Kıskanç sevgili

Konu sahibesi sevgiliniz 'psikopat' olabilir...(erkek bebek sevme diyecek kadar aklını yitirmiş..Bence hemen ayrıl böyle bi hastadan..İlerde çok canını yakar..

ben üniv de okurken farklı şehirleydik fazlası var eksiği yok ne mi oldu sonra okul bitti kıskançlık gitti :)inan geçiyo yaşı biraz otursun....topuklu giymemi saçlarımı salmamı istemiyo sonuçta o bir erkek başka birinin senden etkilenmemesini istemesi normal,ama kardeşlerin kıskanması abartı olmuş :9:

su yazdıklarını okuyunca üniversite yıllarındaki arkadaşım geldi aklıma..aynen senin anlattığın gibi bir sevgilisi vardı..
yurtta kalıyorduk biz..tabii hep aynı yaşıtların falan..çarşı pazar gezmk isterdik..kızcağız ya izin vermio die gelemezdi yada uyuyorum deyip bizle takılırdı..
yanii bizimle çarşıya çıkmasına bile iizin vermezdi.bi ihtiyacı olduğunda ise arkadaşlarına söyle onlar alsın derdi..manyağın tekiydi yanii
çok kavga ettiler ayrılma kararı alıp tekrar barıştılar
ama suan evliler.arkadaşımın dediğine göre cok değişmiş.açık giyinmesine asla izin vermeyen kıskanann o çocukla şimdi arkadaşım facede asklı resmi var.
zamanla düzelir die düşünüorum ama tabii sanada bağlı

herkese merhabalar...benim sıkıntım sevgilimle.çok kıskanç ne yapıcamı şaşırdım artık.bazen ayrılma noktasına geliyorum tahammülüm kalmıyor.şöyle bi sıralayım kıskançlıklarını ya akıl werin bana bunlar normal şeyler mi?
*kardeşlerimi kıskanıyor sarılmasınlar sana öpmesinler diyor.
*yazın kısa kollu şeyler giyme,dar giyme topuklu ayakkabı giyme....
*erkek kuaföre gitme bayan olsun
*makyaj yapma
*saçlarını benimle buluşmayacağın zamanlarda düzleştirme
*facebook açma
*okulda hiç bi erkekle konşma
*erkek bebek sevme
*.................. sanatçıyı dinleme
*dolmuşta otobüste yanına erkek oturusa kalk
*gittiğin geldiğin yeri bana bildir(yurrtan çıktım,durağa geldim.otosüse bindim vs)
*kız arkadaşalarında fazla zaman geçirme:47:
*erkek hocaların yanına tek gitme
*arkadaşlarınla yemeğe gittiğinde kasiyer erkekse parayı arkadaşlarına ver onlar ödesin

zamanla düzelir diye bekliyorum ama bi düzelme yok.başka şehirlerdeyiz ben üniversite okuyorum bunların etkisi olabilir mi bilmiyorum.
bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.nişanlanacaktık çeşitli nedenlerle nişanlanamadık.seviyorum ama bu kıskançlığı beni çok yoruyor.tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum.evlendikten sonra düzelir mi sizce?yoksa evliliğe gitmeden bitmeli mi:59:

canım biran önce bitir derim.benimde vardı böyle sevgilim yaşamından çalıyorlar insanın resmen..uzak dur çok saçma takıntıları var.biraz özler unutursun ama böyle biriyle hayat geçmez

:60::60::60:benim aşkım da aynı bu özelliklere sahip ve 5 yıldır beraberiz:60: çokta mutluyum iyiki tanımışım onu :16::17:aynı şeklide onu giyme etek giyme skinny giyme yalnız dışarı çıkma :60::60:....
utanmasa okula bile gitme dicek arada okulu bırak da demiyo değil:60:
ama ben istediğim her şeyi yaptırıyorum :60: hatta beraber alıyoruz :60:
etek elbise giydiğim gün tüm gün morali bozuk oluyo :60:
ama bende kzım nabıyım etek giiymek tayt giymek benim en doğal hakkım:24:

