ayyinanır mısın canım yazını okuyunca şaşırdım çünkü benim de aynen böyle oldu ben önceden kıskanç değildim o hayatıma girdikten sonra böyle oldum ve ilişkimiz bi yere kadar dayandı şimdi ayrıyız sakın abartmayın canım fazlası zarar :1no2:
Fazlası zarar oldugunu bile bile devam ediyoruz valla :bbo: ben kendi adıma konusacak olursam ben tam gaz devam ediyorumlmaz: aşırı oldugunun farkındayım ama elimde değil işte keşke dozunda kıskanan biri olsambunu başarabileceğimi hiç mi hiç sanmıyorum:1no2: Bu durum sadece bizi yıpratmaya bunaltmaya yarıyo ne kadar çabalasamda kıskanmamaya en fazla 2 gün bazen o bile mucize yanii..
aynı bizi anlattın canım ya pff aklıma geldi yaşananlar da sinir oldum bak yine
ilişkimizin neredeyse tamamı kıskançlık yüzünden kavga etmekle geçti 26 ay düşünebilio musun :1no2: hep devam etmeye çalıştık kendimizi çok zorladık ama olmuo olmadı yani. yanyana yürürken nie baktın o kıza falan diodum kızın benden güzel olmadığını bilsem bile,gayri ihtiyari baktım erkeklere de yaşlılara da bakıorum,bi amaç için baktığımdan değil,göz bu,görüo işte diodu ama sen kızlara bakma konusuna odaklandığın için sadece onları görüosun ona dikkat ediosun diodu ama nafile, yolda elini bırakıveriodum valla bi kere şiddet bile uyguladım kolunu sıktım tırnağımla morarmıştı :bbo:
:1no2: İşte hep kendi kendimize yapıyoruz :gitme: Benimkide bu kıskançlıkla ne kadar sürecek bilmiyorum valla gerçekten çok zor oda benimle hiç bir yere gitmek istemiyor..
Oda benim gibi çok kıskanç sen niye baktın ben bakmadım sen baktın aynı durumları ben yasıyorum :gitme: seni çok çok iyi anlıyorum.. tv izlemesine bile gıcık oluryorumne zaman biyere gitsek kavga edip dönüyoruz :gitme:
sende üzülme canım benim ya umarım hersey dilediğin gibi olura.s.
Yazık bende çok siddet utguladım:jeyyar: kolunu kulagını kopardımkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
OHHH CANIMA DEYSİN HİÇ ÜZÜLMEDİM VALLAzemuszemus SUCU OLMASA YAPARMIYDIM DİMİ AMA :smiley-cool::dilcikar:
tam benlık konu acmışınız valla.ben bazen cok cok kıskanıyorum.gerseyı ögrenmeye calışıorum saatlerıyle nerde ne yapmış kim varmış ne knuşmuş azcık gec gelse kıyametı koparıyorum.ama bazende boşverıyom aklıma bıle gelmıo.sanırım o boşluktan oluo.yapcak bişe bulamayınca onlara salldırıos.
bu kıskanlığı anlamıyorum diye yazanların coğunun bizlerden daha fazla kıskanç olduklarını düşünüyorum öyle olmasa kıskançlık başlığı altında acılmış topic i merak etmezlerdi
KONU BİR TEK KISKANÇLIK DEĞİL YAPILAN HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA YAPILAN KISKANÇLIKLAR
haksızmıyım kısslarrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
Neden?illaki psikolojik sorunları olanların mı buraya yazması gerekiyor..ayrıca daha fazla kıskançlardır genellemesinide neye dayanarak yaptın çok merak ediyorum..burda gerçekten anormal boyutta yapılan kıskançlıklar var..nese sizz böle mutluysanız sorun yokyerimseniben..her konuda olduğu gibi burdada tartışma yaratılmaya çalışılmış...ii paylaşımlar
sen ve su merve paylaşmıyorsunuz sadece aşağılamaya ve hasta muamelesi yapmaya çalışıyosunuz biz bu topic i aşağılanmak yada hasta muamelesi yapılması için yazmıyoruz dertleşmek yaşadıklarımızı paylaşmak için yazıyoruz siz ikiniz kim oluyorsunuzda bizlere böyle bir muamele yapmaya çalışıyorsunuz basitleşmeyin işinize gelmiyorsa bu topic e girmeyin konuyu açanda benim ikinizide istemiyorum bu topic de kendinize başka bir eylence bulun
sen ve su merve paylaşmıyorsunuz sadece aşağılamaya ve hasta muamelesi yapmaya çalışıyosunuz biz bu topic i aşağılanmak yada hasta muamelesi yapılması için yazmıyoruz dertleşmek yaşadıklarımızı paylaşmak için yazıyoruz siz ikiniz kim oluyorsunuzda bizlere böyle bir muamele yapmaya çalışıyorsunuz basitleşmeyin işinize gelmiyorsa bu topic e girmeyin konuyu açanda benim ikinizide istemiyorum bu topic de kendinize başka bir eylence bulun
biz de derdimizi buraya yazıp çözüm arıyoruz işte
''nese sizz böle mutluysanız sorun yok..her konuda olduğu gibi burdada tartışma yaratılmaya çalışılmış...ii paylaşımlar '' demek saygısızlıktan öte bi şey !
