Kıskançlık hastalığı olanlar buraya

Fazlası zarar oldugunu bile bile devam ediyoruz valla :bbo: ben kendi adıma konusacak olursam ben tam gaz devam ediyorumlmaz: aşırı oldugunun farkındayım ama elimde değil işte keşke dozunda kıskanan biri olsambunu başarabileceğimi hiç mi hiç sanmıyorum:1no2: Bu durum sadece bizi yıpratmaya bunaltmaya yarıyo ne kadar çabalasamda kıskanmamaya en fazla 2 gün bazen o bile mucize yanii..

aynı bizi anlattın canım ya pff aklıma geldi yaşananlar da sinir oldum bak yine
ilişkimizin neredeyse tamamı kıskançlık yüzünden kavga etmekle geçti 26 ay düşünebilio musun :1no2: hep devam etmeye çalıştık kendimizi çok zorladık ama olmuo olmadı yani. yanyana yürürken nie baktın o kıza falan diodum kızın benden güzel olmadığını bilsem bile,gayri ihtiyari baktım erkeklere de yaşlılara da bakıorum,bi amaç için baktığımdan değil,göz bu,görüo işte diodu ama sen kızlara bakma konusuna odaklandığın için sadece onları görüosun ona dikkat ediosun diodu ama nafile, yolda elini bırakıveriodum valla bi kere şiddet bile uyguladım kolunu sıktım tırnağımla morarmıştı :bbo:

:1no2: İşte hep kendi kendimize yapıyoruz :gitme: Benimkide bu kıskançlıkla ne kadar sürecek bilmiyorum valla gerçekten çok zor oda benimle hiç bir yere gitmek istemiyor..
Oda benim gibi çok kıskanç sen niye baktın ben bakmadım sen baktın aynı durumları ben yasıyorum :gitme: seni çok çok iyi anlıyorum.. tv izlemesine bile gıcık oluryorum ne zaman biyere gitsek kavga edip dönüyoruz :gitme:

sende üzülme canım benim ya umarım hersey dilediğin gibi olura.s.
Yazık bende çok siddet utguladım:jeyyar: kolunu kulagını kopardımkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
OHHH CANIMA DEYSİN HİÇ ÜZÜLMEDİM VALLAzemuszemus SUCU OLMASA YAPARMIYDIM DİMİ AMA :smiley-cool::dilcikar:

evet onlar da bakmasaydı madem iyi olmuş bi daha baksın bi daha şiddet uygularım valla hiç acımam :jeyyar:
biz o kadar kıskançtık ki sadece birbirimizle konuşabileceğimiz msn lerimiz vardı yani onun msn inde sadece ben ekliyim benim msn imde de sadece o ekli :bbo:
bensiz dışarı çıkarken makyaj yapma dedi ben de ona sen de sakalını keseceksin madem dedim top sakalını kestirdim :1closedeyes:
koca koca adamlardan bile kıskanıodu beni şimdi ayrıyız benden sonra başkasıyla çıksa o kız ona ne kadar dayanır çok merak ediyorum kafamçokkarıştı
tabi ben o kızı öldürmezsem ilişkileri devam eder ben de ne kadar dayandığını öğrenebilirim ama bi kaşık suda boğarım valla klava: ayrıyken bile kıskanırım Çok üzgünüm çoook

sanki beni anlatmışsın. gerçi ben bebek olmadan öyleydim şimdi zaman daha çabuk geçiyo çok takmıyorum.
ama bende şu var eim böyle olduğumu ve bundan rahatsız olduğunu abarttığımı söylüyo bense kabul etmiyorum oysaki farkındayım kötükedihüso