herkese merhabalar...benim sıkıntım sevgilimle.çok kıskanç ne yapıcamı şaşırdım artık.bazen ayrılma noktasına geliyorum tahammülüm kalmıyor.şöyle bi sıralayım kıskançlıklarını ya akıl werin bana bunlar normal şeyler mi?
*makyaj yapma
*facebook açma
*erkek bebek sevme
*gittiğin geldiğin yeri bana bildir(yurrtan çıktım,durağa geldim.otosüse bindim vs)
*arkadaşlarınla yemeğe gittiğinde kasiyer erkekse parayı arkadaşlarına ver onlar ödesin

zamanla düzelir diye bekliyorum ama bi düzelme yok.başka şehirlerdeyiz ben üniversite okuyorum bunların etkisi olabilir mi bilmiyorum.
bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.nişanlanacaktık çeşitli nedenlerle nişanlanamadık.seviyorum ama bu kıskançlığı beni çok yoruyor.tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum.evlendikten sonra düzelir mi sizce?yoksa evliliğe gitmeden bitmeli mi:59:
:53::53::53: benim ESKİ sevgilimi tarif etmişsin. Bunlar yüzünden ESKİ olduya zaten. Bir süre sonra çok sıkılcaksın bu durumdan söylim.. konuşmayı dene

Hahahhahha hiç kahkaha atasım yoktu :9: Erkek bebek sevme! mi. Seksomanyak mıdır nedir :D:D

Şu yazdığınızı kendi evimde okumasam kamera şakası yapıyorlar, erkek arkadaşınızın sıraladığı maddeleri okudukça şekilden şekile giren suratımı kayıt altına alıyorlar falan zannederdim.

Hadi tamam o şahıs gerçekten şuursuz. Ona bir şey diyemem, bunlardan çok var. Ama ya siz? Sizi parmak kuklasından farklı görmeyen bir insanı adam yerine koymayı geçtim, onu nasıl sevebiliyorsunuz? Bu kadar mı sizin de kendi karakteriniz olduğundan bihabersiniz? Nutkum tutuldu, daha fazla yazamıyorum. Kişiliksiz bir parmak kuklası olmak hoşunuza gidiyorsa devam edin, ne denir ki..

Bu ağır bir laf evet, ama size yapılan muamelenin hafifletilmiş özeti aslında. "Ben bu muyum?" diye kendinize sorabiliyorsanız şu an, ne mutlu bana...

nefes almana izin veriyor neyseki... :27:
erkek arkadasina söyle bir uzmana gözüksün, bence ciddi psikolojik sorunlari var...

Hiç normal değil
Bu onun karaktersi demekki değişmesini beklemek kendini kandırmak olur
Evlenince de aynen devam eder emin ol

ve hala böyle bi adamla sevgilisin öyle mi?

benim sevgilimde böyle kıskanç her şeyime karışır ama ben istediğim yaparım sonunda:21:iyiki onu tanımışım benden başkasını gözü :21:görmüyo üzerime titriyo :24:

Şu yazdığınızı kendi evimde okumasam kamera şakası yapıyorlar, erkek arkadaşınızın sıraladığı maddeleri okudukça şekilden şekile giren suratımı kayıt altına alıyorlar falan zannederdim.

Hadi tamam o şahıs gerçekten şuursuz. Ona bir şey diyemem, bunlardan çok var. Ama ya siz? Sizi parmak kuklasından farklı görmeyen bir insanı adam yerine koymayı geçtim, onu nasıl sevebiliyorsunuz? Bu kadar mı sizin de kendi karakteriniz olduğundan bihabersiniz? Nutkum tutuldu, daha fazla yazamıyorum. Kişiliksiz bir parmak kuklası olmak hoşunuza gidiyorsa devam edin, ne denir ki..

Bu ağır bir laf evet, ama size yapılan muamelenin hafifletilmiş özeti aslında. "Ben bu muyum?" diye kendinize sorabiliyorsanız şu an, ne mutlu bana...

kedi ulaşamadığı ete mındar der o misal olmuş tatlım çok keskin :24:ifadeler kullanmışsın :22:iyiki de onu tanımışım :21:o benim her şeyim karışsın kıskansın kıskanmazsa sorun vardır bence:22:

siz izin verdikten sonra neden bu kadar karışmasın ki? yakında uyuyacağınız yemek yiyeceğiniz saatede karışır bence biran önce gerçekleri görün bu kadarı kıskançlığı geçer hastalıktır bence :19:

Son düzenleme:
*makyaj yapma
*facebook açma
*erkek bebek sevme

bunları kıskanclık olarak adlandırmak hata
bu düpedüz psikopatlık.

