Kıskançlık, kurtulmak istiyorum :(

Ne hakla ona iğrenç dersin, sen kızsın yerini bil !
Burada ne desek boş, yine yelkenleri suya indirip onun boynuna atlayacaksın bir de bize savunacaksın sonra, o yüzden yorum yapmıyorum artık.
Sevmek bu eziyeti çekmeye bahane değil, köpeğimiz bizi seviyor, biz ona işkence ediyor muyuz?

polisten uzaklaşma kararı çıkarttır bi daha bulaşırsa hapse girsin.laftan anlamayana bu az bile aslında.

"Ben erkeğim sen kızsın, ben yaparım sen yapamazsın." Bu cümleyi duyduğunuzda bitmeliydi.

O kadar dogru yazmışsın ki helal olsun :)

Sizin adınıza sevindim düzeltteiğiniz için, ben çok uğraştım ama bi türlü düzeltemedim.

Yook artık bu ne esir misiniz siz?
Ne sevgisi sizde ki korku ve alışkanlık.

Evet korkuyorum istediğimi giyip çıkmaya çalışmaya korkuyorum öğrenip gelip gene hakaret küfür edecek yafa şiddet yapcak diye. Bikere beline silah alıp beni eski çalıştığım yere sormaya gitmişti

Çok doğru konuşuyosunuz gerçekten artık heba etmicem onun içim inşAllah bitcek bu sefer neyin ne olduğunu bende görüyorum biliyorum ama bataklık gibi çıkması zor

bu tarz adamlar numune heralde yada bi dönem böylemi oluyorlarki.. benim sevgilim melekken bi anda sizin sevgilinizin moduna girmişti. ıyy aklıma geldikçe çıldırıyorum.

bu tarz adamlar numune heralde yada bi dönem böylemi oluyorlarki.. benim sevgilim melekken bi anda sizin sevgilinizin moduna girmişti. ıyy aklıma geldikçe çıldırıyorum.

Buda öyle ilk zamanlar melekti sonradan böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…