Kıskançlık değil ama içten içe canım sıkıldı

sadece zamanlama çok manidar geldi.

Manidar derken eltiniz size ne anlatmak istemiş sizce hamile kalarak. Ne mana çıkrdınız cidden çok merak ettiğimden soruyorum. Yoksa en basiti bir paket mamanın 120 lira bir paket bezin 80 lira olduğu şu zamanda ki manevi yıpranmayı saymıyorum bile, bebek istemeyen ve aklıbaşında olan bir kadın sırf eltisine birşeyler anlatmak için hamile kalmaz. Benim arkadaşım ilk çocuğundan sonra hiç korunmamasına rağmen 12 senede ancak hamile kalabildi. Belki sorunu vardı anlatamadığı. Çok insancıl şeyler bunlar ki herkesin hamileliği kendine özel bebeği kendine kıymetli.

Ne kadar garip bir duygu durumu içindesiniz.Şimdi kısmet olmuş şimdi hamile kalmış.Hamile kalmadan size mi sorması gerekiyordu? Kaç yıl önce veya sonra isterdiniz? İnsanların cocugu olmuyor yine de sizin gibi düşünmüyor.Ne diyeyim eltinize üzüldüm

ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:)

dünyadaki tek hamile siz olduğunuz için normal tabi sizden duyup yapmışlardır. ilk çocuklarını da sizi kıskandıklarından yapmışlardır kesin.

valla acaba sosyolojik deney mi yapılıyor diye düşünüyorum ben de. böyle ardarda aynı tür konular oluyor. ya da birbirlerinden okuyup yazıyorlar heralde anlamadım.

İnsan her istediği dakika hamile mi kalıyor allah aşkına belkide istiyorlardı daha yeni oldu veya çocukları kardeş istedi bundan size ne anlayamadım.Mantıksız geliyor bana bu boş laflar

Kusura bakmayın ama hiç mantıklı değil nasibi varmış şimdi gelmiş bence onlar adına daha çok sevinmeniz gerekir 11 yıl sonra ikinci melek gelmişse bunun bazı anlamları olabilir ama sizi kiskandiklari gibi bi anlam imkansız belki de yıllarca çaba gösterdiler tedavi gördüler böyle şeyler herkese anlatılmaz . Bence anlayışlı olmaya çalışın ben de hamileyim abimin eşi de hamile o benden daha önce hamile kalmış napalim planlı programlı olan şeyler değil böyle şeyler

Gerçekten şu benimle denk getirdi olayını görünce bu kadar mı işsizsiniz diyorum ya gerçekten oturup evde bunları mı düşünüyorsunuz ? Kimse sizi kıskandığı için çocuk kahrı çekmez 9 ay karnında taşı doğur sancı çek bilmem ne kafalar pırıl pırıl

Sizin kiskanmanza gerek yok o sizi kiskanmis bence:)

Sen hamile kalinca .. canı bebek cekmis olabilir ne varki bunda.. benim eltimde hamile kalinca ben hep ozenirdim.. kiskanclik degil sirf begenmek yani kotuluk yok art niyetsiz

Ablam yeni doğum yaptı. Bende iki aylık hamileyim. İlk hamile olduğumu öğrendiğim de kk daki konulardan ötürü acaba böyle düşünür mü dedim. Ama o aksine çok sevindi ne güzel arkadaş olurlar dedi. Yani sırf biri hamile diye bebek yapılmaz ki. Bu sorumluluk ve hazır hissetme işi

11 senedir olmuyordur belki. arkadasim var boyle. ilk cocugu sorunsuz oldu. 2. si icin buyuk cocuklari 3-4 yasindayken denemeye basladilar hala olmadi baya da uğraşıyor. cevresine de yapiyoruz diye ilan etmiyor tabi. onun cocugu da buyudu baya. arada 3 ay var hemen sizin haberi duyup hamile kalamaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…