Neden?illaki psikolojik sorunları olanların mı buraya yazması gerekiyor..ayrıca daha fazla kıskançlardır genellemesinide neye dayanarak yaptın çok merak ediyorum..burda gerçekten anormal boyutta yapılan kıskançlıklar var..nese sizz böle mutluysanız sorun yokyerimseniben..her konuda olduğu gibi burdada tartışma yaratılmaya çalışılmış...ii paylaşımlar

sen ve su merve paylaşmıyorsunuz sadece aşağılamaya ve hasta muamelesi yapmaya çalışıyosunuz biz bu topic i aşağılanmak yada hasta muamelesi yapılması için yazmıyoruz dertleşmek yaşadıklarımızı paylaşmak için yazıyoruz siz ikiniz kim oluyorsunuzda bizlere böyle bir muamele yapmaya çalışıyorsunuz basitleşmeyin işinize gelmiyorsa bu topic e girmeyin konuyu açanda benim ikinizide istemiyorum bu topic de kendinize başka bir eylence bulun

:lepi:
sonuna kadar hak veriyorum
selcen zaten yazdığı yorumla kanıtlamaya çalışmış kendi çapında kıskanç olmadığını ama kuruntulu olduğu ortaya çıktı

Tatlım arkadaşlara biraz hakszılık yapılmış sanki bence. Sonuçta onlar topike girene kadar pek çok arkadaş aşırı kıskançlığın rahatsızlık olduğunu söylemiş ve hatta anti depresanlarla geçtiği bile konuşulmuş, herkes kıskançlığın önce insanın kendisine zarar verdiğinden bahsetmiş. Bu arkadaşlarımız da bunları okuyup yazmışlar kendi fikirlerini (hatta birçoğunuzla aynı şeyleri yazmışlar) ama hemen tepki almışlar. Aldıkları tepkinin üzerine de ortam gerilmiş.
Dışarıdan tarafsız olarak bakınca biraz haksızlık edildiği görülüyor. Kırmasın kimse birbirini.
Kişisel olarak ben de eşine deli gibi aşık, onu birkaç gün görmediğinde gözünden yaş gelecek kadar çok özleyen biriyimdir. Ama bu özlem; kıskançlık değil. Asla düşünmem nerde nasıl kime baktı ne yaptı diye sadece özlerim. Yani çok aşık olsan da kıskanmayabiliyorsun. Kıskançlık ne bende vardır ne eşimde. Mesela eşim bensiz gece dışarı çıkacak olsa iş arkadaşları ile yanında kim olduğu nu merak ederim ama bayanlar bile olsa aklımda birşey geçmez. Kırk yılda bir eğlenecek adam işte derim. Sadece bir iki bayan vardır, ama onların da sadece eşimle değil genel olarak bilinen bir falsoları vardır ertraflarındaki erkeklere karşı. Eğer onlar varsa rahatsız olurum, yoksa arkadaşları ile eğlensin tabi ki. Şöyle düşünürüm; "Benim canım kadar sevdiğim iki saat bir değişik ortamda eğlenip mutlu olacak, onun mutlu olması beni ancak sevindirir."
Belli bir düzeye kadar normal kıskanmak, hiç kıskanmamak anormal. Ama siz kendini kıskanç olarak tanımlayan arkadaşların da birçok kez belirttiği gibi aşırısı normal değil ve zarar verir, tedavi edilmelidir.
Sevgiler.

Son düzenleme:
biz de derdimizi buraya yazıp çözüm arıyoruz işte
''nese sizz böle mutluysanız sorun yok..her konuda olduğu gibi burdada tartışma yaratılmaya çalışılmış...ii paylaşımlar '' demek saygısızlıktan öte bi şey !

Ama o arkadaşımızın kırıldıktan sonra kurduğu son cümle, ondan önce "siz ne anlarsınız" anlamında pek çok hoş olmayan cümle söylenmiş arkadaşlara.
Neyse ne sizi tanırım, ne onları. Sadece gördüğüm bir haksızlığı tatlı dille belirtmek istedim. İyi paylaşımlar size.

