kıskançlık elimde değil :((

zamana bırak herşeyi ve kıskanmaktan vazgeç akışına bırak bişeyi çok düşünürsen olurrr başına gelir derler onun için yapma

ğüven duy hem nişanlına hem çevrene daha rahat olcaksın

aşırı kıskançlık sadece seni değil nişanlınıda çok yıpratır.normal seviyede yapılan kıskançlıklar iki tarafında hoşuna gider ama fazlası ilişkiyi sarsar.

kurtulacak gibi görünmüyor bayan arkadaşlarından zaten alışmam ve kıskanmamam gerekiyor.
pek güvenlede alakası yok ayrı şehirlerdeyiz karşısında, yanında ben değil de onun yanında herhangi birinin arkadaşça olması bile sinir ediyor beni.
beni ihmal etmiyor herşeyi anlatıyor haber veriyor beni sevdiğinide biliyorum ama bi elimde olsam bu duygular bir yere bırakmayacağım

birkaç gün değilde bugünü atlatsam iyidir bence bugün arkadaşlarıyla dışarı yemeğe gidecek bakalım kriz gelmeden atlatabilecekmiyim ki inşallah

Ona güvendiğini hissettirmen lazım,yoksa işin zor canım...Erkekler sıkıya gelemezler...

kısknçlık her insanda var fakat bunu kontrol etmek senin elinde kendini kontrol etmesini bilmelisin yoksa sonuçları kötü olabilir belli etmemeye çalış

tavsiyelenizle, yardımlarınızla inşallah atlatacağım arkadaşlar yoksa psikoloğa felan gitmeyi düşünmüyor değilim.
ama ilk önce tavsiyelenizi uygulamaya çalışacağım

tavsiyelenizle, yardımlarınızla inşallah atlatacağım arkadaşlar yoksa psikoloğa felan gitmeyi düşünmüyor değilim.
ama ilk önce tavsiyelenizi uygulamaya çalışacağım

aynı sorun bende de var ben de takip ediyorum bu başlığı seninle birlikte :)
nasıl geçti gece?

aynı sorun bende de var ben de takip ediyorum bu başlığı seninle birlikte :)
nasıl geçti gece?

hiç sorma canım ya kötü geçti yine birbirimize girdik. son ana kadar sakindim düşünmemeye çalıştım gayet de iyidim. sonra nişanlımı araddım yemekteymiş daha
yine iyidim gayet sakin konuştum. sonra bana demezmi erkek arkadaşlarıyla bayanlarında olabileceğini düşündüğüm bir yere okey oynamaya gideceklermiş,
ve bunu bana ben arayınca söyledi. o anda nasıl sinir oldum anlatamam. ondan sonra bir daha aramadımeve gelene kadar sonra eve geldiğinde tartışdık yine.
ya aslında bu durumda da sakin olabilirdim ama olamadım işte nişanlımda isyan etti benim halime bende isyan ettim kendi halime

al bedende okadar bendede var bıtane..
nişanlıyken ayrılıgı düşündünmü yada ayrıldınmı
evlendıkten sonra değişen bişey oldumu olumlu yada olumsuz.
bu konuda yardıma ıhtıyacım varv düğüne 5 ay kaldı cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…