- 10 Ekim 2014
- 32.973
- 148.635
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yorumlarınız gülümsetti kafayı yicek kadar kıskanmadım da ne bileyim önceden istediklerini duymadık hiç hatta ikinci çocuk düşünmüyorum derdi eltim o yüzden şaşırdım biraz:)
Yok ben çok ağır bi bulantı dönemi geçirdim bidaha düşünemem çocuk yarışı kaybettim yani:))onun 2 tane, sizin 1 tane diye mi kıskandınız yoksa tüm ilgi sizde olsun mu istıyorsunuz? cocugu doğurunca arayı açmadan hemen 1 tane daha yapın, eltiniz 3. cocuga cesaret edemez belki, ederse içinizden biri pes edene kadar dogurun.
Ben hamile kaldigimda, görümcem de kalsın çok istemiştim, yaşıt arkadaşı olsun ne güzel dedim. Ama olmadi.İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
İlk çocuk da olur öyle sonuçta ilk heyecanı annenin de..Bugun ayni minvalde 2. Konu.
Nedir bu ailede tek hamile ben olmaliyim,tek ilgi benim bebegime olmali hirsi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?