kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

Valla bu görümce seni öyle kiskaniyor öyle kiskaniyorki, resmen catlicak ölcek kiskancligindan, fesatlik ediyor.
Kendi evli degil ya o yüzden ese olan bagliligii, hatta aski tanimiyor bilmiyor, sevgiyi aski tatmamis o yüzden böyle konusuyor.
Oda evlensinde yarin birgün ozaman görürüz onu.
Sakin birdaha görüsme, telefonla dahi konusma,
senin sinirini bozmak icin yapiyor bunlari,
sen kocanla mutlu ol bosver

ocakta dugunum var fakat aynı sey bendede var gorumce olacak ınsan nısanlıma cok duskun gıttıgımız her yere gelıyor kendımı onun namusunu kırletmeye hazırlıklı bır erkek gıbı goruyorum benı hıc konusturmuyor bana ne alırsa aynısını alıyor ne gıyersen aynısı alıp gıyıyor bırseyde dıyemıyorum bana benı taklıt etme dıyor cıldırcam

Allah yardımcın olsun güzelim bu görümce olayı beni bezdirdi:26:

Ben öyle görümceyi döverdim kimse kusura bakmasın o ne yaa seninle yarışıyor yerini bilsin eşinden büyük diyorsun ama aklı küçükmüş bence bende görümceyim 1 tane erkek kardeşim var ve evli ablalığımı biliyorum kardeşim mutlu olsun yeterki eşiyle... ben evlerine bile gitmezdim evlendiler 5-6 kez gitmişimdir o da onlar çağırmıştır rahatsızlık vermek istemem onlar çağırmadan gitmem yani kardeşim eşini yanımda öper sarılır hoşuma gider gülerim eşi sonuçta sever de sarılır da öper de yani herkes haddini bilsin ya ablaysa ablalığını kardeşse kardeşliğini bilsin çok haklısın senin yerinde kim olsa uyuz olur bu kadar abartı davranışlara,konuşmalara...

senınde allah yardımcın olsun ben pek takmamaya calsısıyorum bıze sokulmasın yeter zaten yakında dugunum olacak o zaman daha ıyı tanırım dıye dusunuyorum

ne güzel bak bana denk gelmedi böle düşünen bende görümce olucam ama bnm gelinim beni cok sevecekkk ben zalim olmucam

ben o msjı gördüğüm an ortalığı ayağa kaldırırdım sanıırım..eşim bi daha msj atmayı bırak yanına zor yaklaşırdı.herkes haddini bilsin.kardeşse kardeş...herkeste var..ayıp yahu.. tepkinizi sert bi şekilde belli edin.bu ne ya..ne günlere kaldık.sapıttı millet..insanın annesi böyle sevmio çocuğunu....

ben kardeşimi arayacağım zaman saate bakıyorum.onlar ısrar ederse öyle gidiyorum.bunalmasınlar keyiflerine baksınlar die zırt bırt gitmiyorum...özel hayata saygıı...

ben o mesajlara cok tepki verdm oyuzdende kardesleri ayırmak ısteyen gelin durumuna düşürdüler beni

zaten artık bnm anlam veremedegim hala gorumce hanımın neden benimle yarıs ıcınde oldugu ve insanların karısını bu kadar hor görmesini. büyüttüm büyüttüm diyip duruyor benim hic emegim yok sanki . kaldıki müthiş kocama bağlı biriyim. ama cok sıkıldım abuk sabuk laflarından eline ne gecti acaba son seferinde bile söyledigi sözleri bana söyleyince. içimi acıttı rahatladı herhalde. o kanı ben bir hiçim lafını söleye söleye bitiremedi. ah kocam ah hala da iyi niyet arar o laflarda

ben o mesajlara cok tepki verdm oyuzdende kardesleri ayırmak ısteyen gelin durumuna düşürdüler beni

bende tanıyorum boyle bır kac kısı abısıyle fazla yakınlık kuran alevılerde cok oluyor bu genelde esınınde ona o sekılde karsılık vermesı cok acayıp tabı bende bu derece degıl sadece abısını fazla kıskanıyor ama bu sekılde mesajlar atsaydı bıterdı dıye dusunuyorum

kötü gelin ol ne olacak..sanki iyi gelin olunca madalya veriyorlar..huzurun önemli...eşinle sürekli konuş..bi yerde etkilenir nasılsa.bilinçlatına alır...hiç normal değil.suratını as,mutsuz davran,üzüldüğünü belli et.eşinde seni çok seviyormuş rahatsızlığını anlar mutlaka.görümcenden ziyade sorun eşinde...görümcene o samimiyeti vermesin.

''sizin ailenizde bu davranışlar normal karşılanabilir ama bide benim aileme soralım arkadaşlarımıza soralım herkesin fikrini al,ben mi yanlışım siz mi? diyebilirsin.

Canım en başta demiştim,
görümcen eşinden yüz bulmasa ne böyle mesajlar çeker,
ne de sana bunları diyebilir...

esıne mutsuzz ol davran suratını as bence bu dahada kotuye surukler bu sefer sevkatı onda arar bence dahada kotu olursun esının gozunde bende nısanlıma bır kac kere soyledım aramız sogudu acıldı dahada takmıyorum taksamda caktırmıyorum ona

arkadasım dusuncede cok saygım var yalnız alevilerde bu cok oluyor demen cok yanlıs alevileri farklı bir kategoriye sokuyorsun bu insanın kişiliği sınırı hadsizligi ile ilgili . ayrıcada alevi degiller kötü niyetli olmadıgını biliyorum ancak bunlar biraz tehlikeli laflar.

zaten dın ırk ayrımı yapmıyorum genelde tanıdıgım kısler bu seye mensuplar anlatmak ıstedıgım bu olayı cok ksıde gormedıgım herksın dını kendıne hasa ayrım yapmak ne haddıme anlamak ısteyen anladı zaten

zaten kötü görmüyorlarki hiç hem iyi onlar kanatsız melekkler

esınde bıraz agır olmalı kardestır tamam onunda yerını bılmesı lazım kımse karsılık olmadan bır seye yaklasamaya cesaret edemez dıye dusunuyoum,esın araya mesafe koysa sızı bu kadar rahatsız etmez

belki de dogru söylüyo ben kıskanıyorum ben okadar degerli degilim onun kanı degilim ya ..... giderek kendimi yabancı hissetmeye başladım esime karsı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…