Kıskançlık hastalığı olanlar buraya

Benimkide geçen yıl tatile gitmişti hemde alanyaya bir hafta boyunca mahfoldum ağlamaktan kıskançlıktan:1no2: hep beni uyutup uyutup gemiş YALANCI bak yine çok sinirlendim bu senede aynı şeyin olmasına izin vermicem daha kışın konustum gidersen biter diye gitcem falan dedi ayrılıyom dedim kapattım sonra gitmiyom dedi inş. gitmez :Saruboceq:valla kafayı yerim ne olcak bu halim

Üzülerek söylüyorum benim kıskançlığımda hastalık boyutunda Sözlümün camdan dahi bakmasını istemiyorum.Onu kardeşinden bile kıskanıyorum.Bu yüzden çok sorun yaşıyoruz.O elinden geldiğince bu huyumu kabullenmeye ve ona göre davranmaya çalışıyor ama ben yinede sorun çıkarmadan yapamıyorum! Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum..:çok üzgünüm:

Benim sevgilim'de beni bunaltıyosun diyo çevremdeki herkes daha ne yapabilir senin için diyo ama ben hep bişeyleri eksik görüyorum gözü dışarı gidicek diye korkuyorum.. kendi bunalımıma sokucam onuda

aaah ah ölüyom kıskançlıktan laaa ben kocamı çook kıskanıyom elimde değil kendime hakim olamıyorum çok seviyom:asigim:napıyım sevgiyle alakası varmı o ayrı mesele ama kıskanıyorum işte:1no2:

bendeki kıskançlık seven insan kıskanır değil artık eminim bi hastalık ama kendime engel olamıyorum
bana ne yaa kıskanmıyorum ne yeparsa yapsın diyorum ama benden fazla herhangi bir şeyle ilgilensin resmen çıldırıyorum
sinir hastası olmaktan korkuyorum inanın mafoldumben

ya aylardır bunu tartışıyoruz en son dün tartıştık saatlerce.sen bana güvenmiyosun diyo.güvenle alakası yok gitmeni istemiyorum diyorum sadece...

bak işte aynı mevzuyu evlendiğimizden beri konuşuyoruz
bensiz bi yere gitmesine imkan yokk yok yani imkansız
bu sefer sen bana güvenmiyorsun diyor
hayır güveniyorum bunun güvenle ilgisi yok sadece orada olmanı istemiyorum diyorum
anlatamıyorum
ben nasıl senin olmadığın bir yere gidemiyorsam sende benim olmadığım yere gidemezsin
gayet basit
gideceğin yer kahvehane bile olsa hayır gidemezsin mafoldumben

Benim derdim sizinkinden biraz farklı sevgilim aşırı kıskanç herşeye takıyor sinirlerim bozuluyor.Hiç bir dediğini yapmıyorum çıldırıyor bu seferde.6 Yıldır birlikteyiz son 2 yıldır heppten azıttı ne yapacağımı bilmiyorum.Tartışıyoruz habire

Demekki deli gibi kıskanan tek ben değilmişim sevindim bu duruma kaydirigubbakcemile3

kıskançlık benim anlamadığım ve anlayamayacağım bir durum...Biraz huy birazda kültür meselesi(mesela aile ve arkadaş çevresi, iş ortamı..falan) gibi geliyor bana.Kendine çok güvenen güzel ya da yakışıklı insanlarda aşırı kıskanç olabiliyor...Az biraz herkesin içinde vardır ama abartısı benceçok çirkin.Herkes belli bir yaşta kendi seçimlerini yapabilir.ıstediği arkadaşıyla istediği zaman istediği yere gidebilir.Tabi bi eşler sevgililer birbirine danışır, fikir alırlar ama çocuk gibi izin almaya çalışmak, izin vermemek bana çok komik geliyor.Bilemiyorum ben güvenmediğim her daim şüphe duyduğum bir insanı hayatımdan çıkarırım.Ne kendim üzülürüm ne de başkasını üzerim.Kızlar bu kıskançlık yüzünden insanlar sevdiklerini üzüyor, kendilerinden uzaklaştırıyorlar.Çevremde kaç kişi bu nedenle ayrıldı ya da boşandı.Hatta öldürülenler bile oluyor gazetelerde okuyoruz.Bence ne kendinizi ne de sevdiceğinizi daha fazla yıpratmadan bunu çözmeye çalışın arkadaşlar...Belki karşınızdakini daha fazla dinlemeye onu anlamaya çalışmanız ya da onun arkadaş çevresini daha iyi tanımaya çalışmanız ya da olmadı bir uzman yardımcı olabilir.

doğru sölüyosun canım ama güvenle alakası yok.ben çoooook güveniyorum ama çokta kıskanıyorum.ona karşı olan güvensizliğimden değil bu kadar aşırıya kaçması.kıskançlığın bence güvenmeyle alakası yok..
haklısın hem ben üzülüyorum hemde onu üzüyorum ama napimmmm elde değill kii:çok üzgünüm:
.her insan kıskançtır ama bizimkisi sanırım birazcık değil bayaaaa bi fazlacana

Kıskançlığın,karşındakine yada kendine güvenle bir alakası olmadığının hala farkına varamamış olmak bana çok tuhaf geliyor açıkçası..

