canım belliki sen hayatında ya hiç haksızlığa uğramadın yada hiç sevmedin sen bir gün evlen veya biriyle ciddi bir ilişki yaşa ve haksızlığa uğra senden başka herşeyle ilgilenen bir eşin yada sevgilin olsun ben seni ozamn görürüm hani derlerya bekara kadın boşamak kolaydır biraz öyle bence sen demişsin ya kıskançlığıda kıskananıda anlamıyorum bence sen konuşmak için konuşuyorsun bir insan olucak her türlüduyguya donanımlı olucak ve haytta hiç birşeyi kıskanmıcak mümkü mü sence değil tabiki insanın br doğası bir yaradılışı vardır bence sen kendini kandırıyordun haa fazlası yoktur belki sende ama mutlaka kıskandığın birşeyler olmuştur yada vardır aksine kimse inanmaz kıskanlık olabilir bizde ama aptal değiliz :umursamaz:
kıskançlık yaparak hayatı bana ve karşımdakine zindan etmeye hakkım olmadığını düşünüyorum..kesinlikle siz nekadr kıskanırsanız paranoya yaparsanız olmucağı varsada olur..ben kıskançlığın özgüvenle alakalı olduğunu düşünüyorum hatta önemli bi paya sahip...bu şekilde düşüncelere kafa yorarsak kendimize zarar vermiş oluruz
"kıskançlık yaparak hayatı bana ve karşımdakine zindan etmeye hakkım olmadığını düşünüyorum" cümlesiyle çok haklısınız ama insanlar nedense aşırı kıskançlığın kötü birşey olduğunu düşünmüyor.Bunu normal birşeymiş gibi kabul bile edebiliyorlar.:sm_confused:
ya burası yerimi bilmiyorum ama size bi soru kızlar.sizce erkek arkadaşınız veya eşiniz erkek arkadaşıyla tatile gidebilir mi.yani 2 erkek tatile gidebilirmi:çok üzgünüm:normalmi sizce:çok üzgünüm:
arkadaşım evli olsan tamam haklısında,şimdiden bukadr sıkmanın ne anlamı varki?açıkçası bn şimdi erkek arkadaşıma izin vermesem yeri gelcek ben arkadaşlarımla gtmek istediğimde oda bana vermicek..biraz empati yapmak gerek .. banada izin konusu çok saçma geliyor haber veririm,planlarımdan bahsederimde ne bileyim kardeşinden kıskanırım,camdan baktrmam diyenler olmuş bukadarı gerçekten çok fazla,açıkçası ben çekemezdim:1closedeyes:
onu kısıtlamam veya dediğin gibi sıkmam için evli olmam gerekmiyo.biz berabersek ve artık bişeyleri kafamızda oturtmuşsak ciddi bakıyosak ben ona sonuna kadar karışırım hesapta sorarım gerekirse gitmiyeceksin diye tavrımı koyarım.bunları yapabilmem içinde evli olmam gerektiğini düşünmüyorum.ben buyum evli olunca böle bekar olunca böle davranıyorum diye alıştıramam onu.şimdiden alışsın benim bu huylarıma:dilcikar:
onunda zaten bende kalır yanı yok.birazda o beni bu kadar sıktığı için bende onu sıkıyorum herşey karşılıklı.bazı şeleri bana yaptırmıyosaaa kendide yapmıcek:dilcikar:
Çok haklısın her söylediğin kelimeye katılıyoruma.s.alkisalkisalkis
bu kıskanlığı anlamıyorum diye yazanların coğunun bizlerden daha fazla kıskanç olduklarını düşünüyorum öyle olmasa kıskançlık başlığı altında acılmış topic i merak etmezlerdi
KONU BİR TEK KISKANÇLIK DEĞİL YAPILAN HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA YAPILAN KISKANÇLIKLAR
haksızmıyım kısslarrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
bu kıskanlığı anlamıyorum diye yazanların coğunun bizlerden daha fazla kıskanç olduklarını düşünüyorum öyle olmasa kıskançlık başlığı altında acılmış topic i merak etmezlerdi
KONU BİR TEK KISKANÇLIK DEĞİL YAPILAN HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA YAPILAN KISKANÇLIKLAR
ben önceden kıskanç deildim hayatıma erkek arkadaşım girdi ve o aşırı derecede kıskanç hatta aht safada yanee... bende ondan bu hale geldım acayip derecede kıskanıyorum hani derleyra üzüm üzüme baka baka kararır diye harbiden çok doğru ama sevıyom ben guzumu yaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?