- 7 Nisan 2016
- 1.069
- 1.826
- 133
- 43
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Ozelden resim atar misin cok merak ettim.Sadece kendime gore degıl ayy su durumdan cokta hoşlanmıyorum aslında ukalalık gıbı sureklı dile getirmek..neyse..cıddı anlamda cevremdede cok begenılırım hatta kıskanclıgın guzellık ve sadece ozguvene bagli oldugu inancına okadar kapılmış ınsan varki benjm kıskanclıgımı hayretler ıcınde izleyenler bunlar.. Neymıs cok güzelmişim bu guzellıkle sokağa cikmam bıle tehlıkeymıs ama neden kıskancmısım... Yahu alakası yok baska durumlar var nedeni bu... Kımısınde ozguven ama bazıların da farklı sebepler oluyor..
Ben esime en basindan dedim. Ben kıskancım. Bi konuda rahatsız olursam sakin bana niye deme diye. Huyum bu. Bunun formülü yok bence. Rahatsız da degilim. Ozguvensiz oldugumu da dusunmuyorum. Hayatindaki kisinin yanlis bi hareketi olmamasina ragmen kiskaniyorsa bu hastaliktir ben gibi . Kendimin de farkındayım
Sağlıkla büyütün bebeğinizi insallah ,bu benım 2.evlılıgım ve yenı evlıyım.. Evlendikten hemn sonra hamile kaldım ve ısten ayrıldım zaten hamıle kalmasamda calısmamı pek ıstemıyordu sımdı hamıleyım ve calısmıyorum ve onun ıcınde fırsat oldu sanırım istemıyor calısmamı.. Benı dısarı tek gondermemesıde asla ve asla guvensizlik degıl o farklı bir durum bılmıyorm kıskanıyor ıste ne bıleyım... Guven sorunu yasamıyoruz ama ona eminim..cok guvenır.
Kıskanç değil kıskanılan olarak yazık ediyorsunuz adamlara. Salın bir arkadaşlar. Yiter ya ben bıktıysam adamların bıkıp,sıkılmaması imkansız. Az içinizde yaşayın insanlara zehir etmeyin hayatı.
Size ne dersek diyelim bunu aşamazsınız, gidip destek almanız gerekiyor. Yani adam ne yaparsa yapsın siz yine kıskanacak birşey bulursunuz illaki.
Eşime defalarca ve defalarca gözümün ondan başkasını görmediği,görmeyeceğini. Allah korkusu olan bir insan olduğumu.Ahlak kavramımı ailemden aldığımı güzel güzel anlattım. Olmadı kavga ettim. Olmadı ağladım. Ama adamda değişen bişey var mı? Tabiki yok. Destek şart destek
Ahaha bende kiskancimdir mesela yengesiyle gorusturmem
Ben kıskanç Bi insan değilim şunu merak ediyorum eşimin yegeni erkek 23 yaşında evlenmeden önce yenge falan derdi bana evlendikten sonra karısının korkusundan yüzüme bile bakmaz oldu benden yasca küçük nasıl Bi duygu bu da slm vermeyi bile bıraktırtıyor
:) anlayabılıyorum esımle dun televızyon ızlıyoruz oyunculuk ne kadar zor dımı dıyor bak soyle bakıyor sunu anlatıyor sımdı ellerını koyuyor fılan fılan bende dondum ne yanı sen sımdı bu kızı mı begendın ondan mı surasını soyle yapıyor kızdan mı hoslandım dedım yanı dısarıyı bos ver televızyonda kı bıle dert benım ıcın :)
Ben hiç kıskanç değilimHep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla.Gelmeyin nütfen bir sefercik. Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..
Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar?
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni.
Eki Görüntüle 2570092
Temsili!:)))
Tabiki aşırı kıslançlık kendine güvensizliktir hanımefendiBazen kıskanclık nedeninin gercekten kendine olan guven yada esine olan guven ile alakası olmayıp yıne onceki zamanlarda tabiri caiz ise yenilen sağlam kazıklar oldugunu yineliyorum. Bılıncaltı denen bisey var...Bazı olaylar ınsanın beynine oyle bır kazınırkı senı olumun esıgıne getirir. Ben kucuklugumden beri meditasyon yoga vs severim bu tarz seyleri... Psikolojiyi az cok bılırım.
Oyleki bır konumda daha yazmistım yasadıgım bır konu vardı ihanetten de ote... Felaket idi resmen. Bu tur olaylar yasaması belkı cok cok kucuk ihtimali olan zihniyetler Kıskanclıgın sadece kendine ozguven yada karsısındakine güvensizlikten kaynaklandığı dusuncesınden Asla kurtulamayıp kalıplasmıaş fikirlerinden asla cıkamayacaklar. Neyse bu felaketleri yaşamak yerine onlar fikirlerinın dogru oldugunu dusunup mutlu olsunlar.. Cunku gercekten zor...Her bunye kaldıramaz.
Kadının saygı anlayışını bilemeyiz. Ama işte eşiniz konuşmuyor olsa kıskanmazdınız.
Geçen sevgilimle bir eventteydim. Yanımda oturan kız gece başlamadan sarhoş olmuş gibi hareketler yapıyordu ya da doğuştan bir zeka sorunu vardı. Oturduğunda da eteği başına geçecek şekilde çıkmıştı. Ama erkek arkadaşımın bir kez gözünün o tarafa baktığını görmedim mesela. Ama bakan biri olsaydı bende kıskanırdım herhalde ve üstelik soğurdum böyle biriyle beraberim diye.
O tv yuzunden benjm evlılıgım bitiyordu. Gereksız bır kıskanclık yuzunden... Şaka bır yana Bazen cok zarar verdıgımi hissediyorum ilişkimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?