- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Ben mi problemliyim
TV deki mini etekli hatun yüzünden boşanma aşamasına gelen sensin tatlım
Özgüvenini yükselt yoksa başına neler gelir şu hayatta
Üzüldüm adına
arkadasım oncelıkle karsındakı bır hamıle ters cevap vermek ona bebegıne verdıgın bır zarar o kadını suan strese sokuyorsun o senınle gayet sakın bır sekılde konusuyor bıraz anlayıs goster yasadıkalrnı bılmeden ergence konusma uslupla yaklasıyorsunAyyy çok güzelmişsin ya tehlikeliymiş sokağa çıkman
Merak ettim valla seni
Çok komiksiniz ya ciddeb
Özgüvenin güzellikle de ilgisi yok bu arada
Senin gibi kadınlar çok var çevremde
Bu tip hastalıklı insanlardan çok yoruldum
Belki o yüzden fazla tepki verdim
Valla korkuyorum artık bu tip hastalardan
Güzelim diyen kendisiarkadasım oncelıkle karsındakı bır hamıle ters cevap vermek ona bebegıne verdıgın bır zarar o kadını suan strese sokuyorsun o senınle gayet sakın bır sekılde konusuyor bıraz anlayıs goster yasadıkalrnı bılmeden ergence konusma uslupla yaklasıyorsun
arkadasım oncelıkle karsındakı bır hamıle ters cevap vermek ona bebegıne verdıgın bır zarar o kadını suan strese sokuyorsun o senınle gayet sakın bır sekılde konusuyor bıraz anlayıs goster yasadıkalrnı bılmeden ergence konusma uslupla yaklasıyorsun
Bence sıkıntı kıskanmayan daha çok bunu mantığa bürumekte,
Tv deki kadını kıskandım çünkü eşim ona hadi şarkı şöyle dedi ve kadın mini etekliydi
Eşim dışarda elimi tutar hep çünkü kıskanır, yani Aslında eşim bana kimse bakmasın ya da dokunmasın diye elimi tutuyor demek bunun alt metni .
Halbuki sağlıklı bir ilişki de dokunmak için tutar eşler birbirinin elini kolunu neyse .
Yalniz bi yere göndermez, ama bana güvenir çünkü sever ve kıskanır.
Güzelsiniz ven ikna oldum ama dışarda bakacak dokunacak iletişim kurmak isteyen insanlar güzelliğe de bakmaz ki ,nefes alsın yeterli bazı öküzler için.
Hamilelikten diyeceğim ama öncesinde de oylaymışsınız, siz ne derseniz diyin sağlıklı bir durum değil bu .
Bazen de kişi kendinden bilir işi,
Yalnız sokakta gezen kadına bakan adam ,eşini yalnız göndermiyor bi yere
sana mı soracak neye grıp gırmeyecegını kadın yorum yapıyor herkesın bır konuya yorum yapma hakkı var ıkı laf mı dalga gecer gıbı terslıyorsun herhalde sen hamıle hıc olmadın anlamıyorsun onun pskıolojısını sana mı soracak nereye ne yazacagını ama anlayıs arkadasım burada saygılı bır sekılde yuruyoruz oturup kaos yaratıyorsun sende gıt bence bır sınırlerın ıcın terapı alGüzelim diyen kendisi
Hamileyse de polemiğe girmesin
Ne yapayım yani
İki laf söyledik diye hemen hamile psikolojisi bilmem ne
Kıskançlar birbirini anlar iştesana mı soracak neye grıp gırmeyecegını kadın yorum yapıyor herkesın bır konuya yorum yapma hakkı var ıkı laf mı dalga gecer gıbı terslıyorsun herhalde sen hamıle hıc olmadın anlamıyorsun onun pskıolojısını sana mı soracak nereye ne yazacagını ama anlayıs arkadasım burada saygılı bır sekılde yuruyoruz oturup kaos yaratıyorsun sende gıt bence bır sınırlerın ıcın terapı al
pardon sızın eslerını dısarda bakmıyor dımı kımseye gozu kör boynu dusuk yere bakarak yuruyor herhalde kı kadına laf soyluyorsunuz herkesın hayat yasantısına saygı duyulmalıBence sıkıntı kıskanmayan daha çok bunu mantığa bürumekte,
Tv deki kadını kıskandım çünkü eşim ona hadi şarkı şöyle dedi ve kadın mini etekliydi
Eşim dışarda elimi tutar hep çünkü kıskanır, yani Aslında eşim bana kimse bakmasın ya da dokunmasın diye elimi tutuyor demek bunun alt metni .
Halbuki sağlıklı bir ilişki de dokunmak için tutar eşler birbirinin elini kolunu neyse .
Yalniz bi yere göndermez, ama bana güvenir çünkü sever ve kıskanır.
Güzelsiniz ven ikna oldum ama dışarda bakacak dokunacak iletişim kurmak isteyen insanlar güzelliğe de bakmaz ki ,nefes alsın yeterli bazı öküzler için.
Hamilelikten diyeceğim ama öncesinde de oylaymışsınız, siz ne derseniz diyin sağlıklı bir durum değil bu .
Bazen de kişi kendinden bilir işi,
Yalnız sokakta gezen kadına bakan adam ,eşini yalnız göndermiyor bi yere
Kıskançlar birbirini anlar işte
Ne oldu battı mı sana?
