sevgilini anlayabiliyoruz emin ol
burcun ne öncelikle onu merak ettim.
ve kıskanmamak için kendini durduramıyor musun ?
arkadaşlar benim sevgilim cok kıskanc bende cok kıskancım ama ona anlayıs gösteriyorum mesela o bana herşeye izin vermez ama bana izin vermediği şeyleri kendisi yapar. Bende karısmam cünkü onda erkek yapar düsüncesi var. Çok rahat cool takılan birisi aslında. Mantıklı düsünür herseyi. Akrep burcu kendisi bende yengeç. Mesela en basit giyimime karışır. Okuldan arkadaşlarımla oturdugumuz ilçe dısında baska bir yere gitmemi istemez. Beni sahiplenmesi hosuma gidiyo. karışmasınada alıştım karışmasa acaba beni istemiyomu diye düsünürüm.. Şimdi aklımdaki tek sorun askere gidip geldikten sonra benden ayrılırmı? değişirmi? kendisine sordum, değişirsem simdiki ortamımda değişirdim askerlikte daha cok özlerim fln diyo.cok korkuyorum allaha dua ediyorum ondan ayrı kalmamak icin...
kızzlar okuyorum okuyorum kendimi buluyorum vallahi. sizin sevgililerinizn yaptgnı bn sevgilime yapıormtbi oda sizler gibi dertli ama yapcak bişi yok azıcık kendi sınırlarını belirlese bişi demicem ama yapıo yine yapıo.. bu gidişle ayrılık var ztn...
yani bişey yapma deniosa yapılmaz.. ha dese ki bnm hayatıma karışma ozmn başka.. yani ben kıskanmasam bıraksam kendi haline hemen bi haller oluyo..başka birini mi bulduna kdr gidio sonu.. ama kıskançlk yapıncakda boguluyo fln.. ben hak etmedgni düşünmüorm. ztn tek sorun bu olsa yine iyi ..biz fazla çürüttük herşeyi sanırm..şmdi bile küssüz yani sanrım bitmesi gerekiyo..yıllar geçirmş olmak bi işe yaramıo durum böyle olunca
Sorma hem de nasıl anlatsam bu gece bitiremem vukuatlarını..Erkeklerde şu hata var ne yazık ki..Nikahı basınca hele de çocuk yapınca ne yaparsam yapayım bu beni bırakmaz zihniyetiyle ayarı kaçırıyorlar..Sonra da tıpış tıpış annesinin evine dönüyorlar, kimse kimsenin malı değildir..Arada saygı sevgi varsa zaten kimse kimseyi aldatmaz, yalan söylemez..Hatasını anladı ama bedeli ağır oldu BİZİ kaybetti...
canım seninkide çapkın bişi galiba yapıo fln derken :) vay arkadaş çapkın bi erkekle uğraşmak kıskanç bi erkekle uğraşmaktan daha mı zor acaba bana öle geldi sanki ( yeni konmu açsam acaba) :))
erkek yapar ne de olsa erkektir gezer tozar aldatır ama kadına gelince bakkala bile gitmesi yasaktır
böyle aptalca düşüncelerden nefret ediyorum ne saçmalık ya erkek diye kendini üstün mü zannediyorlar acaba
bence şimdi hoşunuza gitse de ilerde bıkacaksınız.ayrıca size yaptırmayıpta kendi yapıyosa bence kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz
erkek yapar ne de olsa erkektir gezer tozar aldatır ama kadına gelince bakkala bile gitmesi yasaktır
böyle aptalca düşüncelerden nefret ediyorum ne saçmalık ya erkek diye kendini üstün mü zannediyorlar acaba
bence şimdi hoşunuza gitse de ilerde bıkacaksınız.ayrıca size yaptırmayıpta kendi yapıyosa bence kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz
canım seninkide çapkın bişi galiba yapıo fln derken :) vay arkadaş çapkın bi erkekle uğraşmak kıskanç bi erkekle uğraşmaktan daha mı zor acaba bana öle geldi sanki ( yeni konmu açsam acaba) :))
Ne kadar suredır cıkıyosunuz :97:
kimseye kaptırmaz kupayı çok iddea'lıyız bildiğiniz gibi değil
kimseye kaptırmaz kupayı çok iddea'lıyız bildiğiniz gibi değil
Benımkı kıskanc mıskanc ama sozumu dınler yanı oyle erkek ayrıcalıgı var dıye dusunmez. Aman oylelerı uzak dursun zaten benden. Kıskanan erkege bıle razıyım
bak o konuda da kupa alır benim ki sen aç konuyu canım arkdan da ben varım 5 bilemedin 6 sayfa yazarım
Benımkı kıskanc mıskanc ama sozumu dınler yanı oyle erkek ayrıcalıgı var dıye dusunmez. Aman oylelerı uzak dursun zaten benden. Kıskanan erkege bıle razıyım
Supermış yaa senı dınlemek ısterımmm kıskanclıkları bı yandanda senı gulduruyodur artık
benimkide dinler sözümü.
madem ben onunkini dinliyorum oda benim sözmü dinleyecek.
Baya olmuşş
o yengeç burçu bnde ateş grubundanmyani anlaşmazlıklar en üst seviyede.. ne olduysa bu ay oldu ztn dengesizleştik. onu anlaya biliosnz ama bni anlamıosuz buda kötü bişii şuan ayrıca bni hiç kıskanmadı bu vakte kdr ..hiç olamamasıda cok kötü emin oln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?