Merhaba kızlar,
Erkek arkadaşımla 6-7 aydır birlikteyiz ve geçen ay nişanlandık. Nişanlım "kıskanç biriyim ben" dedi ilişkinin başında fakat şimdiye kadar hiçbir kıskançlık belirtisi göstermedi. Ayrı şehirlerdeyiz ve ben evde durmayı çok sevmeyen, kendi çapımda sosyal bir insan sayılırm. Dışarı çıkıyorum mesela arkadaşlarla hiç sormuyo kimlesin vs, ben de yuvalarlak cevaplarla geçiştiriyorum bilerek, o sorsun istiyorum ama ondan çıt yok. bigün dayanamadım sordum "ya sen kıskancım diyosun ama bu nasıl kıskançlık, hiç bişey sormuyosun, dışarı çıkıyorum kimlesin demiyosun, eve arkadaşlar geliyo, onlar kim demiyosun" dedim. O da "senden çekiniyorum, sorsam kızarsın diye bişey diyemiyorum, aslında meraktan çatlıyorum" dedi. bu olay tabi ilişkinin başlarındaydı. şimdi dışardayım dediğimde kimlesi diye soruyo ama yine de asla gitme, onunla konuşma, erkeklerle olan ilişkime falan hiç karışmıyor.yani ben dışarı çıkarken ya da bi yere giderken ona sormuyorum, bazen haber veriyorum, bazen vermiyorum bile,arasa nerde olduğumu ne yaptığımı söylüyorum, o yorum yapmaz hiçbir şekildeyani bekarlık hayatım aynen devam.
bu da benim aklımı kurcalıyor bazen. Sonradan kendini gösterir mi acaba bu kıskançlık? gerçi benim hiçbir şeyden çekinmediğimi, yalan söyleyeceğimi, ondan birşey saklamayacağımı bilir. ben de ona asla sıkıştıran sorular sormam. birbirimize güveniyoruz. ama kıskancım demesi ve pek kıskançlık göstermemesi aklımı kurcalıyor bazen. daha sonra bu kıskançlıklar artar mı diye. evlenince eşi daha da kıskançlaşanlar var mı?
hadi inşallah ya. Evlenince erkekler değişir fln deniyor o yüzden çekiniyorum ve sonuçta kısa bir sürede verdik evlilik kararını bazen kurt düşüyor içime ama değişmez bence de . korkar beni kaybetmekten zaten zor ikna etti evliliğe
benim sorunuma yorum yaptıgınız icin tesekkürler kızlar evet bende o zihniyetlerden nefret ederim. Şans işte benimkide öyle cıktı :) Sadece okul arkadaslarıma karşı böyle onlarla dısarda zaman gecirmemi istemiyo. Normalde bana karıştığı kadar bende ona karışıyorum. Bu arada sevgilinizin hayran olduğu sanatçılar falan varmı? çok seksi bulduğu bir sanatcıyı size nasıl anlatır. Kıskanırmısınız?
benim sorunuma yorum yaptıgınız icin tesekkürler kızlar evet bende o zihniyetlerden nefret ederim. Şans işte benimkide öyle cıktı :) Sadece okul arkadaslarıma karşı böyle onlarla dısarda zaman gecirmemi istemiyo. Normalde bana karıştığı kadar bende ona karışıyorum. Bu arada sevgilinizin hayran olduğu sanatçılar falan varmı? çok seksi bulduğu bir sanatcıyı size nasıl anlatır. Kıskanırmısınız?
benim de nişanlım çooook kıskanç. televizyondakilerden bile kıskanır izlememi istemez.. yakında düğün var bakalım napıcaz.* biz de bağımlı olmuşuz resmen bunlara dimi? 9 yıldır neler yaşadım neler ama bırakamadım. ölsem erkek doktora gidemem yani öyle bişey...
