Kıskanç sevgili

nisanlım da ilk cıkmaya basladıgımızda bana kısıtlamalar getirmişti aynı magazada calısıyorduk..yok düşük bel gıtme askılı gıyme kuaföre gitme..kendı paramla kıyafet bıle alamıyordum..sonra rets cektım giyinmeye süslenmeye basladım...kendını ezdirme canım resti cek sende zamanla alısıyorlar bu duruma cünkü su an eskısı gibi değil benim ki..

valla beterin beteri varmıs :) benim de sevgilim acayip kıskanç oo beyaz pantalon üstüne beyaz giyme face acma ki bn actım sonundaa :) 1tane bile erkek arkdsm yok iletisim kuramıyrm en yakın arkdsımın abisi var o size gelsin kuzenlerimle erkek) basbasa vakit gecirmemi isstemz görüsürsemde surat asar tavır yapar. otobste vs yanımda kız oturcak daha dogrusu o gelir beni otobse bindrir camdan bakar nereye oturacagıma karar verir erkek oturursa yüzü asılır otobs kalkıp gidene kadar hep bekler. kıyafetlerm zaten herseyime karısır . ama ben alıstım böyle yasamaya çok fazla kale almıyorum hani giyme der giyerim biri laf atarsa bak giyme demistim falan diye dilindn kurtulamam o yüzden giymiyorum ama normal olarak ben istedigim gibi yasıyrm bir de arkadsınm iliskiniz ne kadar sürdü bilemem ama ben tecrübelerime dayanarak söylrym ki iste aramızda sır kalmasın herseyi rapor edeyim bilsin bilmem ne yok asla ben bakarım eger uygunsa bilmesi gerekiyorsa sonradan niye söylemedin diyecek bi durumsa anlatrım ama herseyi söylemem akıllndım gelip bana 3 sene öncekinin hesabını soruyo anlatmaz olaydım diyrum. yalan söyle demiyorum ayrıntısına girme fazla su rapo r etme konusunda

o bir hasta haberin olsun bunlar normal değil canım ne yapsan et mutlu edemezsin onu yüz tane koyduğu kuraldan 99una uyar birini es geçersin diğerlerini hiç yapmamış gibi olursun yani ne yapsan boş benim eşimde giysi konusunda acaaaiippp kıskanç yaaa acaip saçlarımın şekline makyajıma ve kıyafetime takar ama bu normaldir... erkeklerden de kıskanır tabi ama abartmadan :17:

selam cnm..valla neredeyse aynı benmkıde.bebek sevme fılan demıyo ama oda cok kıskanc..kendını olabıldgnce ezdırmıceksın..ben oyle yapıyorum :63: bana ne yaparsa ona da aynısını yapıyorum bakıyo kı yanlıs vazgecıyo yavas yavas mecburen..ayrı sehırlerdesınız dıye bukdr merak edıp kafasına takıyo.bzde yasadık bu tarz seylerı..ama konus.sureklı konus yanı guzel guzel anlat..ılerıde boyle gıtmez de.ben senı bukdr sıksam nolur de hatta yap sende onun sana yaptıklarını.ki anlasın senn ne yasadıgını.bile bile lades demem ben de.sonucta kölemiyiz bz saçmalıyolar hemde cok..allah kolaylık versn sanadaa banaada..:1: :80:

tatlım bana çok eğenceli geliyo sevgilim:9:seviyorum onu çok:16: beni kıskanmassa sorun ederim ben:9:

bende böyle bi ilişkiyi 1 ay önce bitirdim
bence çok büyük bi başarı böyle biriyle devam ettirmek
ama evlendikten sonra herşey düzelmez dahada kötüye gider
evlilik tozpembe bişey değil ki
ki sevgiliyken bunalmışsın evlenince neler olacağını iyi düşün ?

ona bu rahatlığı nasıl veriyorsun anan değil baban değil daha eşin bile olmamış.. bence fazla abartmış alıp karşınıza hemen konuşmalısınız bunun sonucu dahada kötüye gidebilir.!

