tatlım sanki bni anltmşsn bnmde ciddi bi ilşkm var ona çok güveniyrm şimdiye kadr bir yalanını bile yakalamadm ama hep benim kıskançlklarm yüznden kavga ediyoruz.kendime hakim olamıyorum hele ki eski sevgilileri yüznden çok kavga ettik.kendine güvenmiyo musn diceksin kendime çok güveniyorum özgüven eksikliğim yok ama napıym duramıyorm.../
oda sni böle kıskanıyor mu cnm?çalışıyorsan iş arkadaşlarından fln? bn ünvrsitedeym oda okul arkdşlarmdan çok kıskanıyo bni bizm ki biraz karşılklı yani:)
bana neler yaptığını haber vermezse diye endişeleniyorum :18:
ben nişanlının açısından değerlendiricem..
bence ne yap et kurtulmaya bak, çünkü kıskanılmak kötü bir duygu kim ne derse desiin ben hiç sevmiyorum..
güvenle alakası yok belki ama karşındaki insanı çok yıpratıyorsun farkında olmadan..
benim eşim aşırı derecede kıskanç neredeyse annemi babamı kıskanacak o derecede,
ve ben çıldırıyorum bazen sinirimden ağlıyorum..
nişanlıyken markete bile gitsem gezerdi benimle hiç sıkılmadan..
şimdi evlendik ama yanımda yokken yine bunaltıyor beni anlamıyorum yani, ve aksine bende hiç kıskançlık yok..
kıskanıyor canım ama benim kadar değil yada şartlarımız aynı olmadığı için benim kıskançlığım çok geliyor gözüne. ben şuanda evdeyim çalışmıyorum. nişanlımsa farklı şehirde öğretmen, en çokda çevresinde olan bayan iş arkadaşlarından kıskanıyorum(
bunun farkında olman güzel cnm bi kaç gün kendini sına bakalm devamı gelir zaten
slm arkadaşlar kıskançlığımı nasıl ifade etsem bilmiyorum ama kendimide nişanlımı da yıpratıyorum, ilişkimizi yıpratmasından ve sonuncunun daha kötü olacağından da korkuyorum elimde değil.
yaşadığım şey nişamlıma karşı güvensizlik değil sadce kıskançlık ama karşıdaki insanlara güvenim yok. böyle kızkançlıklar yaşayan varsa nasıl aşabilirim nasıl kurtulabilirim bu huzursuzluk kıskançlıktan yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?