ilk başlar da sinir krizine giriyordum yaa
bir de hiç alışık değilim öyle sıkılmaya edilmeye
ama sevince işte
ona gösterdiğim anlayışı babama göstersem tarla,bağ,bahçe ne varsa yapmıştı üzerime
ama sevince işte
ona gösterdiğim anlayışı babama göstersem tarla,bağ,bahçe ne varsa yapmıştı üzerime
evet hiç kıskanılmamakta kötüdür elbette.
ortası yok mu yahu ya çok ya az.
hiç kıskanılmasamda beni sahiplenmiyormuş gibi hissederim.
off benim de başımda var.Ama gerçekten fazlası insanı çok bunaltıyor.Benim sevgilimde başka bi erkekle konuşmamı istemiyor.Ve bu adam brezilyalı :)) ne kadar yanlış tanıyormuşuz onları.E kıyafet sorunum yok okadar da olsun.Lanet gitsin diyip facebookumu kapadım.Kuzen muzen farketmez kıskanıyor yani.Birbirimiz için onca şey yapıp katlanmasak kesinlikle ayrılırdım.
kızlar birden yüklenmemek adına parça parça yazmaya karar verdim
etekleri,elbiseleri içerde kurutmayı ve minibüsü unutun
diz boyu etek uygulamasına geçiş dönemlerim de benim diz boyumun ortalama bir erkek boyuna eş geldiğini söyleyip
beni hayattan soğuttuğu dönemler de olmuştu
hatta c.tesi ben evdeyim o çalıştığı için
ne yapyın bugün sorusuna hiçç evde pc başında oturdum tüm gün dedikten sonra
peki banyo lifi ıslak buna ne dersin deyişi de top 10' a girmiştir ilişkimizde :95:
evet canım bi ilişki için yada bi erkeğin olgunlaşması için yıllar evlilik askerlik vs. önemli değil olmuyosa olmuodur. kaç yıl geçerse geçsin zemin sağlam olmadımı üstüne çıkılan katlar da bi gün gelio ve yıkılıyor. mevlana ne demiş: hamdım piştim yandım maalesef zaman her ilişkiyi pişiremiyoryani bişey yapma deniosa yapılmaz.. ha dese ki bnm hayatıma karışma ozmn başka.. yani ben kıskanmasam bıraksam kendi haline hemen bi haller oluyo..başka birini mi bulduna kdr gidio sonu.. ama kıskançlk yapıncakda boguluyo fln.. ben hak etmedgni düşünmüorm. ztn tek sorun bu olsa yine iyi ..biz fazla çürüttük herşeyi sanırm..şmdi bile küssüz yani sanrım bitmesi gerekiyo..yıllar geçirmş olmak bi işe yaramıo durum böyle olunca
benim de nişanlım .. kendi abisinden bile kıskanıyor hesap edin artık .. birtek erkek olarak babamla konuşabiliyorum bi de 18e gelmemiş hatta 15i bitirmemişlerle .) işte o kadar ki çook .. baazen hoş gelse de bazen kötü geliyor yalan yok .. hele hele ailem bu konuda daha sıkılıyor .. ee ben de arada kalıp sürekli kavga etmelerini izliyorum ... bıkkınlık derecesindeyim .. ama ne yapak KADER .)
ama sevince işte
AŞK diyerek göz yumduğumuz müdahaleler, bize şirin görünen kıskançlık gösterileri inanın bana aynı çatı altına girince evliliği yada birlikteliği mahvediyor..Tavrınızı şimdiden koyun, kıskanmak sahiplenmek değil...
Oha diyeceğiniz bir saçmalık daha anlatıp uyuyacağım
Yarın yine bu konuda yazacak çok şeylerim var:)
Bir gün banyoya giricem,mesaj attım buna ben duş alıp geliyorum diye.Atmasam merak edicek nerde bu diye
Gelen cevap: evde kim var?
Ben: annem babam ablam kim olabilir başka
o: o zaman duş muş almıyosun
ben : neee nedenkine
O: öyle işte istemiyorum bugün almanı.(pazardı o gün.annem babam evde.pazartesi işte olucakları için o gün duş almamı istiyor)
Ben: ya saçmalama terledim yarını bekleyemem
O: evde kimse yokken yapcaksın
Ben: yuhh be yuh beni annemden babamdan bile kıskanıyosun sapık mı benim ailem...diye başladım bütün gün söylendim.
Sonuçazartesi duş aldım onun yüzünden! Pis şey yaa bu yaptıklarından sonra ona kocaman bir ''senden nefret ediyoruuuuuuuum'' diye bağırmak geliyo içimden ama...
İyi geceler herkese,yarın yine burdayım
Oha diyeceğiniz bir saçmalık daha anlatıp uyuyacağım
Yarın yine bu konuda yazacak çok şeylerim var:)
Bir gün banyoya giricem,mesaj attım buna ben duş alıp geliyorum diye.Atmasam merak edicek nerde bu diye
Gelen cevap: evde kim var?
Ben: annem babam ablam kim olabilir başka
o: o zaman duş muş almıyosun
ben : neee nedenkine
O: öyle işte istemiyorum bugün almanı.(pazardı o gün.annem babam evde.pazartesi işte olucakları için o gün duş almamı istiyor)
Ben: ya saçmalama terledim yarını bekleyemem
O: evde kimse yokken yapcaksın
Ben: yuhh be yuh beni annemden babamdan bile kıskanıyosun sapık mı benim ailem...diye başladım bütün gün söylendim.
Sonuçazartesi duş aldım onun yüzünden! Pis şey yaa bu yaptıklarından sonra ona kocaman bir ''senden nefret ediyoruuuuuuuum'' diye bağırmak geliyo içimden ama...
İyi geceler herkese,yarın yine burdayım
Biz 7 yıllık birliktelikten sonra evlenmiştik, o zamanlarda çok sıkıyordu,evlenince geçer dedim bende düzelir umuduyla sevdiğim için evlendim ama her gece ben uyuduktan sonra gizlice cep telefonumu karıştırdığını, daha sonra listede kadın erkek kim varsa tek tek aradığını vs vs vs gördükten sonra daha fazla katlanamadım 15 yılıma mal oldu.. O yüzden taviz vermeyin diyorum ya..Bende evlenınce bu kadar olmaz dıyorum. Nede olsa ozman naptıgımı gorcek hep yanında olcagım ıcın. Smdı her an goremedıgı ıcın ne yaptıgımı bılmıyo ondan daha cok kıskanıyo dıye dusunuyorum
aynen böyle demiştim ben de...yok artık banyoyadamı
Buda 2. kupanızBu nedır yaaa nasıl bı kıskanclık suan kahkahalarla guluyorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?