Kıskançlıgım

Haline şükret ne güzel çocuğunda var
Senelerdir evli olupta tüp bebeği merkezlerinde dünya para döken insanları düşün
Aklın arkadaşlarında,gezmede,tozmada kaldığına göre evliliği biraz erken yapmışsın
Üstelik çok samimi arkadaşlarını kıskanıyorsun hayret!!!!

Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden
kaş yaşındasın.
çocukca hisler bunlar:))
herkesin hayatı kendine.
siz de ailecek gezin.
onlar da sana imreniyordur bakma belli etmiyolardır.:))

Eğer arkadaşlarınız da sizle yaşıt ve hiç evlenmemiş çocuksuzsa, kendi tercihleri ama onların yerinde olmak istemezdim :/

Ya çocuğunuza bir kaç günlüğüne eşin bakacak, sen tatile gideceksin. Veyahut boşan, çocuklar babalarında kalırken sen gezersin. Ya da arkadaşlarını biran önce evlendir, hemen çocuk yapmaları için gazla... Aklıma gelen çözümler bunlar. :KK51:

Çok samimi geldin bana ya :) ben de hiç tatile cikamam çıkan arkadaşları kiskanirim filan sonra giderim sosyal medyada fotoğraflarını filan begenirim.

Hepimiz insaniz normal.

Senin gibi fesat insanlar hiç mutlu olamaz biliyorsun mi?
Allah Allah altiustu kendim gezemiyorum oyuzden kiskaniyorum diye yorum yaptım laf nerelere geldi.gezemiyorum çünkü kocam evden disari çıkmayan ve gezmeyi sevmeyen sureklu evde otursa dursa bi insan.havadan boyle yorumlar yapmak kolay mutsuzluk ya da evlenmeye pişman olmak gibi bisey degil bu 2 yildir toplasan bir elin parmaklarini gecmez gezmeye gittigimiz çünkü pazara çıkmayı bile gezmeden sayan bi eşim var

Allah Allah altiustu kendim gezemiyorum oyuzden kiskaniyorum diye yorum yaptım laf nerelere geldi.gezemiyorum çünkü kocam evden disari çıkmayan ve gezmeyi sevmeyen sureklu evde otursa dursa bi insan.havadan boyle yorumlar yapmak kolay mutsuzluk ya da evlenmeye pişman olmak gibi bisey degil bu 2 yildir toplasan bir elin parmaklarini gecmez gezmeye gittigimiz çünkü pazara çıkmayı bile gezmeden sayan bi eşim var
E yalniz gez

Ne kadar güzel çok samimi bir şekilde yazmışsın.Dosdoğru,bahane bulmaya çalışıp komik duruma düşürmemişsin kendini.
Kıskanmışsın işte,insanız kıskançlık da bize verilen özelliklerden birisi.
Vay pislikler geziyorlar sensiz ha , ayıp onlara :KK70:
Seni dürüstlüğünden ötürü tebrik ediyorum.

Yalniz gezmek için mi evleniyoruz ki öle olsa evlenmezdim zaten.esimi bir sekilde evden cikmaya gezmeye ikna etmem alistirmam gerekiyo çünkü çok sıkıldım kaç defa konuştum bir işe yaramadi.bunun dışında evliligimizde bir sorun yok şükür ama adam gezmiyo ya para gidicek diye aklı çıkıyor kendisi sürekli para hesabı yapar da

Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden
ıcınden sunu gecır.. sen evlısın emın ol onlarda sna ozenıyordr :)

Yalniz gezmek için mi evleniyoruz ki öle olsa evlenmezdim zaten.esimi bir sekilde evden cikmaya gezmeye ikna etmem alistirmam gerekiyo çünkü çok sıkıldım kaç defa konuştum bir işe yaramadi.bunun dışında evliligimizde bir sorun yok şükür ama adam gezmiyo ya para gidicek diye aklı çıkıyor kendisi sürekli para hesabı yapar da
Bu mantikla bakarsan gezmek icin de evlenmiyoz ama;)
Sen kendi keyfinden odun verme demem o ki canin bisey mi yapmak istiyor cik yap, git gez mesela arkadas edin, ailen yanindaysa onlarla takil. Esin de bir sure sonra sana ayak uydurur
Misal bir pazar gunu pijamasini cekmis mal gibi evde mi oturuyor kocan? Suslen puslen ben cikiyom de, cani isterse gelsin seninle istemezse otursun evde, kac gun oturacak? İsrarla yap dedigimi bir sure sonra sana uyar

ben sürekli para hesabı yapan biriyle istese de gezemezdim :KK51:
ara sıra çocuğu ona veya başka bir yakınına bırakıp çık, sürekli dipdibe olmaz.
bı de yaşlar kaç?

sen at köşeye bi miktar uygun turlar var günü birlik eşinden habersiz organizasyonu yap sonra süprizzzz dee hadi gidiyoruzzz :) adam belliki tatil gezmek filan bunların tam bilmiyo öğretirsin kıskançlık edip kötü düşünme lutfen elindekilere şükret arkadaşım :)

Eşinizle gidin bence :) ben düğün olsun da eşimle tatile çıkayım diye bekliyorum. Elimizdekilerin kıymetini bilin.eşiniz ve çocuğunuzla çok güzel tatil yapabilirsiniz

Ailenizle gezin çekirdek aile. Harika hatırlarınız olur. Bence evliliğinizle veya evlilik hayatıyla ilgili probleminiz var.

Ne güzel.. Çoğu kişi sizin hayatınızdan istiyor ama siz memnun değilsiniz. Eşiniz ilgilenmiyorsa ona belirtin. Arkadaşlarınızı boşverin belki onlar da sizi kıskanıyordur.

Back
X