Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

Sevgılımden en son beklıcegım sey bu olur yanı. Asla derım

canımm hakkaten oha da ben seni de anlamıyorum onla nie hala birliktesin sonunu hiç iyi görmüyorum kızma ama...

aa bi tane daha geldi aklıma

benim eniştem subay onu ziyarete gitmiştik annemle beraber
askeri gazino diye geçen yer
için de bir televizyon ve bir koltuktan ibaret ama nede gazino adını aldığı şüphe taşıyan bir yerdir

benim ki zaten onca asker için de işin ne muhabbetlerinden sonra
arıyor beni
,-ne yapıyorsun?

gazinodayım oturuyorum

_neee gazinomu valla bravo

ya adı gazino tv var koltuk var başka bir şey yok

_askerliğimi yapmadım diye sallarsın tabi,kapama telefonu eve girdiğini duyucam çık çabuk oradan

bir de orada ki askerlerden kıskanırken benim gaflet anında söylediğim bir söz vardı

yaaaaa onlar benim kardeşim sayılır hepsi benden küçük

_senin erkek kardeşin var mı

yokkk

_o zaman konuşma hepsi aynı bunların

(alem bana ben sana hasta sanki millet ölüyor bitiyor yerlere seriliyor beni görünce )

Ay kızlar ne sevgilileriniz varmış ya yok abisinden kıskananlar, yok kuzeninden kıskananlar canım bari babandan da kıskansaydıda tam olsaydı töbe töbe bu arada sofia lif olayına çok güldüm ya Allah iyiliğini vermesin

bende hep böyle diyorum yahu ben dünya güzeli miyim diye.
oda çirkinde olsaydın kıskanırdım ben seni.
ama yanımda bile laf attıklarına göre(çok kavga çıkmıştır bu yüzden) dışarda ne diyorlardır allah bilir der.

kızlar bilmiyorumda nekadar doğru yine de insan kendini belli eder heralde yani kişilikle alakalı ilerde neye dönüşeceği aklınızda kalbinizde soru işaretleri varsa zaten biyerde bi çürüklük mutlaka olur

canımm hakkaten oha da ben seni de anlamıyorum onla nie hala birliktesin sonunu hiç iyi görmüyorum kızma ama...

kızarmıyım hiç ben de sonumuzu göremiyorum aslında ama yine de içimde bir umut acaba bir gün değişir mi diye
biz 7 yaşından beri tanıyoruz birbirimizi,çocukluk aşkı yani yıllar sonra bir araya geldik ben de hemen senaryolar üretmeye başladım,kader bizim yolumuzu kesiştirdi kesin bunda bi hayır var diye...çok büyük hayaller,beklentiler içine girdim.Onunla hala niye birlikte olduğuma gelince,beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum ve mutluyum onunla.Bu yaptıkları dışında ufacık bi yanlışı olmadı 2 yıldır.Elbette bu yaptıkları küçük şeyler değil. (Hatta şuan olsa gözünün yaşında bakmaz ayrılırdım şimdiki aklımla) ama bilmiyorum silip atamıyorum öyle...ve inanın şuan aşırı derecede sabrımı taşıracak bişey yapsa anında bitiririm,cesaretim var.ama dayanabileceğim şeylere dayanıyorum.sabrımın sınırına gelmedim daha

ya o laf atanlar zaten başlı başına pislik tiksiniyorum onlardan zatenn
yanında erkek arkdaşı olan insana nasıl bir ahlak anlayışıdır ya

ikinizede katılıorum tıpkı biz :)) erkeğin küçüğümü olur erkek erkektir der bide bnm bakımlı olmamıda hiç istemez başka erkeler gibi önemsemez bence iyi ama gözü dışarda değil hiç olmazsa :))

anladım canım ozaman hakkınızda ne hayırlıysa onu versin allah çünkü inana bana ömür bi insanı eğitecek kadar uzun değil yani düzelmeyen kocayı demek daha doğru olur sanırım

yahu ben 26. sayfadan sonrasını okuyamıyorum.
yaptığım yorumuda 27. sayfada olduğu için göstermiyor nolduğunu anlamadım, sayfada beni kıskandı galiba

aynen. karakolluk olmuştuk onlar yüzünden.
sonrasındada başladı böyle kıskançlıklar.

