• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığım abartılımı?

Meallediğin iyi olmuş eksik olma bacım: ) merak ediyorum da o dertler karşısındaki tutumunuz eleştirildiğinde neden agresifleşiyorsunuz. Ya da evet şu yönden eksiğim gibi özeleştiriden yoksunsunuz. Onun yerine kusursuzum aslında kocam da öyle ama işte aşifte 2. Kadın yok mu hep onlar ayartıyo O işe yaramaz arkadaşları yoldan çıkarıyo benim kocam yapmazcısınız? İçinizden geçenleri duyuyor gibiyim başına gelirse anlarsın
yok canım benim bir kaç yorumuma bakmam benim kocam yapmazcılardan olmadığımı sana çok rahat gösterir..ortada adamın yapmış olduğu bir şeyde yok zaten konuya vakıf olamadığından bu ısrarım..
konu sahibi hamile ve nişanlıyken annesinin gözüyle görmediği kulağı ile şahit olduğu sadece sesin bir kıza ait olduğunu ortaya atmasından itibaren başlayan bir güvensizlik var sadece..ve cep telefonuna mesnetsiz bir adamdan gelen iğrenç bir mesaj var...
dinimiz bile 4 şahit ister gözle göreceksin diye..ama biz direkt burda boş keseden suçlayıp boşa gitsin demeye bayılıyoruz..
sizden farklı olarak ben önce çocuğuna odaklanmasını,kocasını gözlemlemesini,eğer ki ele gelr bir şey varsa direkt boşamasını söyledim konu sahibine..
ama 20 küsür haftalık hamile bir kadın hamilelik psikolojisi ile zaten güvensiz olduğu için kocasına karşı kendisini kurabilir.. bilmiyorum empati kurabilir miyiz..ben kurduğumu sanıyorum ya siz?

bacı bacıya bunu yapar mı ayol aaa aaah:KK70::KK70:neyse ben geri duruyom zati:stop:
Yok yapmaz da kiza yardim nasil edebiliriz onu dusunuyorum bu durumda ne yapilir biz esimle ayni okuldayken bi kizin sinifina girip kizdan bisey istemisti kiyameti koparmistim nasil istersin diye tabi benim fazlasiyla abarti idi ama bu durum da kizin ne yapmasi gerekio hamile stres yapmasin kendine diycem artik dogumdan sonra bakarsin caresine bunu 4 dusuk yapmis bi ablasi olarak diyorum hicbirsey evlattan onemli degil yhaa

Yok yapmaz da kiza yardim nasil edebiliriz onu dusunuyorum bu durumda ne yapilir biz esimle ayni okuldayken bi kizin sinifina girip kizdan bisey istemisti kiyameti koparmistim nasil istersin diye tabi benim fazlasiyla abarti idi ama bu durum da kizin ne yapmasi gerekio hamile stres yapmasin kendine diycem artik dogumdan sonra bakarsin caresine bunu 4 dusuk yapmis bi ablasi olarak diyorum hicbirsey evlattan onemli degil yhaa
işte bizde onu diyoruz canım konu sahibi arkadaş zaten hamile şu an kuruntu döneminde ,bizzat olan bir şey yok yani bu sebeple şu an için bebeğe odaklan diyoruz biz..demeyenler başka maalesef.

kızlar kocam yakışıklı biri iş yerinde yanında stajerler var içten içe yiyorum kendimi ona belli etmeden sizce abartıyomuyum?

benimki de öyle..iş çevresinden hayranları yakamızı bırakmıyo..
ve kıskanıyorum doğal olarak..sizinki de normal..
ama belli etmeyin..
eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi olur..

ya ben bunun telefonunda mesaj yakalamıştım işte işyerinde çalışan bi adamdan bankadan fıstık gibi kızlar geldi gel hadi diye hakszmym ama

yuh arkadaşa bak beri gel, demekki böyle haberleşiyorlar, güvenmemekte haklısın, abartılı gelmedi tedirgin hissetmen

nişanlılığmzdan beri gözü hep etrafda olan biri söylesem ne alaka der. bende hep kendim büyütüyorum dedim sustum.. neyse bi gün nişanlıyken bi telefon geldi kalabalıktık acmadı felan tabi ben aklıma kötü bşey getirmiyorum sonra içeri gitii içerde annem duymuş bi kız sesi geliyomuş telefondan geldi yalnş aramışlar felan dedi hiç kötü bişey getrmedm aklıma evlendk şimdi telefonu hep sessizde bana çok düşkün hamileyim diye üstüme titriyo ama geçen gün yaklaştm istemdi sonra o mesajı gördüm geçen işyerine gittim etrafta fırıl fırıl dolanıyo heryerde kız stajerler var bi görseniz labali labali mustafa abii diye dolaşıyolar..

canım mustafa abileri pas verirse, "bazı" kızların laubalileşmesi normal, bu durumda suç kızların değil, onlara bu laubalileşme fırsatını veren mustafa abilerinde...

benolsam bende kıskanırdım. sen de çok bakımlı ol kendine güvenin artsın. ama gözünün dışarda olmasına bişey diyemeyeceğim.. pek güven yaratmamış sende

işte bizde onu diyoruz canım konu sahibi arkadaş zaten hamile şu an kuruntu döneminde ,bizzat olan bir şey yok yani bu sebeple şu an için bebeğe odaklan diyoruz biz..demeyenler başka maalesef.
Ewet kocasini bosverip bebegine odaklanacak su anda ypilacak en mantikli sey bu

Parkbyull yok sakin yanlis anlama canim, senin yorumlarini genellikle begenirim. Ortayi bulmak istemende ayrica cok hosuma gidiyor. Ama gercekten arkadasinda dedigi gibi, güven olusmamis, özgüven olusmamis, cocuklarin evlenip, hemende hamile kalindigi zaman Problem cikmasi zaten dogaldir. belliki enistemizde daha cocuk, yani bir Mustafa abinin lafini dinleyen kücük bir cocuk. Haberi yok karisi hamile ve kendisi evli. Mustafa abiyide bir kenara cekip iki laf etmek lazim aslinda.
Konusahibi canim kardesim sende al esini karsina ve büyüklerinide al söyle güzel bir konusun, birde o mesaji yazan insanlada büyüklerin bir konussun. Böyle ciddiyetsiz evlilikde olmaz.

İnsan güzeli sevmez sevdiğini güzel görür
bana göre de kocam dünyanın en yakışıklı adamı
ama bir başkasına göre sıradan biri:KK14:
siz gözünüzde fazla abartıyorsunuz bence :KK59:

Siz yakışıklı bulup evlenmişsiniz dışarıdaki insanların da aynı yakışıklılıkta bulması genellenemez
Hem gerçekten öyle olsa bile karakterli adam dönüp bakmaz bile
İçinde yoksa hiç bir kadın ayartamaz
Demek ki geçmişte bir şey yaşamışsınız o yüzden güvenmiyorsunuz
Bir evlilikte güven yoksa çok zor

Back
X