Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

sevgilini anlayabiliyoruz emin ol
burcun ne öncelikle onu merak ettim.
ve kıskanmamak için kendini durduramıyor musun ?

o yengeç burçu bnde ateş grubundanm yani anlaşmazlıklar en üst seviyede.. ne olduysa bu ay oldu ztn dengesizleştik. onu anlaya biliosnz ama bni anlamıosuz buda kötü bişii şuan ayrıca bni hiç kıskanmadı bu vakte kdr ..hiç olamamasıda cok kötü emin oln

erkek yapar ne de olsa erkektir gezer tozar aldatır ama kadına gelince bakkala bile gitmesi yasaktır
böyle aptalca düşüncelerden nefret ediyorum ne saçmalık ya erkek diye kendini üstün mü zannediyorlar acaba
bence şimdi hoşunuza gitse de ilerde bıkacaksınız.ayrıca size yaptırmayıpta kendi yapıyosa bence kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz
sen yapmıcaksın ama ben istediğimi yapıcam kafama göre takılcam diyen erkeğe asla güvenmem şahsen

Son düzenleme:

canım seninkide çapkın bişi galiba yapıo fln derken :) vay arkadaş çapkın bi erkekle uğraşmak kıskanç bi erkekle uğraşmaktan daha mı zor acaba bana öle geldi sanki ( yeni konmu açsam acaba) :))

Ne kadar suredır cıkıyosunuz :97:

üzüldüm. ama demekki sabrınız taşmış ve bitirmişsiniz eminim ki bitirmek kolay olmamıştır.
haketmese bitirmezdiniz. bundan sonra arınma vakti o zaman.

canım seninkide çapkın bişi galiba yapıo fln derken :) vay arkadaş çapkın bi erkekle uğraşmak kıskanç bi erkekle uğraşmaktan daha mı zor acaba bana öle geldi sanki ( yeni konmu açsam acaba) :))

bak o konuda da kupa alır benim ki sen aç konuyu canım arkdan da ben varım 5 bilemedin 6 sayfa yazarım

Benımkı kıskanc mıskanc ama sozumu dınler yanı oyle erkek ayrıcalıgı var dıye dusunmez. Aman oylelerı uzak dursun zaten benden. Kıskanan erkege bıle razıyım

Benımkı kıskanc mıskanc ama sozumu dınler yanı oyle erkek ayrıcalıgı var dıye dusunmez. Aman oylelerı uzak dursun zaten benden. Kıskanan erkege bıle razıyım

capkın degil canım ya.tek bi sorunumuz var oda hala niye var bilmiorum..konularımdan göreblrsnz gerçi..ama umursamıorum..bunu geçtim dielm başka sorunlarda var ztn..içe karamsarlarştm ben gözümde deil ilişkim.

Ne kadar suredır cıkıyosunuz :97:

5 sene canm...

kimseye kaptırmaz kupayı çok iddea'lıyız bildiğiniz gibi değil

Böyle devam ederse her yaptığın banyonun hesabını vermek zorunda kalırsın 1
Tüm iş arkadaşların önemli toplantılara şıkır şıkır katılırken sen ev haliyle gezersin 2
Lütfen lütfen lütfen seni seven olduğun gibi kabullensin ve kalıplara sokmaya kalkışmasın 3
Feminist damarım kabardı!! Pardon 4

benimkide dinler sözümü.
madem ben onunkini dinliyorum oda benim sözmü dinleyecek.

kesinlikle aynı fikirdeyim
benim sevgilim bana yaptırmadığı şeyleri kendisi de yapmaz
ve durumdan şikeyet ettiğimde ben de yapmıyorum nevar der
bu da bahane oluyo tabi ona
ama asla ben yaparım sen yapamazsın düşüncesi yoktur çok şükür

Supermış yaa senı dınlemek ısterımmm kıskanclıkları bı yandanda senı gulduruyodur artık

ilk başlar da sinir krizine giriyordum yaa
bir de hiç alışık değilim öyle sıkılmaya edilmeye
ama sevince işte
ona gösterdiğim anlayışı babama göstersem tarla,bağ,bahçe ne varsa yapmıştı üzerime

evet hiç kıskanılmamakta kötüdür elbette.
ortası yok mu yahu ya çok ya az.
hiç kıskanılmasamda beni sahiplenmiyormuş gibi hissederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…