canım fikir beyan etmek ayrı birşey aşağılayıp hakaret eder gibi konuşmak ayrı bir şey biz onların konuşmalarından aşağılanma ve hakaret anlıyoruz daha doğrusu ben öyle anlıyorum ya herkesin karakteri kendinedir kimsenin kimseyi eleşttirmek aşağılamak gbi bir hakkı yok oyüzden haa paylaşıcaklarsa buyrun paylaşsınlar ama kimse aşalılar şekilde konuşmasın yada hakaret etmesin seviyeyi düşürmenin anlamıyok böyle olunca işde böyle tartışmalar cıkıyo bu konuyu ben actım ve böyle şeyler istemediğimi belirttim anlaşıldım mı

Sen öyle san.Ben sadece meraktan okudum.Fukara tesellisi gibi geldi bana.Sen herkesin senin gibi olduğunu düşünerek kendini teselli ediyorsun bence. a.s

aslında şu terbiyesizce konuşmana vericek cok cvp var ama uğraşamıcam senle sadece sunu söylicem maden cok normal bir insansın psikoloji bölümüne takılacağına başka bir yere takıl derim bir öneri

aman ya uğraşmayalım canım saygısız kendini bilmez insanlarla. son sözüm de budur. lafı alınacak olan kendini bilir. kendi kendilerini rezil ediyorlar işte yazık..

Son düzenleme:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis evet haklısın arkadaşım.kıskançlık bi hastalık olabilir ama kimeneeeee.engelleyemediğimiz bi duygu.bizede zarar veriyo karşımızdakinede zarar veriyo ama biz burda bunları konuşarak rahatlıyoruz.tek olmadığımızı anlıyoruz.bu bile teselli ediyo insanı:dilcikar:

Benim olabilidiğince ince ve nazik olarak yazmaya çalıştığım mesajıma (hiçbir şekilde olumsuz ya da kaba tek kelime etmediğim halde) yanıtınızı "Anlaşıldı mı?" gibi bir sözle bitirmişsiniz. Daha ne diyeyim? Seviye böyle mi korunacak? Herneyse. Dahil olmadığım ve sadece dışarıdan görüp insani olarak haksızlığı hissettiğim için müdehale ettiğim bir konuda bu şekilde örselenmek istemiyorum daha fazla. Size iyi paylaşımlar, umarım sadece aşırı kıskançlar grubu olarak, kıskanmayanların deneyimlerinden yararlanmayı reddetmeye devam ederek bir çare bulabilirsiniz derdinize. Ama bu konuda sadece konuşmak bile olabildiğince kibar yazılmış bir mesaja "anlaşıldı mı" diye yanıt verdirecek kadar geriyorsa sizi; sevgilinizi gerçekten çok kıskandığınızda üslubunuz nasıl oluyordur. Bunu düşününce çare de zor görünüyor ama... Allah şifa versin.

canım anlaşıldı mı değil anlaşıldımmı dedim

yaa yazıları yalnış okuyup yine hakaret ve aşağılamalara giriyorsunuz asıl ben size ne diyeyim bilmiyorum.

yaaaa sıklar artık bu savunmaları yapmaktan cok sıkıldım bu şekilde konuşan kimseyle muhattap olmayalım görmezden gelelim en iyisi bu galibaa

yaa yazıları yalnış okuyup yine hakaret ve aşağılamalara giriyorsunuz asıl ben size ne diyeyim bilmiyorum.

"Anlaşıldım mı", ile "anlaşıldı mı?" arasında çok fark yok. İkisi de ültümatom.
Ayrıca ben sizi aşağılamadım. Konunun başlığı zaten KISKANÇLIK HASTALIĞI. Ben de öbür arkadaşlar da aynen başlıktaki gibi ve sizin kendi tanımınız gibi bunun aşırısının hastalık olduğunu söyledik. Hepsi bu. Ne konuyu ben açıp "kıskançlık hastalıktır" dedim ne konunun başlığını ben seçtim. Madem bu durum olumsuz bunun olumsuz olduğunu yazanlara kızmayın, madem bunun olumsuz olduğunu yazanlara kızacaksınız bundan kendiniz şikayet etmeyin. Sizin kendi kendinize sayfalarca söylediklerinizi başkaları söyleyince neden kızdınız, inanın anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…