Baştan agırlıgını koyarsın
Sevgilim varken ayrılırsam nolcağını dusunuyorum hey Allahım delimiyim neyim
ay kızlar dayanamadım geldim ama telden giriyorum zor oluyo neyse aah ah ben de joule gibiydim özgür kız havalarındayken birden bu çocuğun bana ilgi göstermesi herşeyime karışması hoşuma gitti ben tabi o zamanlar tecrübesiz bir genc kız.her şeye tamam dedim sonrada aldım başıma belayı gördugunuz gıbı...simdi ohaaa diyeceğiniz birşey anlatıcam.brn bıgün okuldayım.derste birden karnım böbreklerım heryerım bır ağrımaya başladı ama ne ağrı öldüm resmen.hemen babamı çağırdılar acile gittik.neyse tahlil falan yapıldı teşhis koyuldu.ben yazmıştım sevgılıme ölüyorum acıle gıdıyoruz dıye.o dersteydı,çıkınca okumus mesajlarımı.ve bana yazdığı ilk şey : doktor erkekmiydi? O an direk bitti yazdım ağzıma geleni saydırdım.ben ağrıdan ölmüşüm.beyefendı doktor derdınde. Sonra benı ıkna ettı pisayrılamadık ama bir ay surat yaptım hala hatırladıkca başına kakıyorum...
ay kızlar dayanamadım geldim ama telden giriyorum zor oluyo neyse aah ah ben de joule gibiydim özgür kız havalarındayken birden bu çocuğun bana ilgi göstermesi herşeyime karışması hoşuma gitti ben tabi o zamanlar tecrübesiz bir genc kız.her şeye tamam dedim sonrada aldım başıma belayı gördugunuz gıbı...simdi ohaaa diyeceğiniz birşey anlatıcam.brn bıgün okuldayım.derste birden karnım böbreklerım heryerım bır ağrımaya başladı ama ne ağrı öldüm resmen.hemen babamı çağırdılar acile gittik.neyse tahlil falan yapıldı teşhis koyuldu.ben yazmıştım sevgılıme ölüyorum acıle gıdıyoruz dıye.o dersteydı,çıkınca okumus mesajlarımı.ve bana yazdığı ilk şey : doktor erkekmiydi? O an direk bitti yazdım ağzıma geleni saydırdım.ben ağrıdan ölmüşüm.beyefendı doktor derdınde. Sonra benı ıkna ettı pisayrılamadık ama bir ay surat yaptım hala hatırladıkca başına kakıyorum...
Senin ki nasıl davranıyooo
Etek giydiğimde bana yolda bakarken o da durup adamlara bakmıştı, rahatsız oluyosan değiştireyim dedim deneme amaçlı yok canım niye değiştireceksin yakışıyo giyeceksin bikaç öküz yüzünden giymeni mi yasaklıycam falan demişti
Erkek biri bana seslenince bozulmuştu hafif tavırlara girmişti tlf.da ama tabiki ne kızdı ne de yasak koydu
Arkadaşlarımla dışarı çıkarım bişey demez zaten kuzeni benim kardeşim kadar yakınım
Pek de bir şey demez kızlı-erkekli o da gider bende giderim.
Ben kendimi, o kendini biliyor.
Bir de bana erkek bir arkadşaım okuldan çıkma teklifi etmişti sevgilime söyledim sadece görüşmeni istemiyorum aynı okuldasın ama zorunlu olmadıkça konuşma dedi ki bu doğal bi hakkı bana ilanı aşk etmiş sonuçta
kaç yaşındasın merak ettim ?
ve sevgilinin burcu boğa mı ?
17 yaşındayım canımkaç yaşındasın merak ettim ?
ve sevgilinin burcu boğa mı ?
Okudukça gözlerim ha böyle olduuuAllahm yaa koptmmmmm Erkekmıydı doktorr
niye boğalar kıskanç mı olur?benimki boğa
17 yaşındayım canımküçüğüm daha ben
ve sevgilim ikizler
evet erkekti.o an ağrıdan ölüyodum,acile gitmiştik,doktor seçme şansım yoktu.Ki olsaysı da ben kadın doktor istiyorum demezdim
Öyle geri kafalı biri değilim ben
17 yaşındayım canımküçüğüm daha ben
ve sevgilim ikizler
evet erkekti.o an ağrıdan ölüyodum,acile gitmiştik,doktor seçme şansım yoktu.Ki olsaysı da ben kadın doktor istiyorum demezdim
Öyle geri kafalı biri değilim ben
ama hıc karısmıyo ya bende oyle sıkılıyorum ıste ve benım erkek arkadasım oyle kızlarla takılmıcak yanı bende kıskancım aslında ve erkek arkadasımda yakısıklı olunca bu kıskanclık ıster ıstemez artıyo. Yanı oda karıscak bana (abartısız) bende ona karıscam. Karısmayınca şahsen sevmedıgını hıssedıyorumm
ikizlerin çok kıskanç olduğunu duymamıştım.
karekter meselesi demekki.
merhaba eski eşim ikizler burcuyduve paranoyaklık derecesinde kıskançtı.. devamlı yapmadığım şeyler için kendimi savunmak zorunda bırakıldığım için boşanma davası açtım.. artık öyle bir hale gelmişti ki beni rahat bıraksın diye 8 ay tesettürde dolaşmıştım...offfff eğer varsa böyle eşleriniz sevgiliniz vs ne olur ya psikoloğa yollayın ya da benim gibi yıllarca anti depresan kullanıp düzelir diye bekleyin
ben de inanamamıştım.neyin var diye sormadan doktoru sordu banaayyy inanmıyorum o kadarda değil artık
öyle heralde...büyüyünce olgunlaşır mı diye düşünüyorum ama insanların değişmesi zor birazikizlerin çok kıskanç olduğunu duymamıştım.
karekter meselesi demekki.
yani ütelik ben 2 yıllık bi ilişki için fazla küçüğüm 15 yaşımdan beriBende 17 yasındayım demek kı bende kucugummmm :2:
Tabıkıde bu devırde doktor mu secılcek bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?