- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Pelinaycik
Ben de cocukla beraber eve kapananlardanim. Uyku saatleri olsun düzeni olsun kendimizden cok ödün verdik. Stresliydik, ama ben pismak olmak istemedigim sekilde büyütüyorum kizimi. Yani gezedebilirdik ki görüyorum. Cocugum biraz büyüyünce hersey mümkün olacak. Bu günler de gececek.
Bak ben kendimi nasil bu konuda sakinlestiriyorum.. Diyorum ki cocuklarim büyüyünce ben hala gec olacagim. Ama simdi gezip sonra cocuk yapanlar ben gezerken bebek beziyle sütle ugrasacaklar.
Yani o yollardan herkes gececek. Tabi yine herkes baska yasar, ama ucundan da olsa yasar bu durumu. Ben kimseye demem yani eve kapan( tabiki de mecazi anlamda). Bu benim tarzim, evet zor bir yol.
30 larimda insallah iki cocugumla beraber dünyayi geziyor olacagim.
Zorlugu sonradan degil önceden cekiyorum.
Esime de hep bunu derim, cünkü o da bazen cok bunaliyor gezemiyoruz diye.
Benim icin en önemlisi cocuk. Gezecegim diye onu bunaltamam.
Ona göre ufak geziler ayarliyoruz, ailecek gidilecek yerlere gidiyoruz.
Tabiki de cocuksuz kizlarin gezmelerine benzemez.
Biz illa gittigimiz yerlerde bez ve üst bas degistiririz. Cantamiza yedek kiyafet koyariz günübirlik bile olsa.
Cantamda benimle alakasi tek birsey bile yoktur.
Ama cok sükür. Buna deger. Iyiki kizim var.
Hem bak ilerde kizini takarsin koluna gezersin. Ben bunu düslüyorum hep.
Evet özenebilirsin onlar ama senin yolun baska. Bunu kabul et, varsin gezsinler. Senin sorumlulugun var.
Ama güzel günler de gelecek. Biz su an cocuk stresinden( burnumuzdan getiriyor her yerde agliyor ve hep istedigini yapmak istiyor, e normal) pek birsere gidemiyoruz. Pazarlari havuza gitmeye basladik. Evet cok cooluz
Yani sonunda cocukla güzel birseyler yapmaya basladik. bebek bezinden kafasini kaldiramayan ben simdi daha rahatim.
Bu günler gecici, hepimizin hayati baska. bosver arkadasim. Insan herseye sahip olamaz sonucta buna da böyle bak =)
Bak ben kendimi nasil bu konuda sakinlestiriyorum.. Diyorum ki cocuklarim büyüyünce ben hala gec olacagim. Ama simdi gezip sonra cocuk yapanlar ben gezerken bebek beziyle sütle ugrasacaklar.
Yani o yollardan herkes gececek. Tabi yine herkes baska yasar, ama ucundan da olsa yasar bu durumu. Ben kimseye demem yani eve kapan( tabiki de mecazi anlamda). Bu benim tarzim, evet zor bir yol.
30 larimda insallah iki cocugumla beraber dünyayi geziyor olacagim.
Zorlugu sonradan degil önceden cekiyorum.
Esime de hep bunu derim, cünkü o da bazen cok bunaliyor gezemiyoruz diye.
Benim icin en önemlisi cocuk. Gezecegim diye onu bunaltamam.
Ona göre ufak geziler ayarliyoruz, ailecek gidilecek yerlere gidiyoruz.
Tabiki de cocuksuz kizlarin gezmelerine benzemez.
Biz illa gittigimiz yerlerde bez ve üst bas degistiririz. Cantamiza yedek kiyafet koyariz günübirlik bile olsa.
Cantamda benimle alakasi tek birsey bile yoktur.
Ama cok sükür. Buna deger. Iyiki kizim var.
Hem bak ilerde kizini takarsin koluna gezersin. Ben bunu düslüyorum hep.

Evet özenebilirsin onlar ama senin yolun baska. Bunu kabul et, varsin gezsinler. Senin sorumlulugun var.
Ama güzel günler de gelecek. Biz su an cocuk stresinden( burnumuzdan getiriyor her yerde agliyor ve hep istedigini yapmak istiyor, e normal) pek birsere gidemiyoruz. Pazarlari havuza gitmeye basladik. Evet cok cooluz

Bu günler gecici, hepimizin hayati baska. bosver arkadasim. Insan herseye sahip olamaz sonucta buna da böyle bak =)