- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
acaba ben esimi sevmiyor muyum?Esimi cok seviyorum o yuzden ailesinden bile kiskaniyorum bazen
Aşın şunları artık.,İnsanlar kadın erkek belirli sınırlarda herkesle görüşebilirler.Arkadaşlarıyla siz de arkadaş olabilirsiniz.Kizlar 2 bucuk yildir evliyim esim evlendikten sonra butun kiz arkadaslariyla irtibati kesti iste aradan 2 yil gecti bugun eski arkadaslariyla watsaptan konusmaya basladi benimde icim icimi yiyor cok kiskaniyorum benim nasil demek arkadasin yoksa Onunda kiz arkadasi olmasin sizce kiskancligim yersiz mi
Esimi cok seviyorum o yuzden ailesinden bile kiskaniyorum bazen
Erkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlar
Yine bir konuda da kocalarımızı kıskanmadığımız için "rahat"adledildik.
Çok şükür
Durum ciddi..Esimi cok seviyorum o yuzden ailesinden bile kiskaniyorum bazen
Genişim ,Genişsin, GenişlerBu forumun ahlakını hep sizin gibi "geniş"ler bozuyor zaten.
Ayrıca kocalarınızı sevseniz kıskanırdınız, demek ki sevmiyorsunuz.
Aslinda esim maneviyati yuksek bir insan o yuzden konusmami istemiyor
şaka gibi berbat bir konu. maneviyatı yüksek o yüzden kardeşleriyle konuşturmuyor diyerek gerçekten dinini yaşayan insanlara hakaret ediyorsunuz.(ki ben müslüman değilim) erkekleri bilmiyor musunuz kadın görünce dayanamaz diyerek de dürüst yaşayan erkeklere hakaret ediyorsunuz. saçmasapan ailesinden kıskanıyorum diyerek baştan kendinizi dibe vurmuşsunuz. lütfen fake olsun bu konu. bu kadar düşmüş olmayalım.
Kocamin kiz arkadasi olamaz diyen arkadaslar birer fanus alin kapatin kocalarinizi icine. Cok merakli cunku kadinlar sizin kocalariniza
abartıyorsun birde tasma tak tam olsunKizlar 2 bucuk yildir evliyim esim evlendikten sonra butun kiz arkadaslariyla irtibati kesti iste aradan 2 yil gecti bugun eski arkadaslariyla watsaptan konusmaya basladi benimde icim icimi yiyor cok kiskaniyorum benim nasil demek arkadasin yoksa Onunda kiz arkadasi olmasin sizce kiskancligim yersiz mi
Öyle deme...
Bak benim bir adet kocam olmasına rağmen onların mükemmel yakışıklı kocişleri dikkatimi çekiyor. Normal erkek arkadaşlarım falan evlenince birden gözüme çok seksi görünmeye başlıyor. Maharet evlilikte sanırım. Evli erkeklere ağzımızın suyu akıyor.
Ama Bu benim hosuma gidiyor onunla ilgili Bi Sikayetim yok esimi nasil uzaklastirabilirim kiz arkadaslarindan
Erkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlar
Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda
Maneyiyatınıza ettirmeyin ne hadsizce cümledir Allah aşkınao zaman eşine git söyle: !!! hz. musa da eşi ile evlenmeden konuştu ve o da peygamber kzııydı. kaç yıl sonra evlendiler üstelik. açsın kuranda oku sen de oku. maneviyatınıza ettirmeyin burada bana.
ikiniz de hastalıklısınız. madem o sana yasak koyuyor sen uyuyorsun. o yasaklarına uymuyorsa. boşa gitsin. çünkü sizin mantığınıza göre nikah çoktan düşmüştür. ya da al kocanı suudi arabistana git orası bütün kıskanç kadın ve erkekler için cennet. yanlış bir harekette kırt kafa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?