Bugün burası bayağı hareketsiz kalmış,bikaç kıskançlık anlatayım da canlansın biraz
Dayım birkaç günlüğüne bizde kalacaktı.O gün evde kimse yok,ben de okuldan yeni geldim.Dayım da geldi.Evde ikimiziz yani.Benimki sordu bana hemencik evde kim var diye tabi.Kimse yok dayımla ben dedim.Hemen odana git kapını kilitle demez miSaçmalama dedim beni annem yaşındaki evli çocuklu dayımdan mı kıskanıyosun,hem adam misafir öylece yalnız bırakamam falan dedim.Yok efendim yaşı ne olursa olsun ister bebek ister 80 yaşında bi dede,bütün erkeklerden kıskanıyomuş o beni. Gitmedim tabiki odama
Bir keresinde de gece,yatıcam artık uykum geldi.Bu bana mesaj attı üstünde ne var diyeTuvalet giydim yatarken dedim Kızdı tabi dalga geçtiğim için.Ne olabilir gecelik var dedim ben.Hangi renk diye soruyo bu seferde.Beyaz dedim.İçini gösteriyo mu diyo Transparan dedim Bu daha bi kızdı köpürdü falan
Neyse sonra tutturdu üzerimi iyice örtücekmişim yorganla boğazıma kadar,hiçbir yerim görünmicekmiş,fazla kıpırdamadan uyucakmışım üstüm açılmasınmışHeeey allahım yazın bu sıcağında ne örtünmesi sen salakmısın falan derken öylece kapandı konu ama tabiki örtünmedim salak mıdır nedir ya beyaz giydim diye bana neler yaptırıyo.
Bazen tepkisini görmek için diyorum,bi türbanım eksik,onu da taksam ne rahat olcaksın dimi diye.Saçmalama ben öyle bişey istemiyorum diyo ama nerdeyse o dereceye kadar kapalı giyinmemi istiyo
Hatta bir keresinde ben kapancam demiştim. (Hiç öyle bi niyetim yokta,tepkisini merak ettim.) Kızdı bana sakın yapma öyle bişey dedi
her ne kadar kıskanılmak hoş olsada bazı ileri seviyedeki kıskançlıklar çıldırma noktasına getiriyo kıskanınca yaptığı şeler tiripler kızmalar zor uğraşmak ama genede kıskanılmak güzel şey
aslında şimdi anlatınca komik görünse de gerçekten çok sinir bozucu.söylediklerini yapmıyorum ama yine de böyle saçma seyler istemesi deli ediyo beni,hiçbir şey elimden gelmeyince sinirden ne kadar ağladığımı bilirim ben ahh ahhhhahaha alemsiniz ya valla benim öyle anlatıcak komik şeyler olmadı sinir bozucular benim gözümde
Bunlarda harıka yaa gecelıge koptumm Sende transparan dıyıp dahada sınır etmıssın cocukcagızı yaa Senın hıkayelerını dınlemeye devammmm ?
ooo benim nişanlımda pek pek kıksakançççbazen kriz geçircek derecede kıskanıyor uyuz oluyoruuuu düşünün babamı opmemı kıskanıooo
ama bende annesınden kıskanıyorummbnm yanımdaa şap şap öpüo :26:
neyse bız tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus mısalı gecınıp gıdıyozzz ama sevıorumm ben bu adamı 5 yıldır alıstım artıkkk bu arada nısanlıyız ve askerde dusunun gozu gormuoo dahada fenalastı :18:
evettttt bayramda seyranda öperim ben zaten babamı ama onu bile kıskanıyo
hastalık derecesinde yani
ayy annemler bunları bilse
bizi ayırmak için neler yaparlar ama:26: bilmiyolar henüz:26:
geçen aylarda doğum günüm vardı ayy beni delirtti kimse gelmesin,kutlama yapmayın,pasta kes yeter,sakın kimseyi öpme hele babanı sakın öpme bilmemneeöptüm tabisi bitanecik babacım o benim
o yokken babam vardı beni bu yaşa kadar getirdi
şimdi böyle bi nankörlük yapamam ona ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?