Kıskançlık krizlerim bitmiyor...

Çok sıkıntılı ben olsaydım göndermemek için elimden geleni yapardım ama gitmede diyemezsin eğitiim diyorsun bilemedim bu işi hayırlısı
Eğitim için gittiği yolda önüne taş koymayı bir sevgili olarak kendinize hak mı görürdünüz yani?
Allah bu kadar bencil etmesin kimseyi.

Kıskanmanız normal olabilir, ama bunu ona yansıtmanız normal değil bunu unutmayın.
Ne güzel eğitim için gidiyor, en büyük destekçisi siz olun her zaman.

Son düzenleme:

Öyle yapıyorum zaten. Kalacağı yer için buradan arkadaşlarla iletilime geçiyorum. Bak şuralarda kalabilirmişsin. Orası şöyleymiş. Daha iyi yerler bulalım gibi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki de biz çok kuruntu yapıyoruz :26: seni gerçekten seviyor değer veriyorsa hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle he oldu mu diyelim kendi ayıpları der geçeriz canım

Belki de biz çok kuruntu yapıyoruz :26: seni gerçekten seviyor değer veriyorsa hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle he oldu mu diyelim kendi ayıpları der geçeriz canım

Aynen öyle :) herşey olacağına varır. İçinde olan fizanda da olsa dibinde de olsa yapar da ruhun duymaz. O yüzden herşeyi irdelememek lazım :)

yapcak olan heryerde yapar canım burnunun dibinde bile yapar hergün neler duyuyoruz.. düşüncelerinde haklısın benim başıma böyle birşey gelse kudururdum hatta bende giderdim hem bir de italya sonuçta onca kız varken kalkıp burdan giidene mi bakcak diye sorarlar adama:) devamlı ara ssürekli irtibatta kal çaktırmadan kontrol et sürekli canım :)

Sevgilim dedi ki. Sen niye yanımda gelen kızları kskanıyosun. Düşünsene yanımda x var. O seni biliyo. Baktırır mı? Bakar mıyım hem ben demişti :) çok haklısın. Hem biliyo beni giden arkadasları. O yüzden çook takmamaya gayret ediyorum :)

için içini kemirir tabiki hep düşünürsün şimdi napıyor nerde diye ama güvenmek zorundasın güvenmek zorundayız.. benim sevgilim üç yıldır kıbrısta ben güvenmeyi öğrendim tabiki hep bir şüphem var ama güvenmeyi öğreniyor insan seni seviyorsa inan hiçbirşey yaşanmaz ben bunu yaşamış biri olarak söylüyorum sana :)

İnşallah canım:) ben de öğreniyorum güvenmeyi. Ona bu haksızlığı yapmaya hakkım yok. Bu güne kadar güvenimi boşa çıkarmadı. Ama ben hep şüphe duydum. Artık böyle olsun istemiyorum. İnşallah...

Sende kendimi görüyorum resmen:) merak etme tatlım allaha havalle et çok dua et sizi korusun inşallah

Ciddi misin. Çok sevindim :) okul bitti mi?

yok anacım nerde ya .s benim okulum biteli bir sene oluyor sevgilim önümüzdeki şubatta mezun oluyor bir dönemimiz kaldı hayırlısıyla bir bitse .s mesafe çok zor oluyor.s allah kimseye vermesin :)

yok anacım nerde ya .s benim okulum biteli bir sene oluyor sevgilim önümüzdeki şubatta mezun oluyor bir dönemimiz kaldı hayırlısıyla bir bitse .s mesafe çok zor oluyor.s allah kimseye vermesin :)

Biter inşallah canım ya. Zaman geçiyor. Benim 2 yılım var daha bitmesine. Sevgilimin 1
Yılı var. Bakalım bizim ne zaman olacak. Ne okuyodun :)

Biter inşallah canım ya. Zaman geçiyor. Benim 2 yılım var daha bitmesine. Sevgilimin 1
Yılı var. Bakalım bizim ne zaman olacak. Ne okuyodun :)

nicktende aanlaşılcağı üzere mimarım :)) bir yıldır çalışıyorum biter tabi üç sene göz açıp kapayıncaya kadar geçti okul varken bu kadar koymuyordu açıkçası şimdi çok yanlız kalmış hissediyorum.s okulunuzun kıymetini bilin:)

Ay doğru :) ama biz ayrı şehirlerdeyiz kiii. Okul olsa da olmasa da uzağz. Saolsun yanıma gelip gidiyor. Bir kere bile gitmedim. Gidemedim yanına. Ailemden izin almam imkansız. İzinsiz gitme gibi bir adetim de yok. Yapamam öyle birşey. :) sevgilin ne okuyor. ?

biz ayrı ülkedeyiz desem yeri kıbrıs nere burası nere:)) hukuk okuyor tatlım ondan uzadı zaten( bende izin alamazdım hep o gelirdi gitme boşver böyle daha çok kıymetli oluyorsun

biz ayrı ülkedeyiz desem yeri kıbrıs nere burası nere:)) hukuk okuyor tatlım ondan uzadı zaten( bende izin alamazdım hep o gelirdi gitme boşver böyle daha çok kıymetli oluyorsun

Yaa çok zor vallahi :) ama Allah sabrını veriyo. Bi süre sonra uyuşmuş gibi oluyrsun. Özlüyorsun ama ölüyorum özlemimden gibi birşey olmuyo. Sakin oluyorsun. Neyse. Gidip süpriz yapmak istiyorum ama olmuyo. İdare ediyoruz napalm :)

ama böyle olduğumuza da şükür ediyorum çok özlediğimiz için çok seviyoruz birbirimizi:) bide hep yanyana olmak da hoş değil böyle ulaşılmaz olmak çok güzel aslında:)

ama böyle olduğumuza da şükür ediyorum çok özlediğimiz için çok seviyoruz birbirimizi:) bide hep yanyana olmak da hoş değil böyle ulaşılmaz olmak çok güzel aslında:)

Evet. Çok seviyoruz. Daha bi saygı duyuluyo. Özlediğini hissediyosun falan. Güzel duygular. Elhamdülillah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…