Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

kızlar benimkide deli gibi kıskanç balık burcu duygusal muygusal ama kıskançlığı aslan burcu olan bana göre 1000 kat fazla yanımdayken etraftaki erkeklere piskopat gibi bakar yani genelde serserilere :)) ama alışmışım o haline bile hemde yanımda yokken kendimi savunmasız korumasız hissedecek kadar alışmışım kıskançlıklar uğruna rezillikler yaşamadıktan sonra dozunu bilip bazen benim gibi etraftaki erkeklere bakışını yakaladığında komik geldiğinde güzel bence seviyorum ben kıskanç sıpamı

Bende aslanım ama burcumun ozellıklerını bılmıyorum yaa Aslanlar kıskancmı oluyomus Oyleyse o ozellıgı kesınlıkle tasıyorum

Bende aslanım ama burcumun ozellıklerını bılmıyorum yaa Aslanlar kıskancmı oluyomus Oyleyse o ozellıgı kesınlıkle tasıyorum

evet canım kıskanç olur aslanlar her nekadar en belirgin özelliği gururlu olmaları olsada kıskançlıklarıda vardır merak ettim şimdi kaç ağustos doğum günün yada temmuzmu

mrb arkadaşlar ben 1 senelik evliyim eşimle çok mutluyum sorunum yok benm eşimde kıskançtır.hemde çok ama bazn hoşuma gidiyor beni kısknması bn birisyle şakalaştığım zamn kıskanır o an ki kıskançlığını sinirlenrek gösterik bağrıp çağırmaz bakışları yeter sonra benmde bi bakışımla sakinleşir..

bende aslanım. hep derdim aslanım özgürlüğüme giyimime düşkünüm kimse beni kısıtlayamaz diye ama oluyormuş demekki.
eminim bütün aslanlarda aynı şeyleri söylemiştir.

Bir tane daha ohaa dedirtecek kıskançlığı anlatıyorum:
Geçen yaz bize yurtdışından kuzenim geldi.Erkek,aynı yaştayız.2 hafta kadar bizde kaldı.Aramız çok iyidir,çok severim kendisini.Ben tabi bunu benimkine söyleyince küplere bindi.Ne arıcak o sizde gitsin istemiyorum,sakın odana girmesin,sakın konuşma ben tabi şooook dedim ne saçmalıyon sen be o benim kardeşim
bana ne dese beğenirsiniz?
o hayatındaysa ben yokum delirdimm resmen küplere bindim.Ablamla kuzen gezmeye çıkıcaktı,bu tutturmuş sen odandan adım atmıcaksın diye.Ben tabi dinlemedim onu.Yalan söylemek zorunda kaldım.Çıktım,gezdim.Günahkar oldum onun yüzünden yaa zorla bişey yaptırmaya çalışıyo,yapmıyorum,yapmadım da diyemiyorum:84:

inşallah canım bilmiyorum zaman göstericek bakalım...
ama değişmezse daha fazla dayanamam bitiririm
hayatımı zehir edemem

kesinlikle bende böyle düşünüyorum.
bu zamana kadar sabrım taşmış olsa zaten bitirirdim.
demekki hala son damla olmamış.
kimse unutulmaz değil elbette ayrılırsam üzülürüm ama sonrasında hayatıma kaldığım yerden devam ederim en güzel şekilde.

bende aslanım. hep derdim aslanım özgürlüğüme giyimime düşkünüm kimse beni kısıtlayamaz diye ama oluyormuş demekki.
eminim bütün aslanlarda aynı şeyleri söylemiştir.

kesinlikle :)) söylemiştikkkk zamanında :) ama nedir : aşk fedakarlık ister

kesinlikle...zaten bu sebeple ayrıldıktan sonra aşk acısı çeken ben olmayacağım.Çünkü gerçekten son damlaya gelmiş olucak ve o zaman aşk meşk umrumda olmaz diye düşünüyorum.O yansın beni kaybettiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…