Kızlar dün gece atılay mesaj atmış benimde telefonum kapalıydı...
Tuğçe demiş cevap vermeyince uyan tuğçee demiş...
Hımm sen ne dedin? Konuştunuz mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün gece atılay mesaj atmış benimde telefonum kapalıydı...
Tuğçe demiş cevap vermeyince uyan tuğçee demiş...
Sen ne diye ona açıklama yapıyorsun ki siz ayrılmadınız mı artık bunu isteyen o değil miydi hala ne hesabı soruyor ister 2 facein olur ister 4 ona ne oluyomuş? Haddini bildirsene şuna![]()
canım niye cevap veriyosun ki?
bence kesinlikle vermemeliydin..
kaçan kovalanıyo ne yazık ki
senin her zaman o telefonun ucunda olmadığını bilmeli
Kusura bakma ama bence anladığı tek şey senin hala telin ucunda olduğun...Bundan sonra ne mi yapmalısın? Sen kendin vericeksin bunun cevabını,onu geri istiyor musun istemiyor musun?Sen kafanda bitirmemişsin bu ilişkiyi,ben senin yerinde olsam hayatımdan tamamen çıkarırdım daha lisedesin neler çıkacak karşına...Klişe geliyor olabilir ama böyle.
Haklısınız ama tavrımı anlamıştır sanırım şimdi o konuşmadan sonra tuğçe bana seni seviyorum gibi şeyler söyler diye beklemiştir ama hiçbir şey demedim telefonumu kapattım tekrar...
Peki bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorum ?
canım bir kaç gündür giremiyordum gelişmeleri yeni okudum bence faceni çalan kesinlikle atılay gibi geldi banabide sana mesaj atması falan paylaştığı şarkı sana tekrar dönecek olmasının ilk adımları ama asla hemen yumuşamak yok
![]()
bence mesaj atarsa cevap verme
ya bir daha atmazsa diye düşünme,emin ol atacak
sadece sen ondan gitmişsin gibi bir tavır çiz
suçsuz yere bırakmadı mı seni
üzülen kırılan güveni sarsılan sen gibi tavır takın
ki bence gerçekten öyle
Banada öyle aslında ama ne biliyim böyle mesaj attı sordu falan yani tepkisiz kalan biri değil o zamanda o resmi o konuşmaları görünce mesaj atardı diye düşündüm bi taraftanda emin olamadım...
Yumuşak olmamam lazım bir daha mesaj atarsa falan umarım atar ne yapıyım cevap veriyimmi yoksa hiçbir şey demiyim mi ?
canım sana msj atarsa falan bence cevap vermende bi mahsur yok ama çok kısa cevaplar ver ve geç yaz