Ayyy aklima ismi lazim olmayan biri geldi bayilazaaaamO konu sahibini kardeşlerinden konu sahibi de kocasını kardeşlerinden kiskaniyormus
Bi şarkı vardı 13 14 yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kiskanıyorum diye o aklıma geldi
Eşinizle size mutluluklar dilerimAslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor
Erkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlarNiye kirli mi ki beyni
Keşke fake üye olsan çok sevineceğim
Harika. Maneviyat yuksek olunca boyle olunuyor demek kiAslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor
bu zihniyetteki erkek konuştuğu kizlara arkadas gözüyle bakmiyordur, net! Kendi kardesiyle karisini konusturmayanin ici fesattir, konustugu tüm kadinlar onun icin sevisilecek bedenlerdir.Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda
Ama Bu benim hosuma gidiyor onunla ilgili Bi Sikayetim yok esimi nasil uzaklastirabilirim kiz arkadaslarindan
Aslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor
Lutfen yardimci olun icim icimi yiyor ya esimin beynini yikayan biri cikarsa
Yersen tabiAslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor
Bence bu kiskanclik degil bencillik..Kizlar 2 bucuk yildir evliyim esim evlendikten sonra butun kiz arkadaslariyla irtibati kesti iste aradan 2 yil gecti bugun eski arkadaslariyla watsaptan konusmaya basladi benimde icim icimi yiyor cok kiskaniyorum benim nasil demek arkadasin yoksa Onunda kiz arkadasi olmasin sizce kiskancligim yersiz mi
Biz bilmiyoruz cok sukur o tip erkekleriErkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlar
Aslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor
sen bu kocayla ne kadar erkek tanima fırsatı buldun bilmiyorum ama bizim tanidigimiz erkekler bir kadin görünce dayanamayanlardan degil. Ha ayrica görünce dayanamayacagini düşünüyorsan tek sansin var: adami kör et.Erkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlar
Ben admini çağırdım bakalım o nediyecek.Evet dalga gecmeyin lutfen yardim bekliyorum
Yanlis anladiniz yani dindar bir insan
Abo o daha kotuYanlis anladiniz yani dindar bir insan
Erkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?