- 6 Mart 2015
- 708
- 2.138
- 313
- 47
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:)
Forumda "hadi bugün x meselesiyle ilgili konu açıyoruz" diye duyuru yapılıyor da kimse bana haber vermiyor galiba.
Bugün buna benzer bir konu daha vardı.
Belki onlar sizden daha uzun süredir deniyordur, yeni olmuştur. Siz doğurana kadar ara verecek hali yoktu sonuçta.
İki kuzen beraber büyürler işte ne güzel.
Kusura bakmayın ama hiç mantıklı değil nasibi varmış şimdi gelmiş bence onlar adına daha çok sevinmeniz gerekir 11 yıl sonra ikinci melek gelmişse bunun bazı anlamları olabilir ama sizi kiskandiklari gibi bi anlam imkansız belki de yıllarca çaba gösterdiler tedavi gördüler böyle şeyler herkese anlatılmaz . Bence anlayışlı olmaya çalışın ben de hamileyim abimin eşi de hamile o benden daha önce hamile kalmış napalim planlı programlı olan şeyler değil böyle şeylerİyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Gerçekten şu benimle denk getirdi olayını görünce bu kadar mı işsizsiniz diyorum ya gerçekten oturup evde bunları mı düşünüyorsunuz ? Kimse sizi kıskandığı için çocuk kahrı çekmez 9 ay karnında taşı doğur sancı çek bilmem ne kafalar pırıl pırılİyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Sizin kiskanmanza gerek yok o sizi kiskanmis bence:)İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Bazen, kişi kendinden bilir işiSen hamile kalinca .. canı bebek cekmis olabilir ne varki bunda.. benim eltimde hamile kalinca ben hep ozenirdim.. kiskanclik degil sirf begenmek yani kotuluk yok art niyetsiz
Rus ruleti haonun 2 tane, sizin 1 tane diye mi kıskandınız yoksa tüm ilgi sizde olsun mu istıyorsunuz? cocugu doğurunca arayı açmadan hemen 1 tane daha yapın, eltiniz 3. cocuga cesaret edemez belki, ederse içinizden biri pes edene kadar dogurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?