- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Ayy gidiyorum zatenÇıkmana gerek yok az sonra atılacaksın@Mune
Ayy gidiyorum zaten
Bi daha bu varoş tiplerin arasına girmicem sıkıldım
Beni banla mune cüm
Hatta sil üyeliğimi
Ayy gidiyorum zaten
Beni banla mune cüm
Hatta sil üyeliğimi
Konunun ne olduğunu çok detaylı okumadım ama kimse kimseye böyle hakaret edemez.Ayy gidiyorum zaten
Beni banla mune cüm
Hatta sil üyeliğimi
Abovv ibretle takip ediyorum.
Şu kıskançlıkların yarısı bana yapılsa adamdan arkama bakmadan kaçarım
Dağına göre kar veriyor diye düşünüyorum bu konularda. Eşleriniz sizlerin kıskançlıklarına katlanamasa evlenmezdi muhtemelen. İmzayı atar atmaz başlamadınız sonuçtaAl bıtane dahaValla bişey demiyorum Gaz verin gaz valla ıyı geliyor bazen kendimizi frenleriz belkı biraz adamı kacırmamak ıcın... Hemcınslerımız bıle boyle dusunuyorsa deriz belki :)
Eskiden bende boyleydim digil yabanci kadinlar ablasindan bile kiskanirsim ne zaman ki cocugum oldu simdi hic bisey umrumda degil cocuk bana herseyi unutturdu gerci hatirlaticak zaman birakmiyo yaramaz yavrumHep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla.Gelmeyin nütfen bir sefercik. Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..
Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar?
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni.
Eki Görüntüle 2570092
Temsili!:)))
Dağına göre kar veriyor diye düşünüyorum bu konularda. Eşleriniz sizlerin kıskançlıklarına katlanamasa evlenmezdi muhtemelen. İmzayı atar atmaz başlamadınız sonuçta
Ben katlanamam mesela burada yazanlara. Kendim yapmadım, yapmam da, bana yapılmasına da izin vermem. Her ilişkinin dinamiği ayrı. Ama hayretle okuduğum da bir gerçek, en çok da adamların buna izin vermesine. Yani bana durduk yere "erkek iş arkadaşlarınla yemeğe çıkma"dese hadi oradan derim mesela, sizinkiler "peki aşkım" diyor
Açıkçası kesinlikle anlayabildiğim bir ruh hali değil, ki ben de arkasından işler çevrilmiş biriyim.Ben evlilikten once onunla cok konustum benımle yapamazsın kıskanclık hatsfha durduk yere huylanır olay cıkarırım dedım.cıddı anlamda dıyorum yanı adamı cok sevdim ama cokta uyardım kendını yakma diyedelırırsın delırtırım dedim.. Annemlere kadar Teyzemler e kadar konustturdm onlarda soyledıler bu kız zordur yasadıkları normal seyler olmadı cok kıskanır hayatı mundar eder diye. Ama o illede ille istedi.
Yanı, objektifim kotu bır durum kabul ediyorum tek kotu huyum bu buda tesellim
Bir de ,kendini bulunmaz hint kumaşı zannedecek üstune.Eski bir kıskanç olarak geleyim dedim.Kıskanınca hiçbir şey değişmiyor, aldatan her şekilde aldatır.Bu yüzden takmıyorum kafaya elin erkeği için ne üzeceğim kendimi
Havalanıyorlar aşırı kıskanırsan rahat bırak diyorlar.Anlamsız hareket bence ben bile kurtulduysam bu huydan herkes kurtulur.Yani değmez kıskançlığa giden her şekilde gider.Bir de ,kendini bulunmaz hint kumaşı zannedecek üstune.
vallah kim ne derse desin ben cok kiskancim sevgiliyken boyle belli etmezdim ama evlendikten sonra kafrse kapattimHep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla.Gelmeyin nütfen bir sefercik. Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..
Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar?
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni.
Eki Görüntüle 2570092
Temsili!:)))
Burda kendisi gibi davranmayan üyeler olabilir ama bu konu özelinde kıskanç olmayan, özgüvenli kadınlar olabilir yani siz öyle değilsiniz diye niye öyle ithamlarda bulunuyorsunuz ki? Nasıl eşini kıskanan kadınlar varsa kıskanmayan kadınlar da vardır. Bu durum için ortama göre hareket edilmez çünkü kıskanç olmayan kişiler az zaten sizin gibi çoğu kadın da böyle ithamda bulunacaksa bunu göze alıp aslında ben kıskancım da ortama uydum kıskanç değilim ayoool filan demez yani :)Burda gerçek hayatından farklı davranan bir çok üye var buna eminim
Çünkü bir kesim var hayır olamaz düşüncesinde mesela
Diğer kesim olabilir diyor 3. Bir kesim evet oldu diyor diyelim
Ortama göre konuşan bir çok üye vardir yani :))
Ben bunun etkisinde kalmamak için konu sahibinin yorumunu okuyup yorum yaparım :))
Ya niye sorunlu olsun? Siz nasıl kıskançsanız kıskanç olmayan kadınlar da vardır. Sizden olmayan kişilere niye illa kulp takıp sorunludur filan diyorsunuz?Bence hiç ama hiç kıskanmayan bir kişi de sorunludur zerre kadar kıskançlık yoksa :))
özgüven güzellikle olmuyor bence, nice çirkinler tanıyorum yanında en yakışıklısından köle olmuş bir adam. Nice güzeller var şişman göbekliyi bile elinde tutamıyor. Kalırsa senindir giderse hiç senin olmamıştır diyecek rahatlığa sahipseniz o zaman orda bi özgüven vardır. Herkesin zevki farklı belki uygun bir örnek değil ama barış arduç gupse özay ilişkisi. Hayatımda gördüğüm en özgüvenli kadın, çirkin demiyorum ama muntazam bir güzelliği de yok ama giderse gider napayım diyor.Bu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunumhatta hep derim artistik bir guzellıgım var Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.
Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?