• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığından bıktım artık!!!

Açık açık konusmalisin bence cozum bulursunuz belki ortak bi çözüm bulmaniz lazim sonucta sende insansin.bi ömür bole yaşanır mi ben nisanliyken bi cok probleme rağmen duzelir die sabrettim bekledim.ama.evlenince daha degisik ve beter sorunlar cikti simdi.bebegim.de var ve hersey daha zor sen yol yakinken iyi dusun dogru karsr ver bence canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar yardım lütfen.... nişanlım çok kıskanç,hiçbirşey yapmama izin vermiyor...evden dahi dışarı çıkamaz oldum,nasıl bir tutum sergilemeliyim sizce???

Evden bile çıkamamak ne demek kim ki o bu kadar kısıtlanmaya müsamaha gösteriyorsun?
Bunlar düzgün konuşmaktan anlamaz bence ayrılmalısın. İleride her şey burnundan gelir birlikte gezerken bile hep sorun çıkartır.

Evden bile çıkamamak ne demek kim ki o bu kadar kısıtlanmaya müsamaha gösteriyorsun?
Bunlar düzgün konuşmaktan anlamaz bence ayrılmalısın. İleride her şey burnundan gelir birlikte gezerken bile hep sorun çıkartır.

artık ayrılabileceğimizi sanmıyorum bir halt yedik birlikte olduk,ayrılırsam ne olur bilmiyorum..

Ben soyle dusunuorum cok kisitlayici erkekler bi isler karistirdigi icin eslerini kistliolar yakalanmamak icin mesela nette bicok profili olan kisi esinin nette hesabi olmasina izin bermez gibi tabi herkes icinde gecerli deil

Benim kesimde nisanliyken neredeyse böyleydi nisan atnayi düşündüm sonra atmadim evlenince düzeldi vallahi nazil duzeldi bilmiorm

Ayrilmayacaksan o zaman otur konus ama ona ayrilsanda dunyanin sonu olmadigini yani hani o meseleyi cokta onemli değilmiş gibi davran yoksa bu durumu koz olarak kullanir bendrn demesi

artık ayrılabileceğimizi sanmıyorum bir halt yedik birlikte olduk,ayrılırsam ne olur bilmiyorum..

İste o da aynen boyle dusunuyor...

Nasil olsa beraber oldunuz, ayrilamazsiniz diye istedigini yapiyor...

Cinselligin bu denli baglayici oldugunu dusunuyorsaniz evlenmeden once bunu yasamamaliydiniz...

Sorsaniz kadinlar bu konuda ozgur olduklarini soylerler ama neredeyse tamami bunu yasayinca da erkeklerin boyunduruguna girerler, ayilamazlar...

Nerde kaldi ozgurluk?

Sonucta bunu yasamissiniz ve bu sebeple ayrilmaktan tedirginsiniz ama boyle olmaz...

Bugun kiskanclik, yarin aldatma, siddet...

Nisanliyken birlikte oldunuz diye, evlenince bosanmak zor diye, cocuk olunca cocugum var diye erkeklere boyun egerseniz sonuclar hic de ic acici olmaz... :ssz:

arkadaşlar yardım lütfen.... nişanlım çok kıskanç,hiçbirşey yapmama izin vermiyor...evden dahi dışarı çıkamaz oldum,nasıl bir tutum sergilemeliyim sizce???

Seven erkek kıskanır mantığı tamamen yalan sevse seni asla buyruğunun altına sokmaz evlenirseniz de asla değişmez rest çek blöf yap ayrıl anca böyle denersin. Bu kıskançlıklar zamanla en olmadık insanlarla yakıştırmaya kadar gidicek ben yaşadım bliyorum

Hicbir sey olmaz canim benim. Tirnak ucu kadar et parcasi icin hayatinin geri kalanini baskici kiskanc siddet yanlisi bir adamla gecirmek zorunda kalmamis olursun. Hayatin bu kadar mi degersiz gozunde? Evden bile cikamamak nedir yahu?

Cok yanlis ama erkeklerin cogu benimle birlikte oldu evlenmeden baskasiylada olabilir diye dusunuyor. Bir akrabam da boyle bir hata yapti evlenene kadar kizin burnundan getirdi hem kiskanclik hem de istedigini yaptirmasi. Simdi evliler cocuk olunca biraz daha duzeldi. Yoksa tek asla disari gondermez, bakkala falan bile.

Isiniz zor, ya ben böyle adamlarida anlamiyorum bastan beraber olmak icin zorlarlar sonra onu koz olarak kullanirlar.siz bence bi konusun bir cözüme varin, hakkinizda hayirlisi olsun..

bugün nişanlımla konuştum bunun böyle gitmeyeceğini söyledim .aslında niyetim aklını başına alsındıbana demediğini bırakmadı yok sen benim artığımsın kime gidecen sanıyon çok kötü tehtidler savurdu bende ağladım gittim eve sonra bi baktım watsaptan video göndermiş tepemden kaynar sular döküldü gizlice bizim özel anlarımızı çekmiş napcam ben şimdi yıkılmış durumdayım

bugün nişanlımla konuştum bunun böyle gitmeyeceğini söyledim .aslında niyetim aklını başına alsındıbana demediğini bırakmadı yok sen benim artığımsın kime gidecen sanıyon çok kötü tehtidler savurdu bende ağladım gittim eve sonra bi baktım watsaptan video göndermiş tepemden kaynar sular döküldü gizlice bizim özel anlarımızı çekmiş napcam ben şimdi yıkılmış durumdayım

Sen benim artığım mısın ? Özel anlarınızı mı çekmiş ? İlk işiniz savcılığa gitmek olmalı .
Evlenilecek son adam bile değil .

Son düzenleme:
Back
X