Kıskançlık krizim

Soyutlandıkça kıskançlıklar artar, kadın ve erkeğin görüşmesinden dolayı çıkıyor sanılıyor bu kıskançlıklar, aslında bana göre tam tersi topluma karıştıkça kadın erkek cinsiyet ayrımı azalır, aldatmaya meyili olan siz çarşı pazara çıktığınızda da aldatır.

şu beyine sürekli kirli çorap muamelesi yapıyorsunuz ya çok gülüyorum, evet kocanızın beynini yıkar kızlar.. aslında mantıklı ha, benim arkadaşım bu derece ağır rahatsız biriyle evli olsa ben yıkardım bak.. manyaksın herhalde bu çekilir mi derdim.. ailesiyle görüşmesini bile kıskanacak kadın pihiiii, kapalıçarşıda kafes satıyorlar yemini suyunu da koyun bitti gitti.. arada güneşe de çıkarttınız mı oh mis, daha ne..

Oyle de ablam, olan bize oluyor. Kiskanclik hastaliktir. Bu hasta bireyler bize de zarar veriyorlar,bari bu olmasin. İsyerinde varlar,sokakta varlar. Her yerde sorgulayici tavir ve bakislarina maruz kaliyoruz. Bize de yazik. Onlar birbirlerine napiyorlarsa yapsinlar kanaatindeyim

Biliyorum, bizim bir tanıdığın kocası hastalık derecesinde kıskanç, adam sağlıklı insanı hasta eder cinsten, karısını karısının tüm sülalesinden kıskanıyor, kadın annesinin yanına oturamaz, tüm konuşmalarını dinler, arabanın km'sini hesaplar, bir yere gittiğinde görüntülü arama yapıp yanında kimler var bakar, telefonu 2 saniye geç açsa kıyamet kopar, daha neler yapıyorda kısa anlatıyorum, kadın yıldı, bıktı boşanıyor.

Ben gelemem böyle şeylere, hasta olurum, kıskançlıkta yapamam zaten, kıskançlık insanın önce kendini sonra karşısındakini yiyip bitiren bir duygu çünkü.

çok yersiz bişey biraz rahatla,
benim de eşim üni mezunu ve ben de.
ve kız arkadasları da var.
bu bir sorun değil.

Ayy yazik kadina uzuldum.

Bu forumun ahlakını hep sizin gibi "geniş"ler bozuyor zaten.
Ayrıca kocalarınızı sevseniz kıskanırdınız, demek ki sevmiyorsunuz.
Fikirlerinizi cok begeniyorum. Bu fikrinizle de ufkumu actiniz. Eslerini kiskanmayan kadinlarinda sorunlari cozulmus oldu bosanabilirsiniz hanimlar, yaziklar olsun size sevmeden evlenmissiniz birde...

Ayy yazik kadina uzuldum.
20 sene çekti, biz hep yürümez böyle demiştik ama insan kendi karar verip uygulamalı, başkasının demesiyle olmuyor böyle şeyler, 20 sene sonra karar verdi ayrılmaya, nefes alamıyordu artık, adam kabus gibi devamlı tepesindeydi, kime gitti, niye gitti, ne konuştular öff yazarken bile içim daralıyor.

Velhasıl kıskançlık mı aman aman benden uzak olsun, hele de 45'ine gelmişim bu yaştan sonra çekemem doğrusu

bu tip bi kadının kocası bizim apartmanda var.

adama selam versek kadın bizi boğacak gibi bakıyor sanki üzerimize atlayıp parçalayacak selam vermesek adamcağız niye günaydın demeniz bir şey mi yaptım deyip üzülüyor,soruyor.

karısının etrafta olmadığı bi zaman dilimi bulup selam vermeye çalışıyoruz

geçen gün kadın dedi ki pitikare senin kocanı markette x ile konuşurken gördüm, olabilir arkadaşımız dedim.ama konuşuyorlardı hatta x gülümsüyordu dedi.

tamam canım yarın boşanma davamı açıyorum dedim güldüm geçtim

zihniyet hastalıklı başka açıklaması yok

Herşey tadında güzeldir her insanın karşı cisten arkadaşı olmalı esiminde benimde arkadaşlarımız var face dende görüşürüz teldende ama dozunda ....ailesinden de kiskanabilirsin normal ama hastalık derecesinde değil ilk başlarda evliligimde bende eşimi ailesinden kiskanirdim eşim bana balım diye seslenirdi birgün yegenine de balım diye seslendiginde çok sinirlenmis iki gün trip atmıştım şimdi hiçte tinlamiyorum evliliğin başında kıskançlık olur ama devam ederse orda sıkıntı vardır bir psikoloğa görünsen iyi olur

Benım esımınde kız arkadasları var ama soyle erkek arkadasları yakın arkadaslar o sekılde hatta gecen gun kızlı erkeklı geldıler oturduk sohbet ettık ama telde numaraları cok gerekmedıkce esım de kayıtlı olmuyor hatta cogunun numarası bende var esımde belkı bır ıkı ayrıca ıssız kalsa ıs umuduyla sıteler var dolu ılan yayınlayan onlara baksın bu bı sacma gerekce geldı bana ayrıca konusmayıp boyle bı sebepten konusmaya baslasa daha cok kızarım.

Kendine güvenen bir kadın bu denli kıskanmaz. kıskançlığın dozu önemli , dozu kaçtı mi , tadını bozar evliliğin.

Istedigin gibi yasa iliskini kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Kendi fikrine uymayanlarla dalga gecenlerden mi cevap ariyorsun? Bosver cevrene sor.

Biz de 2,5 yildir evliyiz. Esim sevgiliyken ve evliligin ilk zamanlari cok kiskancti, ben de bi o kadar kiskanctim tabi. Simdi yine kiskaniriz ama oyle muhabbetini yapacak kadar degil. Sanirim bizim icimiz gecmis :)
Cok da yuklenmemek lazim bence. Bazen ters teper

o ne ya ben o kadını catir çatır aldatırim erkek olsam kolesimiyim canım aaaa ne içi fesat insan aşktan değil bunlar paranoyak bunlar..

Ben eşimi değil çocuğumu bu derece kıskanıyorum bu daha yaygın sanırım.
Ben psikolojik destek almayı düşünüyorum zira çok ama çok yıpratıcı yorucu bir durum. Gece rüyalarımda bile kendimle ve birileriyle kavga ediyorum bu duygular yüzünden.
Size de öneririm. Yanlış olduğunu kabullenmek ilk adım. Psikolojik destek ikinci adım.
Eğer eşinizde güveninizi kıran bişeyler yoksa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…