Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

canım seninki erkeklik olsun diye öyle söylemiş başta sonrada nasıl kıskanacağını bile bilememiş benim ablamda senin gibi güya eniştem çok maço erkek takılır ama ablama hiç karışmaz ablam da kızar hiç kıskanmıo beni die yaaaanii merak etme değişmez seninki

hadi inşallah ya. Evlenince erkekler değişir fln deniyor o yüzden çekiniyorum ve sonuçta kısa bir sürede verdik evlilik kararını bazen kurt düşüyor içime ama değişmez bence de . korkar beni kaybetmekten zaten zor ikna etti evliliğe

boşver korkma ozaman :))

benim sorunuma yorum yaptıgınız icin tesekkürler kızlar evet bende o zihniyetlerden nefret ederim. Şans işte benimkide öyle cıktı :) Sadece okul arkadaslarıma karşı böyle onlarla dısarda zaman gecirmemi istemiyo. Normalde bana karıştığı kadar bende ona karışıyorum. Bu arada sevgilinizin hayran olduğu sanatçılar falan varmı? çok seksi bulduğu bir sanatcıyı size nasıl anlatır. Kıskanırmısınız?

Oo güzel bi soru:) varsa da bana hayatta söylemez çünkü benim de birine hayran olmamdan korkar. Eminim ki vardır çok beğendiği bi sanatçı falan. Ama bana bi kere en sevdiğim diziyi izletmemişti yakışıklı çocuklar var diye Bana açıkça söyledi benden başka bir erkeği beğenmeni,birine hayran olmanı istemiyorum diye.Ben de olsam nolucak ki onlar sadece bi beğeniden ibaret olucak senin hayatımdaki konumunu değiştirmicek falan dedim ama yoooooooooook kendi bildiğini okumaktan vazgeçmez.Bir de çok dediğim dediktir,bişeye hayır dediyse onu asla değiştirmez ağzından laf bi kere çıkar. Bu yaptığını kendine ve bana güvenmemesine bağlıyorum.

Anlatamaz döverim
Şaka bir tarafa Adriana Limayı beğenmeyen erkek yoktur bence. Beğeniyordur ama bu sadece beğeniyle sınırlı olmayı bilecek, karşındakine görüşlerini değiştirmicek.

Bugün burası bayağı hareketsiz kalmış,bikaç kıskançlık anlatayım da canlansın biraz

Dayım birkaç günlüğüne bizde kalacaktı.O gün evde kimse yok,ben de okuldan yeni geldim.Dayım da geldi.Evde ikimiziz yani.Benimki sordu bana hemencik evde kim var diye tabi.Kimse yok dayımla ben dedim.Hemen odana git kapını kilitle demez mi Saçmalama dedim beni annem yaşındaki evli çocuklu dayımdan mı kıskanıyosun,hem adam misafir öylece yalnız bırakamam falan dedim.Yok efendim yaşı ne olursa olsun ister bebek ister 80 yaşında bi dede,bütün erkeklerden kıskanıyomuş o beni. Gitmedim tabiki odama

Bir keresinde de gece,yatıcam artık uykum geldi.Bu bana mesaj attı üstünde ne var diye Tuvalet giydim yatarken dedim Kızdı tabi dalga geçtiğim için.Ne olabilir gecelik var dedim ben.Hangi renk diye soruyo bu seferde.Beyaz dedim.İçini gösteriyo mu diyo Transparan dedim Bu daha bi kızdı köpürdü falan
Neyse sonra tutturdu üzerimi iyice örtücekmişim yorganla boğazıma kadar,hiçbir yerim görünmicekmiş,fazla kıpırdamadan uyucakmışım üstüm açılmasınmış Heeey allahım yazın bu sıcağında ne örtünmesi sen salakmısın falan derken öylece kapandı konu ama tabiki örtünmedim salak mıdır nedir ya beyaz giydim diye bana neler yaptırıyo.
Bazen tepkisini görmek için diyorum,bi türbanım eksik,onu da taksam ne rahat olcaksın dimi diye.Saçmalama ben öyle bişey istemiyorum diyo ama nerdeyse o dereceye kadar kapalı giyinmemi istiyo
Hatta bir keresinde ben kapancam demiştim. (Hiç öyle bi niyetim yokta,tepkisini merak ettim.) Kızdı bana sakın yapma öyle bişey dedi

