- 24 Haziran 2011
- 23.480
- 48.960
- 798
- Konu Sahibi Pelinaycik
Aahhh Atilla ahhh, ben artık gezemeyecek miyim yani![]()
Oyle bir hakkin yok. Gezeceksen de gizli gezmelisin, cok ayip cunku.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aahhh Atilla ahhh, ben artık gezemeyecek miyim yani![]()
kaş yaşındasın.Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden
Allah Allah altiustu kendim gezemiyorum oyuzden kiskaniyorum diye yorum yaptım laf nerelere geldi.gezemiyorum çünkü kocam evden disari çıkmayan ve gezmeyi sevmeyen sureklu evde otursa dursa bi insan.havadan boyle yorumlar yapmak kolay mutsuzluk ya da evlenmeye pişman olmak gibi bisey degil bu 2 yildir toplasan bir elin parmaklarini gecmez gezmeye gittigimiz çünkü pazara çıkmayı bile gezmeden sayan bi eşim varSenin gibi fesat insanlar hiç mutlu olamaz biliyorsun mi?
Bizde de var bi maymun:) valla artik onu eglendirmek icin geziyoz burcÇocuklar var ya![]()
E yalniz gezAllah Allah altiustu kendim gezemiyorum oyuzden kiskaniyorum diye yorum yaptım laf nerelere geldi.gezemiyorum çünkü kocam evden disari çıkmayan ve gezmeyi sevmeyen sureklu evde otursa dursa bi insan.havadan boyle yorumlar yapmak kolay mutsuzluk ya da evlenmeye pişman olmak gibi bisey degil bu 2 yildir toplasan bir elin parmaklarini gecmez gezmeye gittigimiz çünkü pazara çıkmayı bile gezmeden sayan bi eşim var
Yalniz gezmek için mi evleniyoruz ki öle olsa evlenmezdim zaten.esimi bir sekilde evden cikmaya gezmeye ikna etmem alistirmam gerekiyo çünkü çok sıkıldım kaç defa konuştum bir işe yaramadi.bunun dışında evliligimizde bir sorun yok şükür ama adam gezmiyo ya para gidicek diye aklı çıkıyor kendisi sürekli para hesabı yapar daE yalniz gez
ıcınden sunu gecır.. sen evlısın emın ol onlarda sna ozenıyordr :)Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden
Bu mantikla bakarsan gezmek icin de evlenmiyoz amaYalniz gezmek için mi evleniyoruz ki öle olsa evlenmezdim zaten.esimi bir sekilde evden cikmaya gezmeye ikna etmem alistirmam gerekiyo çünkü çok sıkıldım kaç defa konuştum bir işe yaramadi.bunun dışında evliligimizde bir sorun yok şükür ama adam gezmiyo ya para gidicek diye aklı çıkıyor kendisi sürekli para hesabı yapar da
Yalniz gezmek için mi evleniyoruz ki öle olsa evlenmezdim zaten.esimi bir sekilde evden cikmaya gezmeye ikna etmem alistirmam gerekiyo çünkü çok sıkıldım kaç defa konuştum bir işe yaramadi.bunun dışında evliligimizde bir sorun yok şükür ama adam gezmiyo ya para gidicek diye aklı çıkıyor kendisi sürekli para hesabı yapar da
Arkadaşlar evliyim ve 1 yaşında kızım var.2 tane bekar yakın arkadaşım beraber sürekli sehirdisina tatile gidiyorlar ve ben gidemedigim için onlarla kendi kendime fesatlanip kıskanclik yapiyorum.hatta gidemesinler diye geciryrm hep içimden