- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
yok canım benim bir kaç yorumuma bakmam benim kocam yapmazcılardan olmadığımı sana çok rahat gösterir..ortada adamın yapmış olduğu bir şeyde yok zaten konuya vakıf olamadığından bu ısrarım..Meallediğin iyi olmuş eksik olma bacım: ) merak ediyorum da o dertler karşısındaki tutumunuz eleştirildiğinde neden agresifleşiyorsunuz. Ya da evet şu yönden eksiğim gibi özeleştiriden yoksunsunuz. Onun yerine kusursuzum aslında kocam da öyle ama işte aşifte 2. Kadın yok mu hep onlar ayartıyo O işe yaramaz arkadaşları yoldan çıkarıyo benim kocam yapmazcısınız? İçinizden geçenleri duyuyor gibiyim başına gelirse anlarsın
konu sahibi hamile ve nişanlıyken annesinin gözüyle görmediği kulağı ile şahit olduğu sadece sesin bir kıza ait olduğunu ortaya atmasından itibaren başlayan bir güvensizlik var sadece..ve cep telefonuna mesnetsiz bir adamdan gelen iğrenç bir mesaj var...
dinimiz bile 4 şahit ister gözle göreceksin diye..ama biz direkt burda boş keseden suçlayıp boşa gitsin demeye bayılıyoruz..
sizden farklı olarak ben önce çocuğuna odaklanmasını,kocasını gözlemlemesini,eğer ki ele gelr bir şey varsa direkt boşamasını söyledim konu sahibine..
ama 20 küsür haftalık hamile bir kadın hamilelik psikolojisi ile zaten güvensiz olduğu için kocasına karşı kendisini kurabilir.. bilmiyorum empati kurabilir miyiz..ben kurduğumu sanıyorum ya siz?