hahaha alemsiniz ya valla benim öyle anlatıcak komik şeyler olmadı sinir bozucular benim gözümde

benim de nişanlım çooook kıskanç. televizyondakilerden bile kıskanır izlememi istemez.. yakında düğün var bakalım napıcaz.* biz de bağımlı olmuşuz resmen bunlara dimi? 9 yıldır neler yaşadım neler ama bırakamadım. ölsem erkek doktora gidemem yani öyle bişey...

aynen canım öyle bir bağımlılık yapmış ki artık kopamıyorum
onunla çok bunalıyorum onsuzda yapamıyorum.Ama halime şükrettim bunları okuyunca benimki bu kadar değil Allahtan:79:

Erkek arkadaşlarınla konuşma,facede bşyini beğenmesinler,onu giyme,bunu giyme.Bu kadar

geçen bi msnimi açtım bütün erkekleri silmiş psikopat:79:

ooo benim nişanlımda pek pek kıksakanççç bazen kriz geçircek derecede kıskanıyor uyuz oluyoruuuu düşünün babamı opmemı kıskanıooo
ama bende annesınden kıskanıyorumm bnm yanımdaa şap şap öpüo :26:
neyse bız tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus mısalı gecınıp gıdıyozzz ama sevıorumm ben bu adamı 5 yıldır alıstım artıkkk bu arada nısanlıyız ve askerde dusunun gozu gormuoo dahada fenalastı :18
:

Bunlarda harıka yaa gecelıge koptumm Sende transparan dıyıp dahada sınır etmıssın cocukcagızı yaa Senın hıkayelerını dınlemeye devammmm ?

her ne kadar kıskanılmak hoş olsada bazı ileri seviyedeki kıskançlıklar çıldırma noktasına getiriyo kıskanınca yaptığı şeler tiripler kızmalar zor uğraşmak ama genede kıskanılmak güzel şey

kızlar boğa burcunun sahiplenici ve kıskanç olduğundan bahsetmişsiniz nede doğru söylemişsiniz malesef benimki boğa bende başağım uyumluyuz ama kıskançlık konusunda azcık müzdaribim.

dün biraz yazmıştım ama benim sevdiceğim ilişkimizin ilk günü giz ben çok kıskancım dayanamam paylaşamam seni kıskanıyorum üzme beni ne olur dediğinde anlamadım az kıskanırsın dedim hayatımda annem babam karışmadı hesap sormadı omu karışcak diyede düşündüm ayrıca, uzaktan davulun sesi hoş gelir misali nasıl sana karışır hemen ayrıl ağlamayın değermi böyle erkeğe dediğim arkadaşlarım sonra karşıma geçip akıl verdi zamanında çok büyük konuştum çok hesapmı vercez onlara nereye gidiyorsan git ne diye sölicen ki ananınmı babanmı kim ki dış kapı dediğim arkadaşlarım bakakaldılar böyle olmama keskin sirke küpüne zararmış ah ne büyük konuşmuşum ki asla artık büyük konuşmam herşeye ılımlı ve empati uygulayarak bakarım kıskanılmak hiç istemezdim ayrıca.

ama benim ilişkimde kıskançlıktan kavga hiç çıkmaz zaten sevilim giyimimi beğeniyo güzel giyiniyormuşum çok zayıfım öyle belirgin birşeylerimde yok boyum uzun biraz topuklu ayakkabı sorun oluyoo çünkü aynı boydayız üzülmesin diye giymiyorum ondan uzun olmam sorun olur diye hiç konuşmadım ama gücenr gibi, saçımı yapmamı ilk zamanlar kıskanırdı ama birkere demiştir aşkım fönlü olunca kıskanıyorum demiştir ki ben düzelştiriciyi sene oldu bırakalı bigudiyle sarıyorum saçımıdaha sağlıklı oluyor.makyaja gelince hiç öyle sorun yaşamadım parfümdede öyle,kardeşine babana sarılma etme demez dedirtmemde hattaha kardeşlermin arkadaşlarıyla yaz kış adada yaşadığım için sahilde dolaşırız bişiycik demez tek sorun eve gece 12 de gitmem geç gitme küçük yerde olsa tedirginim der.

