• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

kesinlikle var, eğer nişanlısı kendisinden baya üstünse eğitim olarak ve nişanlısının çevresinde yine aynı eğitim kültür seviyesinde kızlar varsa kıskanır...
kompleks diye bişey var arkadaşım,duymuşsundur.kıskanılacak,kıskandıracak bişey yapmamama rağmen ben de çok kıskanılırım, kızlar sürekli sevgilileri,nişanlıları falan ellerinden gidecek gibi davranıyorlar ya,bence iğrenç...

Senin de egon fazla yüksek

güven verip vermemesiyle ilgisi, yok bende benzer sorunlar yaşadım biliyorum

gecen internetten girdim telefonuna baktim,bir internuyle mesajlasmis,10-15tane,bunu sordugumda sdc isle alakali oldugunu dedi istersen git savciliga mesaj icerigini al bak dedi,icime bir kurd dusmus,yarin gidip dilekce verip almak istiyorum, ondan sonra hic mesajlasma veya konusma olmamis,fakat dun,yanlis anlasimla oldugu icin nisanlima demis ki iste gergin ortam olmasini istemiyorum olayi unutalim gitsin(cunku ben kizi aramistim) demis. aralarinda bir konusma gecmis,ben kavga cikarttim yine
bana dediki sdc kucuk seye gre uzulmemi istemedigi icin bunu soylememis.ona inaniyorum,fiziksel aldatma gibi bir sey olmadigina inaniyorum, fakat o mesajlasma aklimdan cikmiyor
yarin savciliga gitsem mi ki??
ya dusunduklerimde hakli cikarsam??o zaman ne olacak?unutayim gitsin mi?pesine duseyim mi??

Sevgilinin o gün yani seninle olduğu gün bir ara işim var diyerek dışarı çıktığı oldu mu ?

Savcılığa gitme tabii.Zaten gitsen de ne diyeceksin ?
Telefon senin adına değil.Öyle olsa herkes savcılığa gider,sevgilisinin dökümlerini alır.
Aranızda mesele oluyorsa,o zaman nişanlına mesajlarını silmemesini söyleyebilirsin.
Madem sakıncalı birşey yokmuş,silmesin mesajlarını.

Bir de yapacak adamı böyle kontrol etmekle,kısıtlamakla durduramazsın.
Ben senin yerinde olsam bir süre rahat bırakmış görünüp izlemeye alırım.

Savcılığa gitme tabii.Zaten gitsen de ne diyeceksin ?
Telefon senin adına değil.Öyle olsa herkes savcılığa gider,sevgilisinin dökümlerini alır.
Aranızda mesele oluyorsa,o zaman nişanlına mesajlarını silmemesini söyleyebilirsin.
Madem sakıncalı birşey yokmuş,silmesin mesajlarını.

Bir de yapacak adamı böyle kontrol etmekle,kısıtlamakla durduramazsın.
Ben senin yerinde olsam bir süre rahat bırakmış görünüp izlemeye alırım.
hayir nu,arasini benim adima aldi,kendisi istedi,eger benden subhelenirsen istedigin zaman git bak diye,o gun nobetteydi,zaten tum nobet listesini ayin basinda elime getirip veriyor,kazandigi parayi da tam halinde bana veriyor,sonra gunluk harclik aliyor, bugune kadar teline hic sifre koymadi,sdc bana diyor ki girip kurcalama,cunku hircin biriyim hemen psikopata bagliyorum,kucuk seylerden kavga cikariyorum,ise eve gidip geliyor,hatta arkadaslariyla gorusmeye vakti olmuyor
kizlar cok kotuyum kafam o kadar karisik ki,ona bir daha kimseyle mesajlasmamasini soyledim tammm dedi,fakat icimdekini atamiyorum:(
hatta o yazdigi kizla ayni nobette olmamasi icin vardiya degistirmis,kiz nisanli oldugunu biliyor,isteki herkes biliyor,bi kere gittim hastaneye
aldatilmak istemiyorum,toparlanamam cunku, dugunume hazirlanamiyorum bile,kimseyle konusmuyorum:((

hayir nu,arasini benim adima aldi,kendisi istedi,eger benden subhelenirsen istedigin zaman git bak diye,o gun nobetteydi,zaten tum nobet listesini ayin basinda elime getirip veriyor,kazandigi parayi da tam halinde bana veriyor,sonra gunluk harclik aliyor, bugune kadar teline hic sifre koymadi,sdc bana diyor ki girip kurcalama,cunku hircin biriyim hemen psikopata bagliyorum,kucuk seylerden kavga cikariyorum,ise eve gidip geliyor,hatta arkadaslariyla gorusmeye vakti olmuyor
kizlar cok kotuyum kafam o kadar karisik ki,ona bir daha kimseyle mesajlasmamasini soyledim tammm dedi,fakat icimdekini atamiyorum:(
hatta o yazdigi kizla ayni nobette olmamasi icin vardiya degistirmis,kiz nisanli oldugunu biliyor,isteki herkes biliyor,bi kere gittim hastaneye
aldatilmak istemiyorum,toparlanamam cunku, dugunume hazirlanamiyorum bile,kimseyle konusmuyorum:((

bir uzmana görünmelisin. kendini çok yıpratıyorsun. durduk yere huzurunu bozuyorsun.

Yakın zamanda bir arkadaşın filan mı aldatıldı ?

Neden bu kadar endişelisin ?

bir uzmana görünmelisin. kendini çok yıpratıyorsun. durduk yere huzurunu bozuyorsun.

bugun antidepressanta basladim,bir de 4ay idi ki roacutane kullaniyordum onu biraktim,bence yan etkisini gostermisti,daha once hic boyle seyler yoktu cunku
tum gun allaha dua ettim,insallah duzelir her sey,allah razi olsun yazan tum arkadaslardan

umarım atlatırsın canım. duaları ve şükürleri dilinden eksik etme. zaten herşey olacağına varır ,sen içini ferah tutmaya çalış.

savciliga gitmeyim mi? nasil olsun,inanayim mi yani?

Savcılık sevgilinin telefon dökümünü vermez ki sana...Aranızda hiç bir resmi bağ yok...Ne sebeple vericek..? Öyle olsa herkes istediği kişinin telefon dökümüne ulaşırdı...

savciliga gitmeyim mi? nasil olsun,inanayim mi yani?

savcılığa gitseniz bile bir sonuç alacağınızı sanmıyorum.ayrıca nişanlınız bu kadar ileri derecede güvensizlik karşısında (bu bence kıskançlık değil) size tepki duymaz mı? adam bunalmasın sonra.savcılığa gidecek kadar bir kıskançlık olamaz bence.

Back
X