- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
Evli bir erkeğin arabasına eğer çok zor durumda kalmadıysam binmek istemem.Eşinin rahatsız olabileceğini düşünürüm.Otobüs var,taksi var,dolmuş var.Kötü bir niyeti olmasa bile insanları şöför olarak kullanmak hoş değil.Kızın yaptığı yanlış o binmek istememeliydi.Eşiniz kuzeninize mahcup durumda kalmamak için kabul etmiş
Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.
Yan gözle bakılma durumu falan olmasa bile bir insanın şöför olarak görülüp,her gün beklenti içine girilmesini doğru bulmadığım için o mesajı yazdım.Günlük hayatta bu kız gibilerini çok görüyorum.Beni oradan al,buraya bırak,bana şunu ısmarlarmısın diyen tipler bana yüzsüz geliyor.Karşısındakinin kibarlığını kullanmaya çalışarak olayı göreve döndürmeye çalışanları sevmiyorumBir önceki mesajımda da yazdım, kız için arabayla götürülüp getirilmek büyük nimet, ısrarcı gayet ama bunun eşiniz ile alakası yok. Araba sahibi bekar, evli vs düşünmüyor, eşiniz kabul etmiş ve biniyor gidiyor. Ben de kimseye minnet etmem, en ufak bir şekilde benden rahatsız olunduğunu hissetsem binmem. Ancak kız belki hissetmedi, belki içi rahat, bu sizin eşinize yan gözle baktığı anlamına gelmezki.
Siz kızın ilişkilerinden girmişsiniz, eşime kuyruk sallıyor diye konu açmışsınız. Konu siz olsanız evli beyin sizi her gün işe götürüp getirmesini ister misiniz değil ki? Siz kıskançlıkla kız hakkında kötü düşünmüşsünüz, kuzeninden gizli hattı olduğu vs tamamen kuruntunuz. Sakin olun, evde kızdan bahsetmeyin. Eşiniz de zaten siz rahatsız olduğunuz için götürüp getirmeyi tamamen bıraksın, konu tatlıya bağlansın.
Özel şoför gibi eşiniz araba kullanırken koz arka koltuğa mı oturacaktı? Çok güldüm sabah sabah . Ayrıca fotoğrafı gözük eşi numarayı kaydettiği anlaşmama gelmiyor mesela benim açık kayıtlı olmayanlarda görebiliyor ayrıca kaydetmesi de normal değil mi?Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
Acaba kuzeni kıza demiş olabilir mi zaten geçici iş otobüs filan uğraşma benim bi arkadaş var arabasında yer vardı konuşayım götürsün diye? Bana çok normal bi durum geldi yani. Üstelik baş başa da değiller.Yan gözle bakılma durumu falan olmasa bile bir insanın şöför olarak görülüp,her gün beklenti içine girilmesini doğru bulmadığım için o mesajı yazdım.Günlük hayatta bu kız gibilerini çok görüyorum.Beni oradan al,buraya bırak,bana şunu ısmarlarmısın diyen tipler bana yüzsüz geliyor.Karşısındakinin kibarlığını kullanmaya çalışarak olayı göreve döndürmeye çalışanları sevmiyorum
Yani gizli bir hattı olması kızın, ikinci bir telefonu olması ve sanki eşim ona her dakika ulaşmak isteyecek gibi ikinci numarasını vermeye çalışması. Arabaya eşimin ailesinden biri olmasına rağmen ön koltuğa çivi çakması.
Kuzen demiş olsa bile kızın reddetmesi gerektiğini düşünüyorum.Her gün,görev gibi kadın bir arkadaşımın bile beni bırakmasını istemem,mahcup olurum.Kuzende baya iş güzar bir tipmiş ona da bir ayar vermeli bence konu sahibiAcaba kuzeni kıza demiş olabilir mi zaten geçici iş otobüs filan uğraşma benim bi arkadaş var arabasında yer vardı konuşayım götürsün diye? Bana çok normal bi durum geldi yani. Üstelik baş başa da değiller.
