Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

her zaman sabrımın sonuna geldiğim zaman sevgiminde biteceğini düşünürüm ben.
demekki daha sabrım taşmamış taşana kadar devam sonrasında herkes kendi yoluna.
seviyorum diye aşk acısından ölmem ya.

kesinlikle :)) söylemiştikkkk zamanında :) ama nedir : aşk fedakarlık ister

ben her aslandan duydum çünkü bu sözleri :)
çok büyük konuşmuştum zamanında neler neler söylemiştim başıma geldi sonra.
zaten insan kınadığı herşeyi yaşamadan ölmezmiş derler aynı o hesap.

bende aslanım. hep derdim aslanım özgürlüğüme giyimime düşkünüm kimse beni kısıtlayamaz diye ama oluyormuş demekki.
eminim bütün aslanlarda aynı şeyleri söylemiştir.

Bende aslanım Allah'A sukur su ana kadar uygulamada bi problem yasamadım
Bende sabırda yok

Bazen bana diyor senden başka kimse katlanmazdı bana sende peygamber sabrı var bu zamana kadar beni bırakmadığın için çok şanslıyım diye...
Değerimi bil üzme beni diyorum
Ama hep aynı tartışmalar,kıskançlıklar,saçmalıklar...
O gözlerinin içine baktığımda kalbini görmesem,kollarındayken dünyayı unutup cennette gibi huzurlu olmasam ayrılırdım

mrb kızlaaaarrrrr

benimki de tam bir kıskanç akrep erkeğidir... insanlarla konuşurken yüzlerine bakmam da bile kıskanıyor... gerisini siz düşünün artık... Allah hepimzeee sabır versin

Kurtulduğum için bence benim adıma sevinmelisin canım sağol yine de..Valla kapanınca 8 ay kadar rahat etmiştim ama bu kez de kendime ters düşmüştüm,her türlü kötü ve koskoca evrende sadece belli bir zaman diliminde yaşayabileceğim hayatı ona feda edemezdim,şimdi kızımla çoooook mutluyum

evet canım aslanların klasiğidir özgür olması gururlu kibirli öncü olması ama karşına çıkan aslan seni kediye çevirebilio :)) kendim için söleyim örneğin kıyafet için ilk başarda bizde çok olaylar yaşadık ama zamanla yani eğer kabullenmek istiosa kalbin zamanla kabul ediosun hatta onun giymeni istediği şeyler bi zaman sonra giyim tarzın bile olabilio

Bide yanındayken trıp atamıyo telde hep kavga edıyoruz zaten

kesinlikle beni çok sevdiğini çook sevildiğimi ve benim için yaptığı fedakarlıkları bilmesem bir dakika sabredemezdim.

Rahatsız etmıyodur ınsallah

Bence kıskançlık burç değil karakter meselesi.. Kendine ve karşındakine güvenme meselesi.. Çok çok rahat ve sahipsiz bırakmakta değil ama çok kıskanmak kıskanılana hayatı zehir ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…