• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

Sen ne diye ona açıklama yapıyorsun ki siz ayrılmadınız mı artık bunu isteyen o değil miydi hala ne hesabı soruyor ister 2 facein olur ister 4 ona ne oluyomuş? Haddini bildirsene şuna:47:

Sen ne diye ona açıklama yapıyorsun ki siz ayrılmadınız mı artık bunu isteyen o değil miydi hala ne hesabı soruyor ister 2 facein olur ister 4 ona ne oluyomuş? Haddini bildirsene şuna:47:

Öyle tabikide o kadarda büyük bi tepki göstermeye gerek yok diye düşünüyorum sonuçta bana kötü bişey demedi sordu yani.s

Eğer geri gelirse napcağımı bilmiyorum kızlar yardım edin akıl verin kabul etmeyim mi ?

canım niye cevap veriyosun ki?
bence kesinlikle vermemeliydin..
kaçan kovalanıyo ne yazık ki
senin her zaman o telefonun ucunda olmadığını bilmeli

canım niye cevap veriyosun ki?
bence kesinlikle vermemeliydin..
kaçan kovalanıyo ne yazık ki
senin her zaman o telefonun ucunda olmadığını bilmeli

Haklısınız ama tavrımı anlamıştır sanırım şimdi o konuşmadan sonra tuğçe bana seni seviyorum gibi şeyler söyler diye beklemiştir ama hiçbir şey demedim telefonumu kapattım tekrar...
Peki bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorum ?

Kusura bakma ama bence anladığı tek şey senin hala telin ucunda olduğun...Bundan sonra ne mi yapmalısın? Sen kendin vericeksin bunun cevabını,onu geri istiyor musun istemiyor musun?Sen kafanda bitirmemişsin bu ilişkiyi,ben senin yerinde olsam hayatımdan tamamen çıkarırdım daha lisedesin neler çıkacak karşına...Klişe geliyor olabilir ama böyle.

Kusura bakma ama bence anladığı tek şey senin hala telin ucunda olduğun...Bundan sonra ne mi yapmalısın? Sen kendin vericeksin bunun cevabını,onu geri istiyor musun istemiyor musun?Sen kafanda bitirmemişsin bu ilişkiyi,ben senin yerinde olsam hayatımdan tamamen çıkarırdım daha lisedesin neler çıkacak karşına...Klişe geliyor olabilir ama böyle.

O konuda haklısınız öyle düşünüyordur...
Onu geri istiyorum ben hala seviyorum ama ayrıca çok kırgınımda... Kolay kolay geçmez yani.

canım bir kaç gündür giremiyordum gelişmeleri yeni okudum bence faceni çalan kesinlikle atılay gibi geldi bana:31: bide sana mesaj atması falan paylaştığı şarkı sana tekrar dönecek olmasının ilk adımları ama asla hemen yumuşamak yok:19:

Haklısınız ama tavrımı anlamıştır sanırım şimdi o konuşmadan sonra tuğçe bana seni seviyorum gibi şeyler söyler diye beklemiştir ama hiçbir şey demedim telefonumu kapattım tekrar...
Peki bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorum ?

bence mesaj atarsa cevap verme
ya bir daha atmazsa diye düşünme,emin ol atacak
sadece sen ondan gitmişsin gibi bir tavır çiz
suçsuz yere bırakmadı mı seni
üzülen kırılan güveni sarsılan sen gibi tavır takın
ki bence gerçekten öyle

canım bir kaç gündür giremiyordum gelişmeleri yeni okudum bence faceni çalan kesinlikle atılay gibi geldi bana:31: bide sana mesaj atması falan paylaştığı şarkı sana tekrar dönecek olmasının ilk adımları ama asla hemen yumuşamak yok:19:

Banada öyle aslında ama ne biliyim böyle mesaj attı sordu falan yani tepkisiz kalan biri değil o zamanda o resmi o konuşmaları görünce mesaj atardı diye düşündüm bi taraftanda emin olamadım...
Yumuşak olmamam lazım bir daha mesaj atarsa falan umarım atar ne yapıyım cevap veriyimmi yoksa hiçbir şey demiyim mi ?

bence mesaj atarsa cevap verme
ya bir daha atmazsa diye düşünme,emin ol atacak
sadece sen ondan gitmişsin gibi bir tavır çiz
suçsuz yere bırakmadı mı seni
üzülen kırılan güveni sarsılan sen gibi tavır takın
ki bence gerçekten öyle

Evet çok haklısınız üzülen kırılan benim hemde sebepsiz yere...
Şimdi oda üzülsün beni ne kadar çok üzdüğünün farkına varsın istiyorum geri geldiğinde eski tuğçeyi bulamasın.
Umarım tekrar mesaj atarda bende öyle yaparım...

Banada öyle aslında ama ne biliyim böyle mesaj attı sordu falan yani tepkisiz kalan biri değil o zamanda o resmi o konuşmaları görünce mesaj atardı diye düşündüm bi taraftanda emin olamadım...
Yumuşak olmamam lazım bir daha mesaj atarsa falan umarım atar ne yapıyım cevap veriyimmi yoksa hiçbir şey demiyim mi ?

canım sana msj atarsa falan bence cevap vermende bi mahsur yok ama çok kısa cevaplar ver ve geç yaz

Kızlar o mesaj attığı günden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum gelsin istiyorum beni yine deli gibi sevsin istiyorum çok özlüyorum :(

Kızlar atılay facede arkadaşıyla bi konuşmasında biz nasıl insanlara aşık olup gönül vermişiz
ailemizin yanına alıp gelip gösterdik
şimdi düşündümde biz nasıl insanlarla evlenecez... demiş sonrada seni sevdiğime pişmanım diyemem diye bi söz paylaşmış sonrada arkadaşı bunun duvarında şunu paylaşmış...
kas ağrısına YAKI
kalp ağrısına da RAKI...

Bunlar ne demek oluyor.s

Back
X