- Konu Sahibi kinaliyapincak
arkadaşlar yardım lütfen.... nişanlım çok kıskanç,hiçbirşey yapmama izin vermiyor...evden dahi dışarı çıkamaz oldum,nasıl bir tutum sergilemeliyim sizce???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yardım lütfen.... nişanlım çok kıskanç,hiçbirşey yapmama izin vermiyor...evden dahi dışarı çıkamaz oldum,nasıl bir tutum sergilemeliyim sizce???
Evden bile çıkamamak ne demek kim ki o bu kadar kısıtlanmaya müsamaha gösteriyorsun?
Bunlar düzgün konuşmaktan anlamaz bence ayrılmalısın. İleride her şey burnundan gelir birlikte gezerken bile hep sorun çıkartır.
artık ayrılabileceğimizi sanmıyorum bir halt yedik birlikte olduk,ayrılırsam ne olur bilmiyorum..
artık ayrılabileceğimizi sanmıyorum bir halt yedik birlikte olduk,ayrılırsam ne olur bilmiyorum..
bugün nişanlımla konuştum bunun böyle gitmeyeceğini söyledim .aslında niyetim aklını başına alsındıbana demediğini bırakmadı yok sen benim artığımsın kime gidecen sanıyon çok kötü tehtidler savurdu bende ağladım gittim eve sonra bi baktım watsaptan video göndermiş tepemden kaynar sular döküldü gizlice bizim özel anlarımızı çekmiş napcam ben şimdi yıkılmış durumdayım