yani ütelik ben 2 yıllık bi ilişki için fazla küçüğüm 15 yaşımdan beri
tabi o zamanlar ben büyüdüm diyodum
kızlar benimkide deli gibi kıskanç balık burcu duygusal muygusal ama kıskançlığı aslan burcu olan bana göre 1000 kat fazla yanımdayken etraftaki erkeklere piskopat gibi bakar yani genelde serserilere :)) ama alışmışım o haline bile hemde yanımda yokken kendimi savunmasız korumasız hissedecek kadar alışmışım kıskançlıklar uğruna rezillikler yaşamadıktan sonra dozunu bilip bazen benim gibi etraftaki erkeklere bakışını yakaladığında komik geldiğinde güzel bence seviyorum ben kıskanç sıpamı
Benımkıde 1 sene olcak ıns . İnş ayrılmazsınız canmBende ılıskı devam ettıkce kıskanclıkları azalır dıye dusunuyorum
inşallah canım bilmiyorum zaman göstericek bakalım...
ama değişmezse daha fazla dayanamam bitiririm
hayatımı zehir edemem
hayatımı zehir edemem
Bende aslanım ama burcumun ozellıklerını bılmıyorum yaa Aslanlar kıskancmı oluyomusOyleyse o ozellıgı kesınlıkle tasıyorum
kızlar benimkide deli gibi kıskanç balık burcu duygusal muygusal ama kıskançlığı aslan burcu olan bana göre 1000 kat fazla yanımdayken etraftaki erkeklere piskopat gibi bakar yani genelde serserilere :)) ama alışmışım o haline bile hemde yanımda yokken kendimi savunmasız korumasız hissedecek kadar alışmışım kıskançlıklar uğruna rezillikler yaşamadıktan sonra dozunu bilip bazen benim gibi etraftaki erkeklere bakışını yakaladığında komik geldiğinde güzel bence seviyorum ben kıskanç sıpamı
evet canım kıskanç olur aslanlar her nekadar en belirgin özelliği gururlu olmaları olsada kıskançlıklarıda vardır merak ettim şimdi kaç ağustos doğum günün yada temmuzmu
bende aslanım. hep derdim aslanım özgürlüğüme giyimime düşkünüm kimse beni kısıtlayamaz diye ama oluyormuş demekki.
eminim bütün aslanlarda aynı şeyleri söylemiştir.
hayatımı zehir edemem
bende aslanım. hep derdim aslanım özgürlüğüme giyimime düşkünüm kimse beni kısıtlayamaz diye ama oluyormuş demekki.
bende aslanım :86:.Aynen valla
kesinlikle bende böyle düşünüyorum.
bu zamana kadar sabrım taşmış olsa zaten bitirirdim.
demekki hala son damla olmamış.
kimse unutulmaz değil elbette ayrılırsam üzülürüm ama sonrasında hayatıma kaldığım yerden devam ederim en güzel şekilde.
benim askim cok kiskanir ama bendede ayni dozda kiskanclik oldugu icin kör topal yasayip gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?