Sağlıklı bir durum değil ama bu. Hadi kız arkadaşlarından kıskanıyorsunuz diyelim ki bence bu da abartı bir davranıştır, durduk yere kıskanmamak gerekir ama hadi buna makul olabilir diyelim fakat aileden kıskanmakEsimi cok seviyorum o yuzden ailesinden bile kiskaniyorum bazen
Kıskançlığın çok sevmekle alakası yok bence. Karakter meselesi.Esimi cok seviyorum o yuzden ailesinden bile kiskaniyorum bazen
Ikinizde acele tarafindan tedavi olun.Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda
Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda
Öldür mesela.Ama Bu benim hosuma gidiyor onunla ilgili Bi Sikayetim yok esimi nasil uzaklastirabilirim kiz arkadaslarindan
Niye böyle bir yasak var ve siz neden böyle bir yasağa sessiz kalıyorsunuz?Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda
nasıl yani eşiniz sizi kardeşlerinden mi kıskanıyor ?
eşin daha bir umutsuz vaka imiş..
Lutfen yardimci olun icim icimi yiyor ya esimin beynini yikayan biri cikarsa
Aslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyorNiye böyle bir yasak var ve siz neden böyle bir yasağa sessiz kalıyorsunuz?
Eşinizin kardeşleriyle konuşmanızı yasaklaması size ve kardeşlerine hakarettir, bilmem farkında mısınız?
Konuşma kardeşlerim sapık, konuşma sana güvenmiyorum anlamına gelen bir davranıştır bu.
Sanırım gençsiniz ve yeni evlisiniz, ben böyle eşi kapıya koyarım, net.
Eşinizle konuşmanızı ve evliliğinizden karşılıklı yasakları kaldırmanızı tavsiye ederim bir büyüğünüz olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?