erkek hocaların yanına tek gitme
*arkadaşlarınla yemeğe gittiğinde kasiyer erkekse parayı arkadaşlarına ver onlar ödesin
zamanla düzelir diye bekliyorum ama bi düzelme yok.başka şehirlerdeyiz ben üniversite okuyorum bunların etkisi olabilir mi bilmiyorum.
bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.nişanlanacaktık çeşitli nedenlerle nişanlanamadık.seviyorum ama bu kıskançlığı beni çok yoruyor.tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum.evlendikten sonra düzelir mi sizce?yoksa evliliğe gitmeden bitmeli mi