- 4 Ağustos 2015
- 61
- 19
- 3
- 44
- Konu Sahibi Pelinaycik
-
Ee??Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden
gülesim geldi:)Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden
Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden
onlara koca bul evlensinler. bak bakalım bi daha gezebiliyolar mı. sen de nanik yaparsın ama içinden.Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden
Aahhh Atilla ahhh, ben artık gezemeyecek miyim yaniArkadaslar buradan beddua grubu kuruyoruz, oyle gezip tozanlar gezemesinler. Ozellikle evli ve cocuklu olanlar falan....
Çocuklar var ya0-3 yas grubuna yonelik dert
Kocanla git sekerim ayagini baglayan mi var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?