- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Bu durum bende de oluyor8 aylık ilişkimde erkek arkadaşım instada herhangi bir kızın fotosunu beğense( lise üniversite arkadaşlarından) ben aşırı kıskanıyorum bunun normal olmadığının farkındayım nasıl yenerim
Ben anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.zaten begenmemeli.kendini değil erkek arkadaşını degistirmeli bence :) bir de insanda kıskançlık yapısında vardır pek değişeceğini sanmıyorum.asiri hastalık derecesinde olanlar tedavi edilir tabii ama bu durum gayet normalBu durum bende de oluyoryani beğenmesin neden beğeniyor ne gerek var
Bende düşünmüyorum ama bu durumu normal gören o kadar çok insana denk geldim ki ben mi yanlış düşünüyorum dedim. Bana göre de beğenmemeli beğenecekse hayatındaki kişiyi beğensin ailesinden kişileri beğensin başkalarından ona neBen anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.zaten begenmemeli.kendini değil erkek arkadaşını degistirmeli bence :) bir de insanda kıskançlık yapısında vardır pek değişeceğini sanmıyorum.asiri hastalık derecesinde olanlar tedavi edilir tabii ama bu durum gayet normal
Evet o bahsettigin kişiler artık zamana ve batıya ayak uyduran kişiler.bazilari da yapı gereği kıskanç olmayan kişiler..ben böyle durumlarda tek çözümün insanın dengini bulması olduğunu dusunuyorum.yani bunu sorun etmeyen birisi,sorun etmeyen birisiyle olmalı.aksi takdirde çok çatışma çıkar.Bende düşünmüyorum ama bu durumu normal gören o kadar çok insana denk geldim ki ben mi yanlış düşünüyorum dedim. Bana göre de beğenmemeli beğenecekse hayatındaki kişiyi beğensin ailesinden kişileri beğensin başkalarından ona ne
Onu ben de yapıyorum ya ayıp olmasın diyeHep gordugu konustugu insanlar bişey hissetse olurdu coktan. Nezaketen begeniyordur bende eski iş arkadasım hüseyin abinin fotolarını begeniyorum kıllı mıllı magara adamından hallice hoşlandığım begendigim anlamamı geliyor sadece aynı yerde calıstık sonucta onume dusuyorsa begenip geşcyorm
kendine saygısı olan insan böyle cocukca seyler yapmaz. Saygı duy kendine8 aylık ilişkimde erkek arkadaşım instada herhangi bir kızın fotosunu beğense( lise üniversite arkadaşlarından) ben aşırı kıskanıyorum bunun normal olmadığının farkındayım nasıl yenerim
Bu durum bende de oluyoryani beğenmesin neden beğeniyor ne gerek var
27 yaşında kadınların ergen kız tavırları...8 aylık ilişkimde erkek arkadaşım instada herhangi bir kızın fotosunu beğense( lise üniversite arkadaşlarından) ben aşırı kıskanıyorum bunun normal olmadığının farkındayım nasıl yenerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?