Kıskançlık hastalığı olanlar buraya

kıskançlık yaparak hayatı bana ve karşımdakine zindan etmeye hakkım olmadığını düşünüyorum..kesinlikle siz nekadr kıskanırsanız paranoya yaparsanız olmucağı varsada olur..ben kıskançlığın özgüvenle alakalı olduğunu düşünüyorum hatta önemli bi paya sahip...bu şekilde düşüncelere kafa yorarsak kendimize zarar vermiş oluruz

Ben zaten kıskançlık olmaz demedim ama aşırısı da insanı yıpratır ve normal değildir.Yazdıklarımı daha dikkatli okursanız sevinirim.a.s Kimseye de aptal demediğimi görürsünüz.Bu arada ciddi bir ilişkimin olmadığını da nerden çıkardınız anlayamadım.CADIARZU:1shok:Ayrıca çevremde bir sürü evli nişanlı vs insanlar var ama onlar karşısındakini aşırı sahiplenerek dünyayı kendine ve karşısındakine zindan etmiyorlar.Her türlü duyguya donanımlı olmak da neymiş anlamadım gerçi ama bence "aşırı kıskançlık" bir duygu değildir.Sevgi, nefret, öfke gibi anlaşılır şey değildir.Biri ben sevgilimi kardeşimden bile kıskanıyorum diyor yada sevgilin yada eşinin tabi ki senden başka arkadaşlarıyla vakit geçirmeye hakkı var.Komşudan kıskananlar bile var hem de erkek olduğu halde.Kusruma bakma ama bence bu "duygu" değil "hastalıktır".Ayrıca ben buraya kendi görüşlerimi düzgünce yazmaya çalıştım ama bir insana bu şekilde konuşmak için konuşuyorsun demek çok yanlış. a.s :1no2:lmaz:

Son düzenleme:

"kıskançlık yaparak hayatı bana ve karşımdakine zindan etmeye hakkım olmadığını düşünüyorum" cümlesiyle çok haklısınız ama insanlar nedense aşırı kıskançlığın kötü birşey olduğunu düşünmüyor.Bunu normal birşeymiş gibi kabul bile edebiliyorlar.:sm_confused:

Bence çok haklısın. Kıskançlık bir hastalık. Bu hastalığa sahip olanların üstüne gitmesi kendi kendilerini tedavi etmeye çalışması gerekiyor.

Babam aşırı kıskanç bir insandı anneme hayatı zehir ederdi. Bu nedenle Allahtan hep saçma sapan kıskançlıkları olmayan birini bana nasip etmesini diledim hep. Çok şükür istediğim oldu. Eşim de ben de kesinlikle kıskanç değiliz. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve buna göre davranıyoruz. İkimizin de tanımadığımız sadece adını duyduğumuz karşı cinsten arkadaşları var. Ama onların sadece arkadaş olduğunu biliyoruz.

Aksi durumda hayat çekilmez olur...

ben de çok bariz bi duruma şahit olmadıkça eşimi asla kıskanmam, ama gözümün önünde kadının biri eşime sarkar veya eşim ciddi ciddi beni rahatsız edecek bir tavır sergilerse ben de kıskanırım.

kıskançlık bana göre sevgi belirtisi deiltabiki bir rahatsızlık '''eşimi seviyorum onu çok kıskanıyorum ''' bunu onaylamıyorum zira gazetelerin 3. sayfa haberlerine baktığımızda hep kıskançlıktan gözü dönmüş insanların haberlerini okuyoruz

ya burası yerimi bilmiyorum ama size bi soru kızlar.sizce erkek arkadaşınız veya eşiniz erkek arkadaşıyla tatile gidebilir mi.yani 2 erkek tatile gidebilirmi:çok üzgünüm:normalmi sizce:çok üzgünüm:

arkadaşım evli olsan tamam haklısında,şimdiden bukadr sıkmanın ne anlamı varki?açıkçası bn şimdi erkek arkadaşıma izin vermesem yeri gelcek ben arkadaşlarımla gtmek istediğimde oda bana vermicek..biraz empati yapmak gerek .. banada izin konusu çok saçma geliyor haber veririm,planlarımdan bahsederimde ne bileyim kardeşinden kıskanırım,camdan baktrmam diyenler olmuş bukadarı gerçekten çok fazla,açıkçası ben çekemezdim:1closedeyes:

