ah be canımm olsa ben kurtulurdumOff kızlar yaa beni birtek siz anlarsınız.
Ya kendi kendime diyorum ki yapmıcam bir daha kıskançlık falan olmuyoo o anda sanki beynime kan sıçrıyo istem dışı wallamafoldumben
Ben de kendi kafam da kurarım bunun kurtuluşu yok mu yaaaa:gitme:
ah be canımm olsa ben kurtulurdum( çok zor bi durum gerçekten istem dışı bişey bende şartlandırıyorum kendimi ama olmuyor işte..aslında boşvermek lazım bırakalım onlar bizi kıskansın onlar 1 kişiye bakar bize 10 kişi birazda onlar böyle düşünüp kendi kendilerini yesinler
ya benım kıskançlıgımda guvensızlıge donsuyo kıskandıgım zaman sankı bana karsı ters bıse yapacakmıs gıbı aldatacakmıs gıbı ama aslında bılıyorum ole bıse yapmıcak ama bu huyum son zamanlarda cok belırdı kendımı tutmam lazım askım gıttıkce depresıyo demekkı daha cok sevmeye baslıyom çunku kızlar kıskanıyommmmmmm
ya benım kıskançlıgımda guvensızlıge donsuyo kıskandıgım zaman sankı bana karsı ters bıse yapacakmıs gıbı aldatacakmıs gıbı ama aslında bılıyorum ole bıse yapmıcak ama bu huyum son zamanlarda cok belırdı kendımı tutmam lazım askım gıttıkce depresıyo demekkı daha cok sevmeye baslıyom çunku kızlar kıskanıyommmmmmm
aynı ben ya aynı bennnn!!!! çatlıyorum içimdeki aldatacakmış şüphesinden. kendime güvenim yok mu var. etrafımda bi sürü erkek var ilgili alakalı.. ama sanki hep aşkım başkalarına bakacakmış gibi offfffffffffmafoldumben
güz_güzeli neden öle diosun ki cnm benim
merhaba kıslar
Ayyy o kahrolasıca düşünceler bende de var aldatacaksa aldatıyorsa
Kızlar birde birine bakıyor mu bakmıyor mu bunda da takıntı yapıyorum :gitme:
Üffff ya hayatı kendime zehir ediyorummmmafoldumbenmafoldumben
Sizde de var mı acabaCADIARZU [/COLOR][/FONT][/B]
ayyy çok sinir oluyrum ya...engel olamıorum kndime ve ona offffmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?