Kıskançlık hastalığı olanlar buraya

ah be canımm olsa ben kurtulurdum ( çok zor bi durum gerçekten istem dışı bişey bende şartlandırıyorum kendimi ama olmuyor işte..aslında boşvermek lazım bırakalım onlar bizi kıskansın onlar 1 kişiye bakar bize 10 kişi birazda onlar böyle düşünüp kendi kendilerini yesinler

ben her konuda kıskanç değilim ama bazen çileden çıkıyorum tabi olan da bana oluyor kimseye de söyleyemiyorsun

Valla bu kıskançlık yüzünden kaç kilo verdim.. yemeden içmeden kesiliyorum. sadece tek basıma olmak kimseyle konusmak istemiyorum.. Kıskanınca çok değişik bi yapıya bürünüyorum sanki o ben değilim.. sinirleniyorum strese giriyorum kendimi harab ediyorum ağlıyorum ağlıyorum.. sürekli saçma sapan şeylerin beynimde dönüp durmasından sıkıldım kendime engel olamıyorummmmmmmklava:

Ayy canım yaa erkeklerde kendi kendilerini yiyorlar ama belli etmiyolar.Bizim tek hatamız hemen surat yaparız trip yaparız küserizz :umursamaz:
Aslında bizde kendimizi tutsak iyi olur ama ben tutamam hemen belli ederimkaydirigubbakcemile3

ya benım kıskançlıgımda guvensızlıge donsuyo kıskandıgım zaman sankı bana karsı ters bıse yapacakmıs gıbı aldatacakmıs gıbı ama aslında bılıyorum ole bıse yapmıcak ama bu huyum son zamanlarda cok belırdı kendımı tutmam lazım askım gıttıkce depresıyo demekkı daha cok sevmeye baslıyom çunku kızlar kıskanıyommmmmmm

Ewt hem aldatmayacağını biliriz hem de kıskançlık dozu artarkaydirigubbakcemile3
Hep şu vardır kafamızda ya aldatırsa :umursamaz:

Ben aşırı kıskanç biriyim. Burcumun özelliği zaten. Akrep burcuyum. Birinin arabasını kıyafetını filan hayatta kıskanmam. Ama sevdigim insanları inanılmaz kıskanıyorum. Köpeğimi bile kıskanıyorum elimde değil arkadaş! depresan ilacı faydalı filan yazılmış. Hiç alakası yok. Kendini frenlemeyle ilgili bu. Öyle olsa ben agır depresyon gecırdım. Bunca zamandırda ılac kullanıyorum. Gececek olsa benımki gecerdi. 4 yaşımda bile kıskançtım. 24 oluyorum hala kıskancım. Huy işte..

aynı ben ya aynı bennnn!!!! çatlıyorum içimdeki aldatacakmış şüphesinden. kendime güvenim yok mu var. etrafımda bi sürü erkek var ilgili alakalı.. ama sanki hep aşkım başkalarına bakacakmış gibi offfffffffffmafoldumben

Tatlım yaa bu kendine güvensizlikte değil bence benimde özgüvenim çok yüksektir bu başka birşey ama daha adı konulmamışkaydirigubbakcemile3
Ayyy o kahrolasıca düşünceler bende de var aldatacaksa aldatıyorsa
Kızlar birde birine bakıyor mu bakmıyor mu bunda da takıntı yapıyorum :gitme:
Üffff ya hayatı kendime zehir ediyorummmmafoldumbenmafoldumben
Sizde de var mı acabaCADIARZU

Tşkler iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın

Ayyy o kahrolasıca düşünceler bende de var aldatacaksa aldatıyorsa
Kızlar birde birine bakıyor mu bakmıyor mu bunda da takıntı yapıyorum :gitme:
Üffff ya hayatı kendime zehir ediyorummmmafoldumbenmafoldumben
Sizde de var mı acabaCADIARZU [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

ayyy çok sinir oluyrum ya...engel olamıorum kndime ve ona offffmafoldumben

ayyy çok sinir oluyrum ya...engel olamıorum kndime ve ona offffmafoldumben[/QUOTE]

Canım sanki yazıyı ben yazmısım gibi hissettim gerçekten aynı düşünceler aynı şeyler bende var.. ne yapsam engel olamıyorum.. Birde ona yansıtıyorum seni niye aldatayım başkasını ne yapayım desene yinede aklımdan çıkaramıyorum Sanki en küçük birşeyde avucumun içinden kayıp gidecekmiş gibi hissediyorum ve çok korkuyorum böyle düşünmekte istemiyorum...Oda aynı benim gibi zaten birbirimizİ yıpratıyoruzz:mymeka:
Hayatın tadını çıkarmayı bilmiyorum valla AMAN BIRAK BEN NE DÜŞÜNCÜCEM O DÜŞÜNSÜN DİYEMİYORUM DESEMDE AYNI ŞEYLERİ TEKRARLIYORUM ÇOK ZOR CANIM GERÇEKTEN ALLAH SABIR VERSİN BİZLERE.. ÇÜNKÜ İNSAN BAZEN KAFAYI YİYECEKMİŞ GİBİ KISKANIYOR..
AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN BİRİ OLARAK SENİ ÇOK ÇOK İYİ ANLIYORUM

ayyy çok sinir oluyrum ya...engel olamıorum kndime ve ona offffmafoldumben

Canım sanki yazıyı ben yazmısım gibi hissettim gerçekten aynı düşünceler aynı şeyler bende var.. ne yapsam engel olamıyorum.. Birde ona yansıtıyorum seni niye aldatayım başkasını ne yapayım desene yinede aklımdan çıkaramıyorum Sanki en küçük birşeyde avucumun içinden kayıp gidecekmiş gibi hissediyorum ve çok korkuyorum böyle düşünmekte istemiyorum...Oda aynı benim gibi zaten birbirimizİ yıpratıyoruzz:mymeka:
Hayatın tadını çıkarmayı bilmiyorum valla AMAN BIRAK BEN NE DÜŞÜNCÜCEM O DÜŞÜNSÜN DİYEMİYORUM DESEMDE AYNI ŞEYLERİ TEKRARLIYORUM ÇOK ZOR CANIM GERÇEKTEN ALLAH SABIR VERSİN BİZLERE.. ÇÜNKÜ İNSAN BAZEN KAFAYI YİYECEKMİŞ GİBİ KISKANIYOR..
AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN BİRİ OLARAK SENİ ÇOK ÇOK İYİ ANLIYORUM[/QUOTE]

Kızlar bu durumdan kurtulmamız lazım demi bir an önce ben çok uğraştım ama halen aynıyım yaa lmaz:
Yakında topik açmayı düşünüyorum walla belki birbirimize destek oluruz atlatırız ne dersinizzzzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…