kesinlikle...zaten bu sebeple ayrıldıktan sonra aşk acısı çeken ben olmayacağım.Çünkü gerçekten son damlaya gelmiş olucak ve o zaman aşk meşk umrumda olmaz diye düşünüyorum.O yansın beni kaybettiğine
gururumdan kesinlikle ödün vermem bu huyumu çok seviyorum.
kıskançlığada katlanabildiğim kadar katlanıcam olmazsa bye bye
Bizde aynı sızın gıbıyız
kesinlikle :)) söylemiştikkkk zamanında :) ama nedir : aşk fedakarlık ister
bende aslanım. hep derdim aslanım özgürlüğüme giyimime düşkünüm kimse beni kısıtlayamaz diye ama oluyormuş demekki.
eminim bütün aslanlarda aynı şeyleri söylemiştir.
ben mutluyummmmm 5 yildirrrrmaasallaaah
Allah bozmasınn :) Bızde mutlu oldugumuzda fazlasıyla mutluyuz yanıı ama kavgada...
Kaç yasındasın bu arada ?
Bende aslanımAllah'A sukur su ana kadar uygulamada bi problem yasamadım
Bende sabırda yok
senin aslan olduğunu tahmin etmeliydim
sen yaşama inşallah bu kıskanç sevgili durumunu canımm
Senınkı baya kotuymus canm yaaBen sakasına kapanıyım ıstersen dıyorum yok okadarda degıl dıyo Her erkek gıbı kıskanıyo tabı bazen abartıyo ama her zaman katlanılmıcak sekıldede deıl. Senın durumunada cok uzuldum tatlm
ben her aslandan duydum çünkü bu sözleri :)
çok büyük konuşmuştum zamanında neler neler söylemiştim başıma geldi sonra.
zaten insan kınadığı herşeyi yaşamadan ölmezmiş derler aynı o hesap.
Bazen bana diyor senden başka kimse katlanmazdı bana sende peygamber sabrı var bu zamana kadar beni bırakmadığın için çok şanslıyım diye...
Değerimi bil üzme beni diyorum
Ama hep aynı tartışmalar,kıskançlıklar,saçmalıklar...
O gözlerinin içine baktığımda kalbini görmesem,kollarındayken dünyayı unutup cennette gibi huzurlu olmasam ayrılırdım
Bazen bana diyor senden başka kimse katlanmazdı bana sende peygamber sabrı var bu zamana kadar beni bırakmadığın için çok şanslıyım diye...
Değerimi bil üzme beni diyorum
Ama hep aynı tartışmalar,kıskançlıklar,saçmalıklar...
O gözlerinin içine baktığımda kalbini görmesem,kollarındayken dünyayı unutup cennette gibi huzurlu olmasam ayrılırdım
mrb kızlaaaarrrrr
benimki de tam bir kıskanç akrep erkeğidir... insanlarla konuşurken yüzlerine bakmam da bile kıskanıyor... gerisini siz düşünün artık... Allah hepimzeee sabır versin
Kurtulduğum için bence benim adıma sevinmelisin canım sağol yine de..Valla kapanınca 8 ay kadar rahat etmiştim ama bu kez de kendime ters düşmüştüm,her türlü kötü ve koskoca evrende sadece belli bir zaman diliminde yaşayabileceğim hayatı ona feda edemezdim,şimdi kızımla çoooook mutluyum
Hoşgeldin aramızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?