Evet özgüvensiz ezikler kıskançlık yapar aşırı
Hasta insanlar
Siz birbirinizi ağırlayın körler sağırlar
Sonra bide çıkıp özgüvensiz dedim diye terapi al diyorlar bana yarıldım
Çok güzelmişsiniz ya niye kıskançsınız o zaman
Zaten biri gider biri gelir yani
Hamile olmadım olurum da sanane
Hamile olması benim yaptığım yoruma saldırgan demesini mi gerektiriyor
Hiç de saldırmadım
Özgüvensiz nokta.
Şöyle ki sokakta elımı tutmasının tabıkı sevgı yonude muhakkakki var..ama burda kıskanclıgı konustugumuz ıcın onun uzernden yurudu ve gelıstı konu...
Ne münasebet bakıyordur tabi ki ben de bakıyorum, ama ne niyetle baktığı önemli, napiym eşim bakmasın diye yakasına mi yapışayım?pardon sızın eslerını dısarda bakmıyor dımı kımseye gozu kör boynu dusuk yere bakarak yuruyor herhalde kı kadına laf soyluyorsunuz herkesın hayat yasantısına saygı duyulmalı
Kıskançlar birbirini anlar işte
Ne oldu battı mı sana?
Evet özgüvensiz ezikler kıskançlık yapar aşırı
Hasta insanlar
Siz birbirinizi ağırlayın körler sağırlar
Sonra bide çıkıp özgüvensiz dedim diye terapi al diyorlar bana yarıldım
Çok güzelmişsiniz ya niye kıskançsınız o zaman
Zaten biri gider biri gelir yani
Hamile olmadım olurum da sanane
Hamile olması benim yaptığım yoruma saldırgan demesini mi gerektiriyor
Hiç de saldırmadım
Özgüvensiz nokta.
Evet ilgisi yoktırBak kendinle celısyorsun az once dedinki kıskanclık ozguvensızlıktendir.. Sonra dedınkı guzllıgın ozguvenle alakası yoktur.. Sonra dedınkı güzelsen neden kıskancsın. Daha ne dedıgını ettıgını bılmıyorsun..ergensin sen cevap yazmamak en iyisi artık.
hamıle kadının uzerıne geldıgınız ıcın olabılır mı o suan aılevı sorunu varsa var cocuga stres yapıyorsunuzNe münasebet bakıyordur tabi ki ben de bakıyorum, ama ne niyetle baktığı önemli, napiym eşim bakmasın diye yakasına mi yapışayım?
Ikimiz de çalışıyoruz işimiz gereği kadınlı erkekli ortamlarda çalışıyoruz ve sınırımızı bildiğimiz için hiç problem olmuyor .
Bana yalnız bi yere gitme dese eşim hakaret olarak algılarım.
Kadına da laf falan söylemedim genel bi konudan bahsettim ,siz neden rahatsız oldunuz ki ?
Kurban olayım zaten kıskançlıktan dolayı harap olmuş ruhumuz, bir de siz vurmayın.kabul ediyoruz bunların normal olmadığını, uzman desteğinin şart olduğunu, dediğim gibi kokuşmuş adamlarımızı kimse bir şey yapmaz napsınlar biliyoruz ya hu.. Elimizde olsa kıskanıp yıpranmayı seçer miydik? Sen şöylesin böylesin hastasın ruh hastası demenizin bize ne gibi faydası var? sen böyle yazdın yazdın e beni daha çok üzdün, stresime stres kattın. Mutlu musun? Biliyordum zaten ben bunları, normal olmadığım için zaten destek istedim. Niye zibilyon kez hasta ruhlu olduğumu özgüvensiz olduğumu yazdın? Bunun neresinde çözüm? Kendi mutsuzluklarınızı dilinize zehir olarak akıtmayın gözünüzü sevdiklerim.
Çözüm odaklı olanları ilgilenip yazanları tenzih ediyorum, çoook güzel şeyler yazanlar var ❤
Offf kes benokta nedıre ya yas kac 13 fılan mı ergenlıgını yasayamamıs ınsanlar neden burada ergenlık yapıyor pardon tatlım
sen esını delıce sevememssen kısknac degılsen benım sorunum mu kıskancım evet ama yeterınce ozguvenlıyım hasta mı pardon kıskanclık hastalık dıye bırsey varsa evet hastayım ben cok guzelım demedım esıme asıgım sevıyorum seven ınsan kıskanır cunku kımseyle paylasamaz pardonda senın esıne Allah yardım etsın sen bırı gelır bırı gıder dıye mı evlenıyorsun yuva yıkmak bu kadar kolay mı senın ıcın kolaysa dıyecek laf yok hamıle olsan o kadını anlarsın suan o cocuga verdıgın stresten dolayı o kadın erken dogum bıle yapabılır evet bence bır terapı al ınsanları anlamak yerıne saldırdıgın ıcın barı ergen ergen konusma cekıl mılletın ayagın altından.
Evet ilgisi yoktır
Sen olduğunu düşünüyorsun ondan güzel olduğunu belirttin hata tehlikeliymiş senin sokağa çıkman ayyy çok komiksin ergen bence sensin
Tamam yazma bana artık
Ben senin için söyledim arkadaşım enerjini bunlara harcama bu sağlıklı bi durum değil seni yorar diye .Şöyle ki sokakta elımı tutmasının tabıkı sevgı yonude muhakkakki var..ama burda kıskanclıgı konustugumuz ıcın onun uzernden yurudu ve gelıstı konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?