Kıskançlık değil ama içten içe canım sıkıldı

Homeostas sen misin kız nerelerdeydin ayol kaç senedir en son 2016da mıydı evlilik hazırlıkların vardı, üşüyen prenses arkadaşımız var şimdi senin geçtiğin yollardan geçen
Bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah bu arada şaka maka sevdindim yahu seni gördüğüme

Son düzenleme:
Babaannenin dedenin ailenin tek çocuğu olacaktı el üstünde tutulacaktı vs. Şimdi eltininki de olunca sevgi 2 ye bölünecek. Yapmayın böyle kıskançlıklar ya. Siz doğuruyorsunuz diye millet ne yapmalı?

Evlendim bir yıl sonra,görümcem,9 yıl aradan sonra hamile kaldı,ikinci kızı oldu.
Eltimle kaynım evlendiğinde,
biz 3 yıllık evliydik ve henüz çocuğumuz yoktu.
Eltim ilk günden hamile kaldı ve yeğenimiz doğdu.
Tuhaf bir şekilde akrabalar,beni teselli etme çabasına girdiler.
Hiç oralı olmadım.
Bebek için kaliteli markalardan alışveriş yaptım.
Eltime de şık bir pijama alıp güzel bir hediye sepeti hazırladım.
Doğumdan önce kaynım memlekete gelmişti, paketi onunla gönderdim.
Bebeğimiz doğunca da altınını taktık.
Bizim oğlumuz tam 3 yıl sonra,yani 7 yıllık evliyken doğdu.
Ne bileyim hiç görümcem ve eltim bana nispet yapıyor diye düşünmedim.
Nasibe ve vakit-saat denen ilahi kurguya inanırım ben.
O nedenle,siz ve sizin gibi düşünenleri,
hiç mi hiç anlamıyorum.

Yorumlarınız gülümsetti kafayı yicek kadar kıskanmadım da ne bileyim önceden istediklerini duymadık hiç hatta ikinci çocuk düşünmüyorum derdi eltim o yüzden şaşırdım biraz:)

Bende aslaaa ikinciyi düşünmüyordum. Dünya alem biliyordu. Kerim'in hamileliğini öğrendikten 3-5 gün sonra ben de kendi hamileliğimi öğrendim.
Allahtan iyi niyetli bir eştim var. Neden 6 yıl bekledi hani çocuk istemiyordu gibi kuruntuları olmadı.

Ben evlendim ablam yengem ve gorumcem evlenmemden 1 yil sonra hamile kaldi 3 u de ayni yil yakin ay araliklariyla dogurdular 2 sinin 10 yas birinin 5 yas farki vardi diger cocuklariyla... ve ben kıskançlıktan tabiki de kudurmadimm siz de kudurmamissiniz sorun yok o zaman. Hamilelik ve onun duygusalligi yüzünden olan seyler bu hissetrikleriniz

Kv niz neden bunun için üzülsün ki , belki başka bir sıkıntısı vardı. Tek derdi gelinlerin gebeliği sanki. Sizin için büyük bir sıkıntı olabilir ama emin ol herkes mutludur.

insanlar üremek için sızın uygun gordugunuz zamanı mı beklesınler anlamadım ?

Sizden icazet mi alması gerekiyordu

ben olsam ne guzel bırlıkte buyuyup arkadas olacaklar dıye sevınırım
cok tuhaf yahu
akla nasıl kıskanclık gelır

Kimi der teyzemim gelini benden kıskandı hamile kaldı kimi der eltim benden sonra hamile kaldı 11 yıl sonra halbuki 2. çocuğu istemediğini söylüyordu niye yaptı acaba? Çocuğunuzu sağlıklarına alın inşallah kucağınıza ama çocuk öyle o hamile bende kalayım denecek birşey değil bir can geliyor dünyaya nasıl bu kadar basite indirgersiniz bunu.

Şu kendinizle aynı aylarda hamile kalan diğer kadınları bi salın artık. Şimdi de böyle tipler türedi. Hee evet, size nispet olsun diye çocuk yapıyor millet.

Düşünceniz çok çirkin. Karşınızdaki insan hakkında bu kadar fesat düşünüldüğünü bilse sizinle görüşmeyi keserdi bence. Benim eltim olsanız, hakkımda böyle dusunseniz, aslında kafaya takılacak şeyler değil derken bile kendinizi haklı çıkarmaya çalışan ":)" emojilerle dolu "manidar" mesajlar yazsanız bir daha sizinle görüşmek istemezdim.
Zor olmuyor mu bu kadar fesatlikla yaşamak? Hayatınız bu kadar mı muhteşem, bu kadar mı derdiniz yok da şu olayı düşünüp kendinize bir sorun çıkarabiliyorsunuz? Çok ilginç...

Ya ne bileyim belki artik yasi geciyordu zaten arada 11 yas olacak son bir tane yapayim yasim ilerlemeden aralari daha da acılmadan diye dusunmus olabilir. Sizin hamileliginiz onun aklinda olan acaba yapsam mi dusuncesini harekete gecirnis olabilir. Ne guzel iste arkadas olacaklar ne zarari var ki yapsin o da bebek bu dunyadaki en guzel sey.

Siz hamile kaldınız hadi bizde hop cocuk yapalım denemişlerdir 11 yıldır yapmadiklsrina gore belkide sorunları vardi anca kalabildi ayrıca eviniz esiniz ayrıdır niye kiskandinki senden başka hamile olmasamiydi:)

Şey yapın siz, çizelge düzenleyin. Yumurtlama günlerinizi falan belirleyin, sevişme takvimi çıkarın. Herkesin hangi günler sevişeceği belli olsun. Ona göre "Bak benim çocuk 2 yaşına gelene kadar sen çocuk yapma" falan dersiniz.

Kıskançlık olur da bu kadarı artık psikopatolojik seviyede.

Bazen birini hamile görünce ,özenirsiniz takrar bebek isteme duygularınız depreşir.belki eltinizde sizi görünce bebek duygusu depreşmiştir.kıskançlık sanmam pek çünkü zaten bir çocugu varmış.belkide yıllardır zaten olmuyor diye korunmuyorlardı ama denk geldi ve hamile kaldı.bukadar fesat düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…