canım yazdıklarını okuyunca aklıma çok yakın bir arkadaşım ve sevgilisi geldi:97:
çocuk manyağın tekiydi resmen bir psikopat. kızın burnundan getirirdi hep kızda garip seviyorum aşığım diye her dediğini kabul ederdi..biz ne kadar ona gerçeği söylesek de bizi hiç dinlemezdi..
yalnız şöyle birşey vardı çocuk kızdan sürekli seninde yazdığın gibi şeyleri isterdi ama sıra kendisine gelince kılını kıpırdatmazdı kızlarla gezer tozar vs..sonra çocuk yalanlar söylemeye başladı kıza...biz arkadaşımızı sürekli korumaya yol göstermeye çalıştık ama bizi hiç dinlemedi kendi bildiğini okudu ve yine olan oldu..
bu tür insanlar şimdi neyse evlendikten sonra da o olacaktır ve şuan olanlar hiç gibi görünecektir buna eminim...bir anlık sinir uğruna gözlerini kör eder ve herşeyi yaparlar.
kıskançlık insanın hoşuna gider ama fazlası abartıdır.
evlenince düşünsene seni dışarı bile çıkarmak istemeyecektir yanlız..çalıştırmayacaktır ve sürekli seni takip etmek isteyecektir..
nice insanlar tanıyorum ailesine bile gidemiyor nedeni ise ailesine gider benim hakkımda doldururlar boşatırlar vs...
zaten boşanmaların, eş öldürmelerin nedeni çoğunlukla kıskançlık değil mi

onu seviyorsun diye ona kabullenmek zorunda değilsin her dediğine itaat etmek zorunda da değilsin ilerisini düşün ...kendini düşün..