Bu tarifi olmayan bir duygu.Aşırısı zarar evet ama insanın sevdiğini kıskanması kadar doğal bir şey yoktur herhalde..
Sen onun yanında değilken,başkalarının onun yanında oluşunu içerlemek bir nevi.. Ve bu durumu bazen tepkili bir şekilde ortaya koymak.Ya da paylaşamamak başkalarıyla..
Ben kıskanmayan insanın sevgisinden şüphe duyarım kardeşim..
Ve bu duyguyuda gerçekten aşık olmayana insana anlatamam.
Ama kanınız şahsım adına çok yanlış.

Canım dikkatli okursan bende kendine güvenen insanların da kıskanç olduğunu yazdım.Ayrıca bu tarz kıskançlıklar çok sağlıksız .Hem seni hemde karşındakini yok yere üzer".Sen onun yanında değilken,başkalarının onun yanında oluşunu içerlemek " açıkçası tuhaf geliyor bana.Ve ben de kıskanan insanın sevgisinden şüphe duyarım diyemem ama sevmenin delicesine sahiplenmekten fazlası olduğunu bazen onun mutluluğu için onu serbest bırakabilmek olduğunu iyi bilirim.Onu delicesine sahiplenmek birlikte vakit geçirdiği insanlardan,arkadaşlarından hatta kendi öz ailesinden kıskanmak bencillikten öte bir şey değil benim gözümde.Benim şahsım adına da senin kanın çok yanlış.

Son düzenleme:
Senin dediğin gibi olmuyor malesef canım bu işler.Birini gerçekten seviyorsan eğer yanında olamadığın her an işkencedir senin için.Sen yanında olamazken onun yanında olanları kıskanmak kadar doğal bir şeyde yoktur herhalde.Sevgilini bir kutuya koy demiyoruz elbette.Ama kıskanan insanlarada hasta gözüyle bakmak çok yanlış bana göre..

Herşeyin normal bir sınırı vardır.Hiç kıskançlık olmaz demiyorum ama bu aşırıysa kusruma bakma ama hastalıktır.Ayrıca yorumlara bakarsan çoğu kişi kabul etmiş bunun hastalık olduğunu kurtulmaya çalışıyor.Ne güzel bu da bir aşama.Darısı bunu normal bir şeymiş gibi görenlerin başına!

Son düzenleme:

Aynıı canımm bendee buu aralarrr çokk kıskançç oldumm ,işimizz nedeniylee eşimdennn 9 ay ayrıı kalmakk zorundaa kaldımm şimdii beraberimizz amasenağlamaacabaa bu 9 aydaa birşeylerr yaptımıı deyipp kendimiii buu düşücelerdenn alamıyorummm
Resmenn psikolojümm bozulduu hayattan ,yaşamaktann zevk alamıyorummm çok mutsuzumm çokkk
Bu kıskançlıkk benii öldürüyorrrr,uykularımaa rüyalarımaa giriyorrrrr
Ne güzell kıskançılığımıı yenmiştimm bennn onunnnn eskii sevgilileriniii bilee kıskanırdımm ilkk evlendiğimdee bunuu yendimm aklımaa bilee gelmiyorduuu
Ama bu ayrılıkk benii mafettii

Kızlar bu durumdan kurtulmamız lazım demi bir an önce ben çok uğraştım ama halen aynıyım yaa lmaz:
Yakında topik açmayı düşünüyorum walla belki birbirimize destek oluruz atlatırız ne dersinizzzzkaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

sewqiLinimi kıskaNyRshn cnm nişanLın fiLanmı?

ESİLYA: üstteki yazı benim alttaki pembe dilayın galiba canım bana mı soruyosun ona mı anlamadım:S
neyse ben yine de cevap vereyim eğer soru bana değilse kusura bakma sevgilimi :gitme:
daha nişanlanamadık valla nişanlanınca nolur bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

tam benlık konu acmışınız valla.ben bazen cok cok kıskanıyorum.gerseyı ögrenmeye calışıorum saatlerıyle nerde ne yapmış kim varmış ne knuşmuş azcık gec gelse kıyametı koparıyorum.ama bazende boşverıyom aklıma bıle gelmıo.sanırım o boşluktan oluo.yapcak bişe bulamayınca onlara salldırıos.

ben kıskanmıyor hatta sallamıyor gibi görünürüm ama kuduruyorum içten içe..kıskandıgımı anlarsa şımarmasından korkuyorum...ee bellide etmesssem kendi kendimi yiyorum düşüncelerimle....ama eminimki hiç bir kadın durduk yere birini kıskanmaz..eminim karşı tarafın kaşı gözü yerinde durmuyordurki bende kalkıp kıskanıyorum:)

canım belliki sen hayatında ya hiç haksızlığa uğramadın yada hiç sevmedin sen bir gün evlen veya biriyle ciddi bir ilişki yaşa ve haksızlığa uğra senden başka herşeyle ilgilenen bir eşin yada sevgilin olsun ben seni ozamn görürüm hani derlerya bekara kadın boşamak kolaydır biraz öyle bence sen demişsin ya kıskançlığıda kıskananıda anlamıyorum bence sen konuşmak için konuşuyorsun bir insan olucak her türlüduyguya donanımlı olucak ve haytta hiç birşeyi kıskanmıcak mümkü mü sence değil tabiki insanın br doğası bir yaradılışı vardır bence sen kendini kandırıyordun haa fazlası yoktur belki sende ama mutlaka kıskandığın birşeyler olmuştur yada vardır aksine kimse inanmaz kıskanlık olabilir bizde ama aptal değiliz :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…