Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

yeter ki kafa dengi sevgilim olsun varsın kıskanç olsun huleynn herbişiye razıyım

Bide yanındayken trıp atamıyo telde hep kavga edıyoruz zaten
aynen yanımdayken aptal aşık oluyo tabi bişeye çok kızarsa 180 derece dönüyo

kesinlikle beni çok sevdiğini çook sevildiğimi ve benim için yaptığı fedakarlıkları bilmesem bir dakika sabredemezdim.

ben de!!! o benim çocukluk aşkım
her şeyden önce tek dostum
ne biliyim bazen bizi kader birleştirdi gibi düşüncelere dalıyorum filmlerdeki gibi

Rahatsız etmıyodur ınsallah
Resmen biteli 17 ay oluyor ve ayrılığın ilk yılı cehennem azabı yaşattı bana..En sonunda tedbir kararı aldırdım,birkaç kez karakolluk oldu ifade verdi,aklı başına az da olsa geldi sanırım, bayağıdır bir vukuatı yok, dilerim gerçekten seveceği ve sevileceği bir evlilik yapar, çok mutlu olur ve beni de rahat bırakır..

kızzlar okuyorum okuyorum kendimi buluyorum vallahi. sizin sevgililerinizn yaptgnı bn sevgilime yapıorm tbi oda sizler gibi dertli ama yapcak bişi yok azıcık kendi sınırlarını belirlese bişi demicem ama yapıo yine yapıo.. bu gidişle ayrılık var ztn...

hayatım seninkinin ki kıskançlık değilmiş ki hastalığa güvensizliğe dönüşmüş bence buna kıskanmak denmez ki ama bencede iyki kurtulmuşun boşversene etrafımda çünkü bu tür evlilikler çok gördüm kıskanma ayağına yapılan hakaretler eziyetler saygızılık, güvensizlikler iyki kurtulmuşun

sizinki baya vukuatlı biriymiş anladığım kadarıyla.
birazda psikopatlık varmış sanırım.

İnşallah canm

sevgiliniz hakediyosa yapmakta haklısınız
ama durduk yere en olmadık şeylerden kıskanılmak berbat bişey

merak ettim bi durum var önceden belirlediği kriterleri yıkmayan ve o kriterlere göre sevgili bulan yada evlenen biri var mı?

Napıyokıı

kızlar birden yüklenmemek adına parça parça yazmaya karar verdim

etekleri,elbiseleri içerde kurutmayı ve minibüsü unutun

diz boyu etek uygulamasına geçiş dönemlerim de benim diz boyumun ortalama bir erkek boyuna eş geldiğini söyleyip
beni hayattan soğuttuğu dönemler de olmuştu

hatta c.tesi ben evdeyim o çalıştığı için
ne yapyın bugün sorusuna hiçç evde pc başında oturdum tüm gün dedikten sonra
peki banyo lifi ıslak buna ne dersin deyişi de top 10' a girmiştir ilişkimizde :95:

arkadaşlar benim sevgilim cok kıskanc bende cok kıskancım ama ona anlayıs gösteriyorum mesela o bana herşeye izin vermez ama bana izin vermediği şeyleri kendisi yapar. Bende karısmam cünkü onda erkek yapar düsüncesi var. Çok rahat cool takılan birisi aslında. Mantıklı düsünür herseyi. Akrep burcu kendisi bende yengeç. Mesela en basit giyimime karışır. Okuldan arkadaşlarımla oturdugumuz ilçe dısında baska bir yere gitmemi istemez. Beni sahiplenmesi hosuma gidiyo. karışmasınada alıştım karışmasa acaba beni istemiyomu diye düsünürüm.. Şimdi aklımdaki tek sorun askere gidip geldikten sonra benden ayrılırmı? değişirmi? kendisine sordum, değişirsem simdiki ortamımda değişirdim askerlikte daha cok özlerim fln diyo.cok korkuyorum allaha dua ediyorum ondan ayrı kalmamak icin...

sevgilini anlayabiliyoruz emin ol
burcun ne öncelikle onu merak ettim.
ve kıskanmamak için kendini durduramıyor musun ?

sizinki baya vukuatlı biriymiş anladığım kadarıyla.
birazda psikopatlık varmış sanırım.

Sorma hem de nasıl anlatsam bu gece bitiremem vukuatlarını..Erkeklerde şu hata var ne yazık ki..Nikahı basınca hele de çocuk yapınca ne yaparsam yapayım bu beni bırakmaz zihniyetiyle ayarı kaçırıyorlar..Sonra da tıpış tıpış annesinin evine dönüyorlar, kimse kimsenin malı değildir..Arada saygı sevgi varsa zaten kimse kimseyi aldatmaz, yalan söylemez..Hatasını anladı ama bedeli ağır oldu BİZİ kaybetti...

sevgiliniz hakediyosa yapmakta haklısınız
ama durduk yere en olmadık şeylerden kıskanılmak berbat bişey

yani bişey yapma deniosa yapılmaz.. ha dese ki bnm hayatıma karışma ozmn başka.. yani ben kıskanmasam bıraksam kendi haline hemen bi haller oluyo..başka birini mi bulduna kdr gidio sonu.. ama kıskançlk yapıncakda boguluyo fln.. ben hak etmedgni düşünmüorm. ztn tek sorun bu olsa yine iyi ..biz fazla çürüttük herşeyi sanırm..şmdi bile küssüz yani sanrım bitmesi gerekiyo..yıllar geçirmş olmak bi işe yaramıo durum böyle olunca

Yuhhhhhh Gerçekten top 10 yaniii Sevgiline benden bı kupaa

Niye değişsinki canm. Dedıgı gıbı daha cok ozler. Sonucta orda yapcagı seyler bellı yanı degısmez bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…