ayyy allahım korusun böle bişeyle bende karşılaştım ama laf atma değildi öküz gibi bakma gerçe laf atmada oldu ama bi anlık onun bakkala girme sırasında ben dışardeyken ama o duymadı bende cok sonra soledim ona durumu böle bişi olmaması için yinede yanımdayken hiç bi erkekle göz göze gelmemeye çalışıorum çok korkarım kavgadan :18:

emnylmz bende korkuyorum kavgalardan ama laf atan olunca benimki o kadar kıskançlıkla kendini tutamadı tabi.

eşimle 8 senelik birlikteliğimiz var 1,5 yıldırda evlıyız.eşim kıskanır ama kendi içinde.bana hiç belli etmez.oyuzden rabbime şükrediyorum.bana gelince :) kıskanırım ama bende belli etmem.çünkü kıskançlık ilişkiyi yıpratır,saygıyı köreltir.çok kıskanan arkadaşlar belli etmeyin derim ben size :))

emnylmz bende korkuyorum kavgalardan ama laf atan olunca benimki o kadar kıskançlıkla kendini tutamadı tabi.

ceydacım valla ben erkek olsam yanımdaki kıza laf atsalar yok artık bende durmam zaten duran erkeğede ben erkek demem ama biz kızlar alıştık olaflara hödükler varoldukça oluyo önemli olan bendeki gibi duymadığı bi ansa sölememk ama duymuşsa kıza düşen dua etmek :)) bu arada sen hangi şehirdesin sevgilin yanında duya duya hangi cesaretle laf atabiliolar ya anlamaıorum nasıl bi hayvanlık bu

Merhaba kızlar,
Erkek arkadaşımla 6-7 aydır birlikteyiz ve geçen ay nişanlandık. Nişanlım "kıskanç biriyim ben" dedi ilişkinin başında fakat şimdiye kadar hiçbir kıskançlık belirtisi göstermedi. Ayrı şehirlerdeyiz ve ben evde durmayı çok sevmeyen, kendi çapımda sosyal bir insan sayılırm. Dışarı çıkıyorum mesela arkadaşlarla hiç sormuyo kimlesin vs, ben de yuvalarlak cevaplarla geçiştiriyorum bilerek, o sorsun istiyorum ama ondan çıt yok. bigün dayanamadım sordum "ya sen kıskancım diyosun ama bu nasıl kıskançlık, hiç bişey sormuyosun, dışarı çıkıyorum kimlesin demiyosun, eve arkadaşlar geliyo, onlar kim demiyosun" dedim. O da "senden çekiniyorum, sorsam kızarsın diye bişey diyemiyorum, aslında meraktan çatlıyorum" dedi. bu olay tabi ilişkinin başlarındaydı. şimdi dışardayım dediğimde kimlesi diye soruyo ama yine de asla gitme, onunla konuşma, erkeklerle olan ilişkime falan hiç karışmıyor.yani ben dışarı çıkarken ya da bi yere giderken ona sormuyorum, bazen haber veriyorum, bazen vermiyorum bile,arasa nerde olduğumu ne yaptığımı söylüyorum, o yorum yapmaz hiçbir şekildeyani bekarlık hayatım aynen devam.
bu da benim aklımı kurcalıyor bazen. Sonradan kendini gösterir mi acaba bu kıskançlık? gerçi benim hiçbir şeyden çekinmediğimi, yalan söyleyeceğimi, ondan birşey saklamayacağımı bilir. ben de ona asla sıkıştıran sorular sormam. birbirimize güveniyoruz. ama kıskancım demesi ve pek kıskançlık göstermemesi aklımı kurcalıyor bazen. daha sonra bu kıskançlıklar artar mı diye. evlenince eşi daha da kıskançlaşanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…