Kıskançlık değil ama içten içe canım sıkıldı

Yorumlarınız gülümsetti kafayı yicek kadar kıskanmadım da ne bileyim önceden istediklerini duymadık hiç hatta ikinci çocuk düşünmüyorum derdi eltim o yüzden şaşırdım biraz:)

onun 2 tane, sizin 1 tane diye mi kıskandınız yoksa tüm ilgi sizde olsun mu istıyorsunuz? cocugu doğurunca arayı açmadan hemen 1 tane daha yapın, eltiniz 3. cocuga cesaret edemez belki, ederse içinizden biri pes edene kadar dogurun.

Yok ben çok ağır bi bulantı dönemi geçirdim bidaha düşünemem çocuk yarışı kaybettim yani:))

Bacım benim eltimin oğlu benim oğlumdan 9 ay büyük ikimizinde ilk çocuğu ama ben ondan yaşça büyüğüm bende çok isterdim onun yaşında evlenipde çocuğumun olmasını.... küçük yaşta çocuğu olanlara imreniyorum bende kıskançlık değil bu
Herşey nasip elbette Allah'ın takdiridir ama bu benim hep içimde ukde kalacak
Yinede şükrediyorum tabi...

Ben hamile kaldigimda, görümcem de kalsın çok istemiştim, yaşıt arkadaşı olsun ne güzel dedim. Ama olmadi.
Sizi beklemiş kıskanmış olabilir ama 11 sene olmayıpta şimdi olmuşta olabilir.
Boş yere kötü düsünmeyin bence.
Ne güzel, beraber büyür çocuklarınız işte.
Rahat olun❤

Kuzenim dogum yapti hastaneye ziyarete gittik mavis gozlu cok guzel bir bebek.bir diger kuzenle ikinciyi dusunuyoduk da onu gorunce artik nasil bir hevesle calismaya basladiysak tam dokuz ay sonra ben benden bir hafta sonra da diger kuzenim dogurdu
Dusunmuyosa da sizden sonra istemis olsa bile neresi kotu bunun ya da kotu hissedecek ne var?
Kim ne zaman isterse hamile kalir dogurur can sikacak bir durum yok bunda.

Gerçekten beni ilgilendiren bir durum yok bunun farkındayım sadece zamanlama çok manidar geldi kayınvalidemi tebrik etmek için aradım ses tonu üzgün geliyodu hiç sevinmemiş gibiydi konuyu değiştirdi ama ikisi yakın doğcak bakma sorumluluğu oluşcak ondan sanırım

Türk kadını çok enteresan ya.
Yüzlerce yıldır doğada tüm canlılar ürüyor.
En temel dürtü uremek.
Siz de herkes gibi eşinizle ciftlestiniz ve ürediniz. Özel bir durum değil. Kimse için önemli değil.
Dolayısıyla insanlık tarihı için toz zerresi kadar önemli olmayan bu doğurma olayina bu kadar anlam yüklemeyin. Siz ürüyorsunuz diye kimse rutin hayatına mola veremez. Sizi bekleyemez. İnanın çok önemsiz ve sıradan bir olay. Kimsenin umrunda da değildir.

Tek ilgi bana olmalı hırsı değil eltimlerle farklı şehirlerdeyiz kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz ister istemez ilgi bende daha çok olur yakın olma sebebiyle tek sıkıntım neden 11 yaşında çocuğu varken benimle aynı ana denk getirmesi

Ya oyle kismet olmus demek ki bence siz ilgi bolunecegi icin ve dogunca sadece sizin bebeginz degil ailede baska bebekte olacagi icin kiskandinz sanirim hayalinz hep en kicuk sizin bebeginz olacagi icin ona ilgi duyulmasi yonundeydi ama simdi 2 bebek var karsilastrmalarindan falan korkuyorsunz sanirim...ben de 3 yillik evliydim eltim 2. Cocuguna 6 aylik hamileyken ben hamile kaldim o ne dusundu biliyorum ama kv ve kp simdi 2 cocuga da ilgi gosteriyor kicuk olan hep kucuk kaldigi icin ona daha cok ayricalik taniniyor ne bileyim degisik seyler ama herkesin cocugu kendine siz oyle dusunun

Ne yanlış bir düşünce.
Belki olmuyordu, 11 sene ara vermeyi belki o da istemezdi, Allah şimdi nasip etti. Olamaz mı?
Bal gibi de olur.

Birini kıskandığı için kimse dünyaya bir çocuk getirmez.
Kıskanılacak bişey yapmamışsınız, sadece hamilesiniz.

Çocuk 11 yaşında imis zaten buyugu. Yani 11 seneden sonra demek saçma 8-9 diyin bence. Benim de 8 yaşımda çocuğum var. 3 ve 1.5 yaşlarında da iki yeğenim. Özellikle 2. Yegenimi gördükçe ayy bir tane daha olsa mi dediğim çok oldu ama birkaç güne geçti. Gidip ablamı ya da kardeşimi kiskandigimdan değil. İnsan bebek görünce veya bebek haberi alınca aklından geçiyor demek ki özlediği için.

Ya evet komik ama var öyle hastalıklı insanlar. Eltinizi en iyi siz tanırsınız. Var mı öyle gereksiz kıskançlıkları?
Bizim komşu kendi çocuğunun daha az sevileceğini düşünüyordu ve eltisinden bikaç ay sonra bilinçli olarak hamile kaldı. Öncesinde bikaç yıl istemiyordu.
Hatta eltisine kızmıştı hani istemiyorum diyordun diye

Ben de eltim ikinci çocuguna 5 aylık hamileyken hamile kaldım.hiç böyle şeyler yada fesatlık düsünmedim .o kaldi da ben de kalacağim diye.o ne düşündü bilemem.biz kendimizi o zaman hazır hissettik .o zaman nasip etti Allah.kim ne karısır.düşünceniz çok garip geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…