• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

savcılığa gitseniz bile bir sonuç alacağınızı sanmıyorum.ayrıca nişanlınız bu kadar ileri derecede güvensizlik karşısında (bu bence kıskançlık değil) size tepki duymaz mı? adam bunalmasın sonra.savcılığa gidecek kadar bir kıskançlık olamaz bence.

numara benim adima sordum ala biliyorum dilekceyle
ama biraz sakin olmaya calisiyorum simdi
her kese tesekkur ederim dikkatiniz icin

Konu baya dallanıp budaklanmış hepsini okuyamadım ama demek istediğim, eğer ki güvensizlik yaratacak birşey yapmadıysa ben özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Bende çok kıskançtım, hala da zaman zaman yaparım, ama şunu fark ettim, ne zaman güzel bir kıyafet giysem makyajımı yapsam kendime vakit ayırsam , yani kendimi dünyalar güzeli hissetsem, hiç kıskanmıyorum,aklımdan geçmiyor. Ama ne zaman günlük hayatın koşturmacasına dalmış bir kot bir bluz saç yıkamaya vakit kalmamış tepede toplanmış, gece de yatağa yorgun bitkin kendimi atacak halde olsam, çok kıskanç oluyorum.

Çözdüm durumu artık daha rahatım!:)

Bu arada BANA ÇOK TEKLİF EDEN VARDI LAFINI BEĞENMEDİM; SANIYORUM ONUN ÖZGÜVENİ ÇOK YÜKSEK bu durum sizin güveninizi kırmış olabilir.

hayir nu,arasini benim adima aldi,kendisi istedi,eger benden subhelenirsen istedigin zaman git bak diye,o gun nobetteydi,zaten tum nobet listesini ayin basinda elime getirip veriyor,kazandigi parayi da tam halinde bana veriyor,sonra gunluk harclik aliyor, bugune kadar teline hic sifre koymadi,sdc bana diyor ki girip kurcalama,cunku hircin biriyim hemen psikopata bagliyorum,kucuk seylerden kavga cikariyorum,ise eve gidip geliyor,hatta arkadaslariyla gorusmeye vakti olmuyor
kizlar cok kotuyum kafam o kadar karisik ki,ona bir daha kimseyle mesajlasmamasini soyledim tammm dedi,fakat icimdekini atamiyorum:(
hatta o yazdigi kizla ayni nobette olmamasi icin vardiya degistirmis,kiz nisanli oldugunu biliyor,isteki herkes biliyor,bi kere gittim hastaneye
aldatilmak istemiyorum,toparlanamam cunku, dugunume hazirlanamiyorum bile,kimseyle konusmuyorum:((

Bak canım demedi deme bu ilişki fazla sürmez.

1.'si sizin ilişkinizde roller degişmiş.
Erkekler bu kadar baskıya asla gelemez.

2.'si aldatılmak istemiyorum diyip duruyorsun demek ki nişanlın eşin her neyse onda bu potansiyel var.
Bayanlar hisseder çünkü.

3.'sü bir şeyi 40 defa söylersen başına gelir demiş atalarımız...

Ben erkek arkadaşının sana karşı çok dürüst olmadığını düşünüyorum... Hatta fazla zeki ve kurnaz biri.......Belki de yanılıyorumdur ama ne bileyim içime öyle doğuyor....

Aynı şeyi düşünmüşüz :)

Sanki erkek arkadaş ona ayrı diğer kıza ayrı oynuyormuş gibi hissediyorum nedense.... Hislerimde yanılmış olmayı umuyorum.. Çok vardır öyle dürüst ayaklarına yatıp gözünün içine baka baka yalan söyleyebilen....

Sanki erkek arkadaş ona ayrı diğer kıza ayrı oynuyormuş gibi hissediyorum nedense.... Hislerimde yanılmış olmayı umuyorum.. Çok vardır öyle dürüst ayaklarına yatıp gözünün içine baka baka yalan söyleyebilen....

Evet zaten öyle ki konu sahibi de farkında ve boşuna paranoyaklık yapmıyor bence...

Son düzenleme:
Tam aynısı değil ama benzerini yaşamıştım gençlik yıllarımda..Benim diğer kişiden tesadüfen haberim oldu..Bunu diğer kıza söyleyeceğimi,foyasını ortaya çıkaracağımı söylemem üzerine söz konusu beyefendi diğer kıza benim ona askıntı olduğumu,kendisinin bana yüz vermediğini,benim ona aşık olduğumu,psikolojik sorunlarım olduğunu,bana yardım etmeye çalıştığını söylemiş..Ve daha bir çok şey uydurmuş..Kız da bir güzel inanmıştı..Olmadık saatlerde arıyordu,kavga ediyorduk..Kız hiç bir şekilde bana inanmıyor,hatta beni konuşturmuyordu bile...Neyseki bir gün herşey ortaya çıktı ve kız benden özür diledi..Keşke seni dinleseydim dedi..Bana bu eski olayı anımsattı... Söz konusu beyefendi bana bir düşkün bir kıskançtı ki sormayın..Kıskançlığı yüzünden kavga ediyorduk..Halbuki kendi ne cevizler kırıyormuş....Allah kurtardı beni.......