Yok artık daha neler! :53::53:

Bence erkek arkadaşın bir uzmana görünsün, yoksa bir ömür geçmez böyle biriyle, benden söylemesi. :19:

aman canım amaann ..
Ben bu şeklde olan ilişkimi bitirdim 1sene önce . Herşeyin dozu var çünkü . Erkek arkadaşının bu şeklde güvensiz olmasının nedeni sen misin ki acaba:50:

Kendi adıma konuşacağım eğer anlattığın kişilikte bir sevgilim olsaydı ve düzelmek için çabası asla olmasaydı bana yolları ayırmaktan başka çözüm kalmazdı ve ayrılırdım çünkü gerçekten abartı bir durum

Kıskanç sıfatı senin erkek arkadaşın için biraz fazla hafif kalmış sanki.
Ciddi anlamda profesyonel yardım alıp düzelme konusunda bir eğilimde bulunmazsa unut gitsin bence.
Tabi herkes farklı bakış açısına sahip .
Aşırı kıskanılmayı aşırı sevgi gösterisi olarak görenler , bundan hoşlananlar da var, onlardan biriyse belki daha kabul edilebilir.
otobüste yanına erkek otursa ne olacak , demek ki kendisi de hic iyi niyetli degil ki otobüste yanına kız oturunca kim bilir neler düsünüyor.
ucakla filan bir yere gideyim deme , orda yanına oturacagın kisiyi de secemiyorsun kadın erkek olsun diye.
erkek bebek sevme , kardeslerinle sarılma, kasiyer erkekse parayı sen ödeme ne demek yaa.
ama bence sen de hata olmus mutlaka, bri demis iki demis sen eyvallah dedikce o da abartmıs olabilir bu kız nasıl olsa ben ne dersem kabul ediyor diye.

benim eşim de çok kıskançtır,ileri boyutlarda hemde...

Ama nişanlı iken bu kadar olsaydı evlenmezdim diye düşünüyorum,çünkü bu kıskançlıklar

bir süre sonra insanın hayatını zindana çeviriyor....

Son düzenleme:
ayy bende bunaldım artık valla beraber doktora gönderelim bunları ya..dün gece telef konusuyorduk o arada arkadsım aradı gece 2ydi dfalarca aradı erkek ark sarjı bitti kapandı bende bu arada bi ark arayım dedim 5dk sonra erkek ark basladı aramaya 5dk icinde 5tane msj atıyo deflarca arıyo kızda konusyo yüzüne kapatamıyorum delirdi kavga cıkardı niye ben gece telefonla konusyrmusum gündüz konussaymısım of ki ne offfff ömrümü yedi ya aksamdan beri valla

Kısaknç erkek hayata küstürür seni,yaşadım biliyorum,azcık eğlencen vardır hayatta onu da burnundan getirir,haram eder.Ben senin kadarını yaşamadığım halde isyan ettim,psiklojim yok oldu diyebilirim.
Gülemessin ağlayamassın,duygu düşüncelerini ruh halini doya doya yaşayamassın,4 duvar gelir hayat.
Ayrıca bu tipler takıntılı olduğu için yakanı da bırakmayabilir.
İmkanın varsa hayatından çıkarmalısın.

:46:
canım yazdıklarını okuyunca aklıma çok yakın bir arkadaşım ve sevgilisi geldi:97:
çocuk manyağın tekiydi resmen bir psikopat. kızın burnundan getirirdi hep kızda garip seviyorum aşığım diye her dediğini kabul ederdi..biz ne kadar ona gerçeği söylesek de bizi hiç dinlemezdi..
yalnız şöyle birşey vardı çocuk kızdan sürekli seninde yazdığın gibi şeyleri isterdi ama sıra kendisine gelince kılını kıpırdatmazdı kızlarla gezer tozar vs..sonra çocuk yalanlar söylemeye başladı kıza...biz arkadaşımızı sürekli korumaya yol göstermeye çalıştık ama bizi hiç dinlemedi kendi bildiğini okudu ve yine olan oldu..
bu tür insanlar şimdi neyse evlendikten sonra da o olacaktır ve şuan olanlar hiç gibi görünecektir buna eminim...bir anlık sinir uğruna gözlerini kör eder ve herşeyi yaparlar.
kıskançlık insanın hoşuna gider ama fazlası abartıdır.
evlenince düşünsene seni dışarı bile çıkarmak istemeyecektir yanlız..çalıştırmayacaktır ve sürekli seni takip etmek isteyecektir..
nice insanlar tanıyorum ailesine bile gidemiyor nedeni ise ailesine gider benim hakkımda doldururlar boşatırlar vs...
zaten boşanmaların, eş öldürmelerin nedeni çoğunlukla kıskançlık değil mi:43:
onu seviyorsun diye ona kabullenmek zorunda değilsin her dediğine itaat etmek zorunda da değilsin ilerisini düşün ...kendini düşün..
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back
X