Yan gözle bakılma durumu falan olmasa bile bir insanın şöför olarak görülüp,her gün beklenti içine girilmesini doğru bulmadığım için o mesajı yazdım.Günlük hayatta bu kız gibilerini çok görüyorum.Beni oradan al,buraya bırak,bana şunu ısmarlarmısın diyen tipler bana yüzsüz geliyor.Karşısındakinin kibarlığını kullanmaya çalışarak olayı göreve döndürmeye çalışanları sevmiyorum
3 gün sadece. Sonsuza kadar sürmeyecek. Yatıyorsun kalkıyorsun, tekrar yatıyorsun kalkıyorsun sonra bitiyor yani. Zaten düzenli olanları servis gibi aylık bi ücret veriyorlar götüren kişiye.Kuzen demiş olsa bile kızın reddetmesi gerektiğini düşünüyorum.Her gün,görev gibi kadın bir arkadaşımın bile beni bırakmasını istemem,mahcup olurum.Kuzende baya iş güzar bir tipmiş ona da bir ayar vermeli bence konu sahibi
Kötü yorum nedir ? hassas dönemdeyseniz arabasını servisçi gibi kullanan eşiniz düşünecek bunları biz değil ki ? Merak ediyorum eşinize hassas dönemimdeyim beni neden geriyorsunuz dediniz mi acaba ? Kötü yorum dediğiniz şey gerçekler siz gerçek yorumları kırıcı buldunuz. kaldı ki bürünmeye çalıştığınız profil kadar da sakin ve hassas değilsiniz. Yoksa bir kadın olarak başka bir kadına 2 hattı var , erkeklere hesap kitliyor, kocama kuyruk sallıyor , önde oturuyor (buradan ne anlatmak istediğiniz ortada) diyemezdiniz birbirimizi kandırmayalım. madem bu kadar kötü bir kız kuzen niye patron gibi şöförle gezdiriyor bu kızı , binsin taksiye gelsin bir de bunu düşünün ? belki eşiniz atladı ben götüreyim diye sonra yakalanınca da yan çiziyor ?Ben de aynısını yaparım. Açık açık yazmama rağmen, hassas olduğumu ondan böyle saçmalayabileceğimi yazmama rağmen resmen linç edildim. Hatalıyım dedim özür bile diledim. Çocuk sahibi olma diyen de çıktı. Kadın düşmanı da ilan edildim. Ben bu konuyu okuyup yorum yapacak olsam abartılı bulsam bile kötü yorum yazmazdım ki açın bakın bu zamana kadar kimseye tek bir kötü yorum yapmadım. Belki başka bir derdi vardır diye.
Bilmiyorum.Herkesin düşüncesi farklı olabilir.Kimseye yük olmayayım düşüncesi yüzünden çok zor durumlara düştüğüm Zamanlarda oldu ama herkes aynı düşünüyor olmayabilir.Kız bu konuda farklı düşünüyor yapacak bir şey yok3 gün sadece. Sonsuza kadar sürmeyecek. Yatıyorsun kalkıyorsun, tekrar yatıyorsun kalkıyorsun sonra bitiyor yani. Zaten düzenli olanları servis gibi aylık bi ücret veriyorlar götüren kişiye.
kim bilir ne haltlar karıştırıyorsun? yanlış anlama yukarda bir arkadaş yazmış iki hattı olanlar bişeyler karıştırıyormuşgizli bir hat olduğu ne malum yahuben de 2 telefon kullanıyorum
Kötü yorum nedir ? hassas dönemdeyseniz arabasını servisçi gibi kullanan eşiniz düşünecek bunları biz değil ki ? Merak ediyorum eşinize hassas dönemimdeyim beni neden geriyorsunuz dediniz mi acaba ? Kötü yorum dediğiniz şey gerçekler siz gerçek yorumları kırıcı buldunuz. kaldı ki bürünmeye çalıştığınız profil kadar da sakin ve hassas değilsiniz. Yoksa bir kadın olarak başka bir kadına 2 hattı var , erkeklere hesap kitliyor, kocama kuyruk sallıyor , önde oturuyor (buradan ne anlatmak istediğiniz ortada) diyemezdiniz birbirimizi kandırmayalım. madem bu kadar kötü bir kız kuzen niye patron gibi şöförle gezdiriyor bu kızı , binsin taksiye gelsin bir de bunu düşünün ? belki eşiniz atlatı ben götüreyim diye sonra yakalanınca da yan çiziyor ?
Tamam döndük geldik aynı yere, eşiniz arabasına bir tanımadığınız bir kadını alıyor. Kuzen istedi diyor, kuzen ne istese yapacak. Eşiniz masum ama kız namussuz. Niye iki hattı var, Lütfen bu zihniyetten çıkın, bakın anne olacaksınız. Oğlunuz olsa mazallah bu kafaya göre yetişecek. Kız arabayı gasp etmediğime göre bir kabahat var ise eşinizde , konuyu kapatmamışsınız. Eşinize hesap soramadığınız için kapatmış gibi yapmışsınız. Yoksa şu an konuşuyor olmazdık.Hayır aradı söyledi kuzeni tekrar ben de duydum. Eşime de söyledim bu arada, eşimle konuştuğum için o konuyu kapattığımı söyledim. İş arkadaşlarını bırakıyor zaten arada, buna şimdiye kadar hiç birşey söylemedim. Bu kızı eşimde tanımıyor ben de tanımıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?