Kıskançlık, kurtulmak istiyorum :(

Bunu herkes diyo o seni öldürür diye de ne biliyim yapabilceğini hiç düşünmedim yapar mı yapmaz mı

ŞUan bile düşünmeyip insan içinde seni rencide eden karısı olunca ve gerçekten gözü dönünce neler yapmaz tahmin bile etmek istemiyorum

Onun gibi sevecekse, kimse sevmesin zaten. Sevgi bu değil, o kendini kandırmaya devam etsin ama seni kandırmasına izin verme. İnsan sevdiğini bu kadar hırpalamaz, ona kıyamaz.

Bende öyle düşünüyorum insan sevdiğine kıyamaz , bu zamana kadar sevmediğini düşünmekte kötü kandırmış yani

ŞUan bile düşünmeyip insan içinde seni rencide eden karısı olunca ve gerçekten gözü dönünce neler yapmaz tahmin bile etmek istemiyorum

Bende etmek istemiyorum ya ama sevgilide olmakta evlenmekte istemiyorum sevgim azaldı verdiğim değer azaldı güvenimde yok

Bende etmek istemiyorum ya ama sevgilide olmakta evlenmekte istemiyorum sevgim azaldı verdiğim değer azaldı güvenimde yok

azaldı demek bile hala seviyorum demek. bak ben yaşında ailemn onaylamadığı biriyle ki senın gibi herkez bın defa onun ne mal biri olduğunu bana söylemesine rağmen kaçarak evlendim. sonuç yıl evde yattı ben eşşek gibi çalıştım sonuç yıl sonra boşadım çok zor zamanlar yaşadım ve aileme kötü şeyler yaşattım. allaha şükür şuan ikinci evliliğim ne olur kendine gel saf olma senın neyin eksik el üstünde tutulan kadınlardan. aklın var fikrin var ya.

Her şeyi bildiğine ve onu istemediğine göre sorun ne?

Ne kadar doğru söylemişsiniz... ah bu gençler yarın bıgun çocuğumuz olacak korkuyorum...

Düzgün bir çocuk yetiştireceğiz, doğruyu yanlışı öğrenecek.
Güzel bir eğitim vereceğiz, öğrenimini iyi okullarda almasını sağlayacağız.
Sonrasında Allah'a emanet edeceğiz. Yapacak başka bir şey yok.

Evet öyle biz sevgili değil millete rezil oluyoruz ama bilmiyorum büyü mü şeytan tüyümü çekiyo bıraktırmıyo

Büyü bu kadar sürmez, şeytan tüyü şimdiye dökülmüştür.
Çektiği filan yok eziyet seviyorsunuz demek ki.
Birinin size hayvanmışsınız gibi muamele etmesi, sizi insan yerine koymaması hoşunuza gidiyor belki.
Bu kadar sürmesinin başka bir cevabı yok.

Böyle örnekleri gördükce kendime geliyorum
Her şeyi bildiğine ve onu istemediğine göre sorun ne?

kandırıyo aklımı çeliyo ya ne biliyim farklı bişey sanki

böyle bişeyi sevebilceğimi sanmıyorum, yani sevmemeliyim. tek bildiğim artık yeni bi hayat çizip devam etmek

Benim sevgilimde cok kıskanç ama bu kadar degil gerçekten sana deger veren biriyle olmalısın sen kendini nereye koymak istersen orada olursun unutma... Once kendi değerini kendin biliceksn ki baskalarida sana deger versin canım

Benim sevgilimde cok kıskanç ama bu kadar degil gerçekten sana deger veren biriyle olmalısın sen kendini nereye koymak istersen orada olursun unutma... Once kendi değerini kendin biliceksn ki baskalarida sana deger versin canım

Haklısınız ben ona kendimden fazla değer verdim bu kıskançlık değil zaten hasta ya bence

Kadınları öldüren adamların tarifini yapmışsın, arkana bakmadan kaç bence ,

Ben sizi yadırgamıyorum çünkü bu bir girdap gibi içine girdikçe sürükleniyorsunuz sanki.

Ve o kadar kötülüğe rağmen adam öyle bir empoze ediyor ki sanki ona muhtaçmışsınız gibi hissediyorsunuz.
Bu duyguları anlıyabiliyorum ben baya bi uzun süre uğraştım yenebilmek için.ayrılmadım ama düzelttim diyelim(ne kadar olursa)
Ama sizin olayda şiddet de var.
Bu affedilesi değil.

Arkadasim simdiden duvse yani daha evlenmadan...evlenseniz kim bilir neler yapar sana.eger sonum guzel olsun mutlu oliyim dersen bence bu adamdan uzak dur.

Yook artık bu ne esir misiniz siz?
Ne sevgisi sizde ki korku ve alışkanlık.

Günah, Haram, Zina kavramları erkek içinde aynıdır. Ve '' Erkek yapar!!'' diye bir ayet inmedi. Haddini bilsin o ÇOCUK. Bak ADAM demiyorum. ÇOCUK diyorum.
Şu çocuğun söylediklerine bakar mısınız lütfen cümleleri buram buram kalitesizlik kokuyor. Saf olmayın yeter artık. 5 para etmeyen insanlara ömrünüzü heba etmeyin. Siz ve sizin gibiler olduğu sürece bunlar sizi her zaman elinizde oynatacak.
Ezdirmeyin kendinizi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…