- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Diyorum ya hiçbir zararı yok herkesin kendi çocuğu kendi hayatı sonuçta içten içe bi duygu işte
Evett benimm 2016 da evlendim şimdide çocuk bekliyorum nasipse kocamla uğraşmayı bıraktım eltiye falan geçtim artık:))Homeostas sen misin kız nerelerdeydin ayol kaç senedir en son 2016da mıydı evlilik hazırlıkların vardı, üşüyen prenses arkadaşımız var şimdi senin geçtiğin yollardan geçen
Bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah bu aradaşaka maka sevdindim yahu seni gördüğüme
Ben de 5 senelik evliyimİyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
11 sene beklediyse olmamıştır normal yoldanHislerini anliya biliyorum :)) ama yapilcak birsey yok ... cidden niye 11 sene bekleyipte sizinle ayni seneye denk getirmis :) ilginc :)
Ben sizi anlıyorum.. Benim eltim de aynısını yaptı hatta benden önce hamile kaldı düştü o sonra ben kaldım tekrar kaldı o 12 yıl boyunca yapma girişiminde bile bulunmamış bence o sizi kıskanmış ilginin sizde toplanmasını istememiş tıpkı benim eltim gibi..İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Hangi kelimemden yargiyi okudunuz? Bana göre ilginc. Konu sahibide insan onun hissettikleride normal.11 sene beklediyse olmamıştır normal yoldan
Çocuk bu nasıl denk gelsin ya
İstenince oluyor mu
Ne kadar önyargılısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?