Biz 7 yıllık birliktelikten sonra evlenmiştik, o zamanlarda çok sıkıyordu,evlenince geçer dedim bende düzelir umuduyla sevdiğim için evlendim ama her gece ben uyuduktan sonra gizlice cep telefonumu karıştırdığını, daha sonra listede kadın erkek kim varsa tek tek aradığını vs vs vs gördükten sonra daha fazla katlanamadım 15 yılıma mal oldu.. O yüzden taviz vermeyin diyorum ya..
Sende sevdıgın ıcın ayrılamıyosundur zaten
Oha diyeceğiniz bir saçmalık daha anlatıp uyuyacağım
Yarın yine bu konuda yazacak çok şeylerim var:)
Bir gün banyoya giricem,mesaj attım buna ben duş alıp geliyorum diye.Atmasam merak edicek nerde bu diye
Gelen cevap: evde kim var?
Ben: annem babam ablam kim olabilir başka
o: o zaman duş muş almıyosun
ben : neee nedenkine
O: öyle işte istemiyorum bugün almanı.(pazardı o gün.annem babam evde.pazartesi işte olucakları için o gün duş almamı istiyor)
Ben: ya saçmalama terledim yarını bekleyemem
O: evde kimse yokken yapcaksın
Ben: yuhh be yuh beni annemden babamdan bile kıskanıyosun sapık mı benim ailem...diye başladım bütün gün söylendim.
Sonuçazartesi duş aldım onun yüzünden! Pis şey yaa bu yaptıklarından sonra ona kocaman bir ''senden nefret ediyoruuuuuuuum'' diye bağırmak geliyo içimden ama...
İyi geceler herkese,yarın yine burdayım
merak ettim bi durum var önceden belirlediği kriterleri yıkmayan ve o kriterlere göre sevgili bulan yada evlenen biri var mı?
aa bi tane daha geldi aklıma
benim eniştem subay onu ziyarete gitmiştik annemle beraber
askeri gazino diye geçen yer
için de bir televizyon ve bir koltuktan ibaret ama nede gazino adını aldığı şüphe taşıyan bir yerdir
benim ki zaten onca asker için de işin ne muhabbetlerinden sonra
arıyor beni
,-ne yapıyorsun?
gazinodayım oturuyorum
_neee gazinomu valla bravo
ya adı gazino tv var koltuk var başka bir şey yok
_askerliğimi yapmadım diye sallarsın tabi,kapama telefonu eve girdiğini duyucam çık çabuk oradan
bir de orada ki askerlerden kıskanırken benim gaflet anında söylediğim bir söz vardı
yaaaaa onlar benim kardeşim sayılır hepsi benden küçük
_senin erkek kardeşin var mı
yokkk
_o zaman konuşma hepsi aynı bunların
(alem bana ben sana hastasanki millet ölüyor bitiyor yerlere seriliyor beni görünce )
canımm hakkaten oha da ben seni de anlamıyorum onla nie hala birliktesin sonunu hiç iyi görmüyorum kızma ama...
bende hep böyle diyorum yahu ben dünya güzeli miyim diye.
oda çirkinde olsaydın kıskanırdım ben seni.
ama yanımda bile laf attıklarına göre(çok kavga çıkmıştır bu yüzden) dışarda ne diyorlardır allah bilir der.
aa bi tane daha geldi aklıma
benim eniştem subay onu ziyarete gitmiştik annemle beraber
askeri gazino diye geçen yer
için de bir televizyon ve bir koltuktan ibaret ama nede gazino adını aldığı şüphe taşıyan bir yerdir
benim ki zaten onca asker için de işin ne muhabbetlerinden sonra
arıyor beni
,-ne yapıyorsun?
gazinodayım oturuyorum
_neee gazinomu valla bravo
ya adı gazino tv var koltuk var başka bir şey yok
_askerliğimi yapmadım diye sallarsın tabi,kapama telefonu eve girdiğini duyucam çık çabuk oradan
bir de orada ki askerlerden kıskanırken benim gaflet anında söylediğim bir söz vardı
yaaaaa onlar benim kardeşim sayılır hepsi benden küçük
_senin erkek kardeşin var mı
yokkk
_o zaman konuşma hepsi aynı bunların
(alem bana ben sana hastasanki millet ölüyor bitiyor yerlere seriliyor beni görünce )
bende hep böyle diyorum yahu ben dünya güzeli miyim diye.
oda çirkinde olsaydın kıskanırdım ben seni.
ama yanımda bile laf attıklarına göre(çok kavga çıkmıştır bu yüzden) dışarda ne diyorlardır allah bilir der.
ya o laf atanlar zaten başlı başına pislik tiksiniyorum onlardan zatenn
yanında erkek arkdaşı olan insana nasıl bir ahlak anlayışıdır ya
kızarmıyım hiçben de sonumuzu göremiyorum aslında ama yine de içimde bir umut acaba bir gün değişir mi diye
biz 7 yaşından beri tanıyoruz birbirimizi,çocukluk aşkı yaniyıllar sonra bir araya geldik ben de hemen senaryolar üretmeye başladım,kader bizim yolumuzu kesiştirdi kesin bunda bi hayır var diye...çok büyük hayaller,beklentiler içine girdim.Onunla hala niye birlikte olduğuma gelince,beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum ve mutluyum onunla.Bu yaptıkları dışında ufacık bi yanlışı olmadı 2 yıldır.Elbette bu yaptıkları küçük şeyler değil. (Hatta şuan olsa gözünün yaşında bakmaz ayrılırdım şimdiki aklımla) ama bilmiyorum silip atamıyorum öyle...ve inanın şuan aşırı derecede sabrımı taşıracak bişey yapsa anında bitiririm,cesaretim var.ama dayanabileceğim şeylere dayanıyorum.sabrımın sınırına gelmedim daha
aynen. karakolluk olmuştuk onlar yüzünden.
sonrasındada başladı böyle kıskançlıklar.
emnylmz bende korkuyorum kavgalardan ama laf atan olunca benimki o kadar kıskançlıkla kendini tutamadı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?