Tatlım arkadaşlara biraz hakszılık yapılmış sanki bence. Sonuçta onlar topike girene kadar pek çok arkadaş aşırı kıskançlığın rahatsızlık olduğunu söylemiş ve hatta anti depresanlarla geçtiği bile konuşulmuş, herkes kıskançlığın önce insanın kendisine zarar verdiğinden bahsetmiş. Bu arkadaşlarımız da bunları okuyup yazmışlar kendi fikirlerini (hatta birçoğunuzla aynı şeyleri yazmışlar) ama hemen tepki almışlar. Aldıkları tepkinin üzerine de ortam gerilmiş.
Dışarıdan tarafsız olarak bakınca biraz haksızlık edildiği görülüyor. Kırmasın kimse birbirini.
Kişisel olarak ben de eşine deli gibi aşık, onu birkaç gün görmediğinde gözünden yaş gelecek kadar çok özleyen biriyimdir. Ama bu özlem; kıskançlık değil. Asla düşünmem nerde nasıl kime baktı ne yaptı diye sadece özlerim. Yani çok aşık olsan da kıskanmayabiliyorsun. Kıskançlık ne bende vardır ne eşimde. Mesela eşim bensiz gece dışarı çıkacak olsa iş arkadaşları ile yanında kim olduğu nu merak ederim ama bayanlar bile olsa aklımda birşey geçmez. Kırk yılda bir eğlenecek adam işte derim. Sadece bir iki bayan vardır, ama onların da sadece eşimle değil genel olarak bilinen bir falsoları vardır ertraflarındaki erkeklere karşı. Eğer onlar varsa rahatsız olurum, yoksa arkadaşları ile eğlensin tabi ki. Şöyle düşünürüm; "Benim canım kadar sevdiğim iki saat bir değişik ortamda eğlenip mutlu olacak, onun mutlu olması beni ancak sevindirir."
Belli bir düzeye kadar normal kıskanmak, hiç kıskanmamak anormal. Ama siz kendini kıskanç olarak tanımlayan arkadaşların da birçok kez belirttiği gibi aşırısı normal değil ve zarar verir, tedavi edilmelidir.
Sevgiler.
Sen öyle san.Ben sadece meraktan okudum.Fukara tesellisi gibi geldi bana.Sen herkesin senin gibi olduğunu düşünerek kendini teselli ediyorsun bence. a.s
canım fikir beyan etmek ayrı birşey aşağılayıp hakaret eder gibi konuşmak ayrı bir şey biz onların konuşmalarından aşağılanma ve hakaret anlıyoruz daha doğrusu ben öyle anlıyorum ya herkesin karakteri kendinedir kimsenin kimseyi eleşttirmek aşağılamak gbi bir hakkı yok oyüzden haa paylaşıcaklarsa buyrun paylaşsınlar ama kimse aşalılar şekilde konuşmasın yada hakaret etmesin seviyeyi düşürmenin anlamıyok böyle olunca işde böyle tartışmalar cıkıyo bu konuyu ben actım ve böyle şeyler istemediğimi belirttim anlaşıldım mı
Benim olabilidiğince ince ve nazik olarak yazmaya çalıştığım mesajıma (hiçbir şekilde olumsuz ya da kaba tek kelime etmediğim halde) yanıtınızı "Anlaşıldı mı?" gibi bir sözle bitirmişsiniz. Daha ne diyeyim? Seviye böyle mi korunacak? Herneyse. Dahil olmadığım ve sadece dışarıdan görüp insani olarak haksızlığı hissettiğim için müdehale ettiğim bir konuda bu şekilde örselenmek istemiyorum daha fazla. Size iyi paylaşımlar, umarım sadece aşırı kıskançlar grubu olarak, kıskanmayanların deneyimlerinden yararlanmayı reddetmeye devam ederek bir çare bulabilirsiniz derdinize. Ama bu konuda sadece konuşmak bile olabildiğince kibar yazılmış bir mesaja "anlaşıldı mı" diye yanıt verdirecek kadar geriyorsa sizi; sevgilinizi gerçekten çok kıskandığınızda üslubunuz nasıl oluyordur. Bunu düşününce çare de zor görünüyor ama... Allah şifa versin.
Benim olabilidiğince ince ve nazik olarak yazmaya çalıştığım mesajıma (hiçbir şekilde olumsuz ya da kaba tek kelime etmediğim halde) yanıtınızı "Anlaşıldı mı?" gibi bir sözle bitirmişsiniz. Daha ne diyeyim? Seviye böyle mi korunacak? Herneyse. Dahil olmadığım ve sadece dışarıdan görüp insani olarak haksızlığı hissettiğim için müdehale ettiğim bir konuda bu şekilde örselenmek istemiyorum daha fazla. Size iyi paylaşımlar, umarım sadece aşırı kıskançlar grubu olarak, kıskanmayanların deneyimlerinden yararlanmayı reddetmeye devam ederek bir çare bulabilirsiniz derdinize. Ama bu konuda sadece konuşmak bile olabildiğince kibar yazılmış bir mesaja "anlaşıldı mı" diye yanıt verdirecek kadar geriyorsa sizi; sevgilinizi gerçekten çok kıskandığınızda üslubunuz nasıl oluyordur. Bunu düşününce çare de zor görünüyor ama... Allah şifa versin.
yaa yazıları yalnış okuyup yine hakaret ve aşağılamalara giriyorsunuz asıl ben size ne diyeyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?