Son düzenleyen: Moderatör:
her sey yoluna girmeye basladi,dusunmemeye calisiyorum, fakat bazen o kadar sacma fikirler geliyor ki aklima kavga cikartiyorum bos yere

telefonu surekli cebinde,benim elime gecmemesi icin her sey yapiyor,neden diye dusunmekten kafayi yemek uzereyim,insanin bir sirri olmazsa neden telefonunu saklasin ki??

telefonu surekli cebinde,benim elime gecmemesi icin her sey yapiyor,neden diye dusunmekten kafayi yemek uzereyim,insanin bir sirri olmazsa neden telefonunu saklasin ki??

telefonunu alıp sürekli karıştırıyo musun? belki de kavga çıkmasın diye saklıyodur telefonu.

benim bi erkek arkadaşım vardı. bu yüzden hiç telefon tutmazdı benim yanımda. wc ye giderken bile yanına alıp giderdi falan.

Bu kadar ısrarla saklaması,senden bucak bucak kaçırması şüphe duymana neden olur elbette..Çok doğal...Madem saklayacak bir şeyi yok o zaman telefonu ortada olsun..Sen telefonuna bakmışsın ,bakmamışsın ,karıştırmışsın,karıştırmamışsın hiç bir şekilde rahatsız olmaması lazım....

telefonunu alıp sürekli karıştırıyo musun? belki de kavga çıkmasın diye saklıyodur telefonu.

benim bi erkek arkadaşım vardı. bu yüzden hiç telefon tutmazdı benim yanımda. wc ye giderken bile yanına alıp giderdi falan.

evet karistiriyorum:(buyuzden surekli kavga cikiyor, o da kavga olmasin diye tel.ini hep yaninda tutuyor,wc de bile yaninda goturuyor
ben de acaba bir sey mi sakliyor diye suphelenmeye basliyorum,offf:((

- sana güven vermemiş olabilir

- kendine güvenmiyor olabilirsin

- ona güveniyor ama çevresine güvenmiyor olabilirsin (ama bu durumda ona yüklenmezdin)

- seni bilerek çaktırmadan kıskandırıyor olabilir (cep telefonunu altın gümüş pırlanta gibi her an yanından ayırmaması saçma)

- sana güven vermemiş olabilir

- kendine güvenmiyor olabilirsin

- ona güveniyor ama çevresine güvenmiyor olabilirsin (ama bu durumda ona yüklenmezdin)

- seni bilerek çaktırmadan kıskandırıyor olabilir (cep telefonunu altın gümüş pırlanta gibi her an yanından ayırmaması saçma)

bence de sacma,bu konuyu birkac kez actim, sinir oluyorum bu duruma dedim,fakat telefonda birsey gordugum zaman yanlis anlayip kavga cikardigim icin teli sakliyormus musss... dedi
ne yapmaliyim sindi zorla mi alsam ki acaba??yine kavga etmek istemiyorum,yoruldum artik:(

Böyle yaparak daha çok şüphe uyandırdığının farkında değil mi ?

Bence sen bir süre ayrı kalmayı denesen bu adamdan ? Bazı şeyleri kafanda daha iyi toparlarsın..Farkına varamadığın bir çok şeyin daha fazla farkına varmaya başlarsın...

Çünkü anladığım kadarıyla sudan sebeplerle değil bu kıskançlığın.... Şüphe uyandıracak çok davranışı var erkek arkadaşının.......

suanda dersler de bitti,calismiyorum da,surekli evdeyim ve kurmaya basladim kafamda acaba abartiyormuyum??
telefonunu eline aldiginda yaninda oluyorum,bakiyorum hemen surekli mac takip ettigi icin internete baglaniyor, ya da oyun oynuyor, ben yanindayken ikimiz oyun oynuyoruz,eger badka birinden gelecek mesajdan korksaydi ya da baskasi olsaydi yanimda oyun oynarmiydi benim de izlememe musade edermiydi??kafam karisik,ne dusuneceyimi bilemiyorum

Böyle yaparak daha çok şüphe uyandırdığının farkında değil mi ?

Bence sen bir süre ayrı kalmayı denesen bu adamdan ? Bazı şeyleri kafanda daha iyi toparlarsın..Farkına varamadığın bir çok şeyin daha fazla farkına varmaya başlarsın...

Çünkü anladığım kadarıyla sudan sebeplerle değil bu kıskançlığın.... Şüphe uyandıracak çok davranışı var erkek arkadaşının.......

aslinda hic yok, isden eve evden ise gidiyor,surekli nobetlerde,gecinmemiz icin surekli fazladan nobet tutuyor,sosyal hayati sifir,ben istedigim icin yorgun olsa bile disari cikiyor, ne istersem al diyor hic dusunme,her tur kaprizimi cekiyor,surekli kavga cikariyorum sinirlense bile beni cekiyor
kendi hatalarimi cok iyi biliyorum onun artilarini demem lazim,allah gorur ya
suphelendigim tel.dir o da daha once is arkadaslarinin aramalarina ve mesajlari yuzunden kavga cikardigim icin korkuyor kavga cikmasin diye sakliyor

Back
X