- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yorumlarınız gülümsetti kafayı yicek kadar kıskanmadım da ne bileyim önceden istediklerini duymadık hiç hatta ikinci çocuk düşünmüyorum derdi eltim o yüzden şaşırdım biraz:)
Kv niz neden bunun için üzülsün ki , belki başka bir sıkıntısı vardı. Tek derdi gelinlerin gebeliği sanki. Sizin için büyük bir sıkıntı olabilir ama emin ol herkes mutludur.Gerçekten beni ilgilendiren bir durum yok bunun farkındayım sadece zamanlama çok manidar geldi kayınvalidemi tebrik etmek için aradım ses tonu üzgün geliyodu hiç sevinmemiş gibiydi konuyu değiştirdi ama ikisi yakın doğcak bakma sorumluluğu oluşcak ondan sanırım
insanlar üremek için sızın uygun gordugunuz zamanı mı beklesınler anlamadım ?İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Sizden icazet mi alması gerekiyorduİyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Siz hamile kaldınız hadi bizde hop cocuk yapalım denemişlerdir 11 yıldır yapmadiklsrina gore belkide sorunları vardi anca kalabildi ayrıca eviniz esiniz ayrıdır niye kiskandinki senden başka hamile olmasamiydi:)İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?