Kıskançlık krizim

abartmışsınız
arada insan eski dostlarına merhaba der
böyle yaparsan eşn tarafından da yanlız kalırsın

Aşın şunları artık.,İnsanlar kadın erkek belirli sınırlarda herkesle görüşebilirler.Arkadaşlarıyla siz de arkadaş olabilirsiniz.

Bende kıskanırım eşimi ama öyle içim içimi yemez açıkcası.
Hele ailesinden kıskanmak.
Bu biraz abartı olmuş sanki.

Aslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor

o zaman eşine git söyle: !!! hz. musa da eşi ile evlenmeden konuştu ve o da peygamber kzııydı. kaç yıl sonra evlendiler üstelik. açsın kuranda oku sen de oku. maneviyatınıza ettirmeyin burada bana.

ikiniz de hastalıklısınız. madem o sana yasak koyuyor sen uyuyorsun. o yasaklarına uymuyorsa. boşa gitsin. çünkü sizin mantığınıza göre nikah çoktan düşmüştür. ya da al kocanı suudi arabistana git orası bütün kıskanç kadın ve erkekler için cennet. yanlış bir harekette kırt kafa gidiyor

+1

Kocamin kiz arkadasi olamaz diyen arkadaslar birer fanus alin kapatin kocalarinizi icine. Cok merakli cunku kadinlar sizin kocalariniza

Öyle deme...
Bak benim bir adet kocam olmasına rağmen onların mükemmel yakışıklı kocişleri dikkatimi çekiyor. Normal erkek arkadaşlarım falan evlenince birden gözüme çok seksi görünmeye başlıyor. Maharet evlilikte sanırım. Evli erkeklere ağzımızın suyu akıyor.

Ben de eşimin samimi olduğu kız arkadaşı olsun istemem. Iş arkadaşı olabilir, gerektiginde tabi konusacak, yemek yiyecek vs ama geyik muhabbeti yapsin mesajlassinlar, disarda gorussunler istemem. Senin durumun da eşin de sana mudahale ettigine gore empati yapmasini saglayacaksin. Ben yapsam ne hissedersin, dogru degil bu yaptigin beni kısıtlarken falan diyeceksin. Ailesinden kiskanma hastalik boyutu ama. Boyle omur gecmez bi psikologa git istersen.

abartıyorsun birde tasma tak tam olsun

On numarasin sen yaaaa
Bu insanlara hayret ediyorum ben. Toplum icinde yasiyoruz yahu. Kadinlar olarak erkeklerden nasil soyutlanalim? Erkekler kadinlardan nasil soyutlansin? Toplu tasimaya bile binmemeliler madem. Cikmasinlar evden,otursunlar da bizi rahatsiz etmesinler o zaman diyorum. Hic degilse zan altinda kalmayiz

Pampa bu senin hoşuna gidiyorsa, adamda sana böyle davranmaktan zevk alıyordur muhtemelen.
Söylesene seni erkek kardeşlerinden kıskandığında ne tür bir hoşlaşma yaşıyorsun ?

Ama Bu benim hosuma gidiyor onunla ilgili Bi Sikayetim yok esimi nasil uzaklastirabilirim kiz arkadaslarindan

Erkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlar

Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda

[

Maneyiyatınıza ettirmeyin ne hadsizce cümledir Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…