Bende çok kıskanç biriyim yada biriymişim desem daha iyi olur.Ama ben eşimi bir hata yapmak üzereyken farkına vardım.O yüzden ona güvenim kalmadı ve bende böyle oldum.Madem güvenmiyorsun neden birliktesin diyebilirsiniz uzun uzun anlatmayayım zaten yaşamak gerek anlatınca film anlatıyormuşum gibi geliyor.Ben ayrılacaktım eşimden kararımı vermiştim ama o kendini öldürmeye kalktı zor kurtardık.Onun ölmesinde izin veremezdim.Ama o kötü şeylerden sonra normal hayata devam etmek çok zor.Herşey normalmiş gibi devam ediyoruz ama aslında hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.Ne kadar unutmaya çalışsamda bir yerde tıkanıp kalıyorum.O yanımda yokken veya işi ile ilgili yakınında bir bayan olsa aklımdan neler geçiyor kimse tahmin edemez.Ona belli etmemey çalışıyorum amz bazen patlama noktasına gelip ağlama krizlerim başlıyor.Saatlerce ağlıyorum.O beni öyle görünce kendinden nefret ediyor beni bu hale getirdiği için.
Bende kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor herşey bir yere kadar güzel gidiyor sonra birden beynimdeki kurt uyanıyor ve beynimi kemirmeye başlıyor.ınanın o kadar kötü bir hiski.Eşimede söylüyorum ben senin ölmene izin vermedim ama sende benim ölümümü izleme.Ben elimden geleni yapıyorum ama olmazsa düzelmezsem ben böyle yaşayamam ayrılırız.Zmana bıraktım herşeyi.Zman herşeyin ilacı bekliyorum bende

kıskançLık mıı,,, ahh tam beni anLAtıyor..sevdiğim kişinin üzerinde ki kazağı biLE kıskanıyorum arada...Facede resimLerine yorum yapan bi kız vardı ahh eLİme gecse öLdürürüm o kızı....kız kankası vardı böyLE samimi oLduğu geeçen yıL , sırf o kıza benziyor diye karşı Lisedeki bir kıza öyle nefretle bakardım ki arkadaşlar zor tutardı..

kıskanırım seni ben,,,kıskanırım seni ben,, bu nasıL aşk ALLAH'ım öLeceğim derdimden:gitme::asigim:

onu kısıtlamam veya dediğin gibi sıkmam için evli olmam gerekmiyo.biz berabersek ve artık bişeyleri kafamızda oturtmuşsak ciddi bakıyosak ben ona sonuna kadar karışırım hesapta sorarım gerekirse gitmiyeceksin diye tavrımı koyarım.bunları yapabilmem içinde evli olmam gerektiğini düşünmüyorum.ben buyum evli olunca böle bekar olunca böle davranıyorum diye alıştıramam onu.şimdiden alışsın benim bu huylarıma:dilcikar:
onunda zaten bende kalır yanı yok.birazda o beni bu kadar sıktığı için bende onu sıkıyorum herşey karşılıklı.bazı şeleri bana yaptırmıyosaaa kendide yapmıcek:dilcikar:

Çok haklısın her söylediğin kelimeye katılıyoruma.s.alkisalkisalkis

mrb kızlar bu kıskanclık olayı bendede tawan yaptı gecen gun
ama benım tarafımdan bır akrabamız ustune o kişiyi sewmıorum sewmedıgımıde bılıo
ustelık üst taraftanda dekolte gıyınmıstı delı oldum gıcık oldum tawır yaptım
2gundur hasta oldum resmen yenı tanıstılar bırde ayrılırkende ıı aksamlar
ayşe.cim dedı o yuzden kızdımbende yenı tanıstın ne cımlı cımlı konusuosun dıe

bu kıskanlığı anlamıyorum diye yazanların coğunun bizlerden daha fazla kıskanç olduklarını düşünüyorum öyle olmasa kıskançlık başlığı altında acılmış topic i merak etmezlerdi

KONU BıR TEK KISKANÇLIK DEĞıL YAPILAN HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA YAPILAN KISKANÇLIKLAR

haksızmıyım kısslarrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Sen öyle san.Ben sadece meraktan okudum.Fukara tesellisi gibi geldi bana.Sen herkesin senin gibi olduğunu düşünerek kendini teselli ediyorsun bence. a.s

ben önceden kıskanç deildim hayatıma erkek arkadaşım girdi ve o aşırı derecede kıskanç hatta aht safada yanee... bende ondan bu hale geldım acayip derecede kıskanıyorum hani derleyra üzüm üzüme baka baka kararır diye harbiden çok doğru ama sevıyom ben guzumu yaaaa:)

ayyinanır mısın canım yazını okuyunca şaşırdım çünkü benim de aynen böyle oldu ben önceden kıskanç değildim o hayatıma girdikten sonra böyle oldum ve ilişkimiz bi yere kadar dayandı şimdi ayrıyız sakın abartmayın canım fazlası zarar :1no2:

a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…