Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

Ben artık hangimizin normal olduğunada karar veremiyorum.Sürekli erkeklerin olduğu bir ortamdayım,bu açıdan onada hak veriyorum.Ve bu erkekler çok da yerinde duran tipler değil.Sevgilim olduğunu bildikleri halde bana adım atmış insanlar..

Mesela benim sevgilim öyle şoförden falan kıskanmaz.OnUN takıntısı sadece çevremdekilere.Kuzenlerimden yada başka aile üyelerindende kıskanmaz.Mesela benim kuaförüm erkektir.Bunada bşy demez

Arkadaşlarımızdan çok kıskanır,net yüzünden,kıyafetlerden sorun yaşarız sürekli..

Bu yazıya bayıldım yaaa. Aynen sevgılımı ve asıl benı anlatmışsınnnn

bende böyle diyordum ama sonra noldu bilmiyorum sabretmeye başladım :44:

Evet bazen kıskanmakta haklı olabılıyorlar. Sevgılımızın oldugunu bıle bıle yavsayanlar oluyoo

ben anlatmıştım ama bir daha anlatıyım.
benimki minibüse bindiğinde para verirken elin şöförün eline değmesin dediğinde oha demiştim.
Aşk insanı bu kadar kör ediyor heral Bizim buradaki şöforler pala bıyıklı amca yav
Bu yazıya bayıldım yaaa. Aynen sevgılımı ve asıl benı anlatmışsınnnn

Hahahah Teşekkür ederim. Sevgilim için yaşamıyorum ya canım kendim için yaşıyorum onun kurallarına ihtiyacım yok dimi ama.

Evet bazen kıskanmakta haklı olabılıyorlar. Sevgılımızın oldugunu bıle bıle yavsayanlar oluyoo

benim de başıma gelmiştir çoğu kez sevgilim olduğunu söylemem rağmen sevgili olmak isteyenler.
bazı durumlarda hak veriyorum zaten.
eminim ki dershaneye başlayınca da sevgilim olduğunu bildikleri halde yanaşmaya çalışacaklar.

bende böyle diyordum ama sonra noldu bilmiyorum sabretmeye başladım :44:

Buyuk konusmayı sevmem biliyosun ama dediğim gibi askımdan ölsem bana elbise giyme diyen insana donup bakmam. Ya ben çok değişiyim gerçekten. Mesela benimle kavga eden biriyle benim yasamım cok kısa diye peki haklısın diye vakit harcamam hayatımın çok kısa olduğunu düşündüğümden bunu kendi istediğim gibi yasamak istiyorum
Yani inşallah bu sözlerimi bir gün hatırlatacağınız bir durum yasamam ama su an boyle dusunuyorum.
Ben ona karısmazken gece gezmelerine tozmalarına o bana niye karıssın canıııım

Öyle ama insan sevince katlanıyorrr

kızlar valla başladıktan sonra geri dönmek çok zor.Burnunun dikinede gidemiyorsun.

keşke önce huylarını öğrensek ona göre aşık olsak:86:

Kötü olmus. Bende bu sevgilimi severken soyleyen olmustu, bliyodu ama sevgili olduğumuzu bilmiyodu başlarıydı ilişkimizin söylememistim. Hiç hoş değil bu durum hem biz hm karşımızdaki icin

Canım anlattıgın gıbı bırısıyım aynı yanı cevremdekıler sen nasıl katlanabılıyorsun en ufak bıseyde bırakırdın dıyolarr. Ben bıle kendıme sasırıyorum yanı o derecee. İnsan sevınce ıster ıstemez katlanıyo alttan alıyoo tabı her zaman degıll

bende hep öyle derdimde olmuyor işte canım büyük konuşmuşum

benim 1 sene önceki halimde senin gibiydi.
aynı cümleleri bu ilişkiye başlarkende bende kurmuştum ve sevgilimde kabul etmişti.
nolduysa onun yanında bana laf attıktan sonra oldu ve bu derece kıskanmaya başladı.
onun yanında baktıklarını falan görünce kavga etmesin diye uzuuun uzuun dil döküyordum.
birden değişti benimkide.

Öyle ama insan sevince katlanıyorrr

Dunyanın en asık ınsanı olsam ve az once yazdıklarımı yapmamı soylese bırı onu terkederdim
Ayrılınca cektiğim acı onunla beraberken bu kuralları yuzunden cekeceğım acının ve edeceğimiz kavgaların yanında az kalır cunku

bende hep öyle derdimde olmuyor işte canım büyük konuşmuşum

Bakalım boyle bırısıne denk gelmem ınsallah o zaman.
Sayet su anki sevgilimden cok memnunum

Tabi sende haklısın ama bız sevdıgımız ıcın katlanıyoruzz :)

şşşş büyük konuşma joulem

Tabi sende haklısın ama bız sevdıgımız ıcın katlanıyoruzz :)
O zaman soyle soyliyim ben oyle birine asık olmazdım. Cunku tanımadan asık olamıyorum. Özelliklerini bilmeden nerede nasıl davrandığını bilmeden yani
şşşş büyük konuşma joulem

Bu sevgilimden ayrılırsam ki Allah korusun ama yeniden asık olmadan bunları okuyacağım

Baştan agırlıgını koyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…