Kıskançlık hastalığı olanlar buraya

bende bazen yerine göre kıskanç olabiliyorum eşimi..bence kıskanclık ileri gidildiginde hastalık durumuna gelebiliyor..

offf tam benlik bi konuu.ben çok ama çok çok kıskancımm..deliler gibi kıskanıyorum onu.o beni kıskandıracak şeyler yapmıyo ama ben yinede herşeyden kıskanıyorum .benimki normal bi kıskançlık değil hastalık derecesinde bundan eminim bi psikoloğa gitsem eminim oda söyler hastasın sen der tedavi gerek sana der ama napimmm:çok üzgünüm:
hatta kıskançlık konusu açılınca anneme diyorum ki evlenince o çalışmasın ben çalışıyım ona bakıyım . yeterki o evden dışarı çıkmasınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :lepi:

Deli gibi seviyorum ve deliler gibi kiskaniyorum ya benim huyum cok kötü ve hep sonu tartismaya dönüsüyo kendimi ferenlemeye calisiyorm ama nafile olmuyoo off nefret ediyorumn bu huyumdn

of yaa bu konudan ne kadar muzdarip insan var yaa hepimiz mi aynıyız bence bukadar insan kıskanıyosa erkeklerde de bir sorun var demek demekki rahat durmuyolar ki böyle hissettiriyorlarkaydirigubbakcemile5

ya burası yerimi bilmiyorum ama size bi soru kızlar.sizce erkek arkadaşınız veya eşiniz erkek arkadaşıyla tatile gidebilir mi.yani 2 erkek tatile gidebilirmi:çok üzgünüm:normalmi sizce:çok üzgünüm:

valla arkadaşım gitmeye gider de orda neler yapar kim bilir. bir de arkadaşı da bekarsa düşünmesi bile kötü. erkek bu valla sen gönderme en iyisi. ama illa da gitmesi gerekiyorsa güvenmek zorundasın keşke bir çaresi olsaydı. valla erkek olunca çok seveni de aynı az svevenide yani onlar aldatmak için engel tanımazlar. göz çapkınlığı zaten kesin hepsi yapar da...

ya aylardır bunu tartışıyoruz en son dün tartıştık saatlerce.sen bana güvenmiyosun diyo.güvenle alakası yok gitmeni istemiyorum diyorum sadece... ama gitmek zorunda o gıcık arkadaşı gitmiş buna sormadan süpriz olsun diye rezervasyon yaptırmış parayı falan ödemiş. şimdi benimki gitmese olmaz.:çok üzgünüm:ve bu arkadaşı evli yaaaaa al karını git ya bırak sevgilimi bana alla allaa sen ne diye gidiyon süpriz yapıyon benim sevgilime klava: karına yap süprizini allahım ya ne erkekler var hayret yani. hayrettttklava:

bu tatil olayını süpriz yapmış yani benimkinin haberi olmadan rezervasyon yaptırmış.süpriz amaçlıymışşşş.ne arkadaşlar var. şimdi gidecek birsürü kız turistler falan filan gelde kıskançlık krizine girme gelde olay çıkarmaaa

millette ne eşler var yahu evliymiş bide bak sen evli olduğu kadın razı oldumu acaba bekar biriyle tatile gitmesine allah allah. hakılısın valla arkadaşım al karını git. yok ama illa erkek erkeğe gidecek karısıyla gitse terbiyeli terbiyeli oturacaktı çünkü...

ya evet yaa bence hiç ama hiç normal değil sen karını burda bırak al bekar arkadaşını git olacak şey değil yani.benim eşim bana böyle yapacak hayatta müsade etmem. neymişş karısı tatile gitmek istemiyomuşmuşş e canım arkadaşım sen gitmek istemiyonda niye kocanı yoluyon bu kadarmı geniş rahat insanlarsınız.noldu olan arada benimkine olduuu
zavallımın burnundan getirdim ama haklıyım ben sonuna kadar:1closedeyes:

ben de kıskanırım..ama aşırıya kaçmam..kıskansam da yansıtmamk..adam bunaltmanın b alemi yok...ama o aşırı kıskanç..öz kardeşinden bile kıskanır....tek b erkek ARKADASIM olması onu cıldırtır gereksz paranyalar...b çresi varsa söyleyn lütfen..

yaa ben bu süprize falan pek inanmadım doğru al karını git bir insan erkek arkadasına neden böyle bir süprüz yaparki yaa yangına körükle gitmek olucak biraz ama bunlar beraber çapkınlık yaparlrsa bide ben asla izin vermezdim zaten eşimle cıkarken böyle bir mevzu olmuştu sonra biz bir ara ayrılmıştık o sürede arkadaşlarıyla gitmiş tatile bunuda barıştıkdan sonra bilgisayarını karıştırırken ögrendim resimleri gördüm ve kıyamet kopardım cok kızdım :mymeka:

anaaa sevgilim beni öpsünde başının üstüne koysun bee

bende çok kıskancım...nişanlımı deli ediyorum ama elimde değil ne yapayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…