pek kavgalarımız olmuyor anlıyacağınız oda bende nereye gittiğimizi ne yaptığımızı yanımızda kimlerin olduğunu birbimize izah edince zor durumda bırakmayınca doğru yolu buluyoruz.tek sorun aslına bakarsınız sırnaşık erkekler pek ben yle kimseyle konuşmam erkek arkadaş delisi hiç olmadım hattaha hep kızlarla daha çok iyi anlaşırım yaşıtım erkeklerle pek anlaşamam kızlarla daha iyi iletişimim vardır, yok kızlar beni kıskanıyo diyen kızlardan hiç olmadım kıskanan arkadşalarım var ama hep onlara bazı huylarını yenmelerindede yardımcı oldum sevgilim şanslı olduğu halde
beni bazen toplu taşımadakilerden kıskanıyor ya çok gülüyorum ifrit oluyorum allahım diyorum bu ne adama bak bahanesi yok yine bişiy buldugülsemmi ağlasammı gülüyorum genel olarak he diyiğp geçiyorum kavga etmiyoruz ama sinir oluyorum giz burası istanbul diyor dikkat etmelisin sen çok rahat bir çevrede büyümüşssün ben rahat değilim kıskanıyorum merak ediyorum ne edeyim kendimimi değiştireyim acımı çekeyim diyor haklıda. şimdi arkadaşlarımla tatile gitme planımız var bakalım ne diyecek ama bişiy demez normalde işten çok geç çıkıyordum mesailere kalıyordum kışın tek tek arkadaşlarımda kalmama birşey demiyordu gitmem yada onların adaya gelmesi sorun olmucaktır ama tam bir bilinmezlik hoş onun tatile arkadaşlarıyla gitmesine ben müsade etmem ama şansımı deniycem.

hahaha alemsiniz ya valla benim öyle anlatıcak komik şeyler olmadı sinir bozucular benim gözümde
aslında şimdi anlatınca komik görünse de gerçekten çok sinir bozucu.söylediklerini yapmıyorum ama yine de böyle saçma seyler istemesi deli ediyo beni,hiçbir şey elimden gelmeyince sinirden ne kadar ağladığımı bilirim ben ahh ahhh
Bunlarda harıka yaa gecelıge koptumm Sende transparan dıyıp dahada sınır etmıssın cocukcagızı yaa Senın hıkayelerını dınlemeye devammmm ?

napıyım o beni yeterince sinir ediyo ben de böyle ters cevaplar verince çok kzııyo direk adımla hitap etmeye başlıyo bi bağrıyo valla biz kavga ederken sokaktan geçen kesin duyuyodur sesimizi
ay bende daha neler vaaar anlatıcam hepsini:90:

evettttt bayramda seyranda öperim ben zaten babamı ama onu bile kıskanıyo
hastalık derecesinde yani
ayy annemler bunları bilse
bizi ayırmak için neler yaparlar ama:26: bilmiyolar henüz:26:
geçen aylarda doğum günüm vardı ayy beni delirtti kimse gelmesin,kutlama yapmayın,pasta kes yeter,sakın kimseyi öpme hele babanı sakın öpme bilmemnee öptüm tabisi bitanecik babacım o benim
o yokken babam vardı beni bu yaşa kadar getirdi
şimdi böyle bi nankörlük yapamam ona ben

kızlar yengeç burcu sevgiliniz varsa cok alıngan olur cok kıskanır. Amaa akrebee gelince akrep sevglisi olanlar bayaa bir çeker bazen kıskandıklarını belli etmezler ama kuralları vardır kesinlikle uymak gerekir yoksa onun istediği olmazsa o ilişkiden hayır beklenmezzz

Ayy benımkı allahtan babamı kıskanmıyo yaa Beterın beterı var derler ya tam bunun ıcın soylenmıs bu soz

ay kızlar okudukça gülme krizlerine giriyorum ve halime şükrediyorum bu ne kıskançlık böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…