Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

başta benimkide hiç böyle değildi.Zamanla oldu sahiplenmeden kaynaklansa gerek..Ben seni ciddiye alıyorum,ilerde veleneceğim insan olarak gördüğüm için istediğim gibi olman için yönlendiriyorum diyor,bende bşy diyemiyorum öyle diyince...

ay kızlar dayanamadım geldim ama telden giriyorum zor oluyo neyse aah ah ben de joule gibiydim özgür kız havalarındayken birden bu çocuğun bana ilgi göstermesi herşeyime karışması hoşuma gitti ben tabi o zamanlar tecrübesiz bir genc kız.her şeye tamam dedim sonrada aldım başıma belayı gördugunuz gıbı...simdi ohaaa diyeceğiniz birşey anlatıcam.brn bıgün okuldayım.derste birden karnım böbreklerım heryerım bır ağrımaya başladı ama ne ağrı öldüm resmen.hemen babamı çağırdılar acile gittik.neyse tahlil falan yapıldı teşhis koyuldu.ben yazmıştım sevgılıme ölüyorum acıle gıdıyoruz dıye.o dersteydı,çıkınca okumus mesajlarımı.ve bana yazdığı ilk şey : doktor erkekmiydi? O an direk bitti yazdım ağzıma geleni saydırdım.ben ağrıdan ölmüşüm.beyefendı doktor derdınde. Sonra benı ıkna ettı pis ayrılamadık ama bir ay surat yaptım hala hatırladıkca başına kakıyorum...

kaç yaşındasın merak ettim ?
ve sevgilinin burcu boğa mı ?

Okudukça gözlerim ha böyle olduuu Allahm yaa koptmmmmm Erkekmıydı doktorr

okuyanlarrrr kıskanc sevıgılınız yada kocanız yok muu sadece okuyosunuz olmuyo ama bızı yalnız bırakmayınnn

Senin ki nasıl davranıyooo

Etek giydiğimde bana yolda bakarken o da durup adamlara bakmıştı, rahatsız oluyosan değiştireyim dedim deneme amaçlı yok canım niye değiştireceksin yakışıyo giyeceksin bikaç öküz yüzünden giymeni mi yasaklıycam falan demişti
Erkek biri bana seslenince bozulmuştu hafif tavırlara girmişti tlf.da ama tabiki ne kızdı ne de yasak koydu
Arkadaşlarımla dışarı çıkarım bişey demez zaten kuzeni benim kardeşim kadar yakınım
Pek de bir şey demez kızlı-erkekli o da gider bende giderim.
Ben kendimi, o kendini biliyor.
Bir de bana erkek bir arkadşaım okuldan çıkma teklifi etmişti sevgilime söyledim sadece görüşmeni istemiyorum aynı okuldasın ama zorunlu olmadıkça konuşma dedi ki bu doğal bi hakkı bana ilanı aşk etmiş sonuçta

ama hıc karısmıyo ya bende oyle sıkılıyorum ıste ve benım erkek arkadasım oyle kızlarla takılmıcak yanı bende kıskancım aslında ve erkek arkadasımda yakısıklı olunca bu kıskanclık ıster ıstemez artıyo. Yanı oda karıscak bana (abartısız) bende ona karıscam. Karısmayınca şahsen sevmedıgını hıssedıyorumm

ayyy inanmıyorum o kadarda değil artık

kaç yaşındasın merak ettim ?
ve sevgilinin burcu boğa mı ?
17 yaşındayım canım küçüğüm daha ben
ve sevgilim ikizler
Okudukça gözlerim ha böyle olduuu Allahm yaa koptmmmmm Erkekmıydı doktorr

evet erkekti.o an ağrıdan ölüyodum,acile gitmiştik,doktor seçme şansım yoktu.Ki olsaysı da ben kadın doktor istiyorum demezdim
Öyle geri kafalı biri değilim ben

Son düzenleme:

ikizlerin çok kıskanç olduğunu duymamıştım.
karekter meselesi demekki.

Bende 17 yasındayım demek kı bende kucugummmm :2:
Tabıkıde bu devırde doktor mu secılcek bıde

Benimki de karışmayacak karışırsa bye bye
Bende bu zihniyeti anlamıyorum işte. Kıskanmazsa sevmiyor zihniyetini yani
Ben sınırlarımı biliyorum oramı buramı açmıyorum ne diye bana kural koysun ki dimi ama

merhaba eski eşim ikizler burcuydu ve paranoyaklık derecesinde kıskançtı.. devamlı yapmadığım şeyler için kendimi savunmak zorunda bırakıldığım için boşanma davası açtım.. artık öyle bir hale gelmişti ki beni rahat bıraksın diye 8 ay tesettürde dolaşmıştım...offfff eğer varsa böyle eşleriniz sevgiliniz vs ne olur ya psikoloğa yollayın ya da benim gibi yıllarca anti depresan kullanıp düzelir diye bekleyin

Senınkı baya kotuymus canm yaa Ben sakasına kapanıyım ıstersen dıyorum yok okadarda degıl dıyo Her erkek gıbı kıskanıyo tabı bazen abartıyo ama her zaman katlanılmıcak sekıldede deıl. Senın durumunada cok uzuldum tatlm

ayyy inanmıyorum o kadarda değil artık
ben de inanamamıştım.neyin var diye sormadan doktoru sordu bana
ikizlerin çok kıskanç olduğunu duymamıştım.
karekter meselesi demekki.
öyle heralde...büyüyünce olgunlaşır mı diye düşünüyorum ama insanların değişmesi zor biraz
Bende 17 yasındayım demek kı bende kucugummmm :2:
Tabıkıde bu devırde doktor mu secılcek bıde
yani ütelik ben 2 yıllık bi ilişki için fazla küçüğüm 15 yaşımdan beri
tabi o zamanlar ben büyüdüm diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…