*makyaj yapma
*facebook açma
*erkek bebek sevme

ben de erkek arkadaşımın kıskançlığından dert yanıyorum ama yazılanları görünce şok geçirdim. bizim tartıştığımız konu ben yokken diğer erkek arkadaşlarınla bir yere gitmeyeceksin (kız erkek karışık olsa da) demesi ve ben buna isyan ediyorum. sizinki dayanılması çok daha zor bir durum:50:

abla tavsiyesi istemissin.. ben belki senden kucugum ama bende sana sunu anlatiyim benim eski sevgilimde asiri kiskancti saydign tum maddeler ayni.. erkek bebek sevme erkeklerle konusma erkeklrden selam alma erkek akrabalarindan uzak dur mini giyinme belin acilmasin onun acilmasin makyaj yapma topuklu ayakkabi giyme ve hergun bunun yuzunden kavga ederdik.. ben kimi zamanlar hayatta kisa giyinmezdim etmezdm ama bi sure sonra baskalarinda gordukce bende imrendim yada hic bizaman zarar gelmicek eski arkadaslarimla konusamiodum hepsi uzuluyodu anlamiyodu bi sure sonra.. gozlerim acildi ona karsi gelmeye basladim.. cok kotu kavgalar ettik ve ayrildik bu neden yuzunden degil ama bunlarda vardi iste bana o.. muhammelesi yapmaya basladi erkek arkadaslarimla konusmaya baslayinca edince.. sadece ask yetmiyo asiri kiskanclik herseyi bitirir ve saygi guven kalmaz.. ben sana ayril demiyorum ama belki oturup konusman iyi olur skldm artk annem babam drrken bna karisman bni boguyo.. diyebilirsin yda skntini paylasabilirsin eger zaten cok ters tepki gosterirse bu nisanlandignizda yada evlendignizde cok daha buyuk sorun cikartabilir.. mesafe herseyi btirmiyo.. benimde sevgilim uzaktaydi beraber oldugmuz zamanlarda aynisi oluyodu.. bide cok laf atan oldugnda zor sakinlestiriodum.. ustelik giydigmde iniminiseylerde degildi..

Evet yani bu biraz fazla ama hiç kıskanmadığını düşün?? Benim sevgilim bana göre HİİÇ kıskanmıyo tek erkeklerle konuşmama izin vermiyo , face açmama , mini etek sort giymeme , bide arkadaşımla çarşıya gitmeme. Bu kadar sanırım. Mesela ben otobüsteyken hiç sormaz yanında kim oturuyo die.. Ben acayipp kıskancımdır.. Erkek arkadaşlarından bile kıskanırım çok öptükleri zaman. Ama o öle değil. Çok güveniyo bana ondanda olabilir. Sevgilinin sana güveni nasıl ?

benim bi arkadaşım var, sevgilisi onu kıskanmıyo diye sinir oluyodu. evde oturuyodu, çocuğa yalan söylüyodu dışardayım diye, kıskansın diye... şimdi Allah ona bi sevgili verdi, burnunu kapıdan çıkartmıyo, o da sinirinden hırsından ağlıyo evde, akıl fukarası arkadaşım :60:

bunu niye anlattım, her insanın bu kıskançlık konusuna yaklaşımı farklı, belki de senin hoşuna gidiyo, seni sahipleniyomuş gibi hissediyosun belki? düşüncelerini iyice tarttın mı? yoksa katlanılacak gibi değilmiş seninkinin boyutları, hastalık derecesinde.

benim kıskançlıkla ilgili bi düşüncem var, insan 3 sebepten kıskanır bence.. ya karşısındakine güvenmiyodur, ya kendine güvenmiyodur, ya da ilişkisine güvenmiyodur... ben bunu bilir, bunu söylerim.

not: ben de kıskanç olduğu için 5 yıllık sevgilimden, nişan arefesinde, deli gibi severken ayrıldım, asla değişmiyolar unutma!

Back
X