- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Çok çok haklısın cnm nasıl mesajlar böyle bu kadarı çok fazla insanın aklına ensest ilişki geliyor doğrusu.
ayyyyyyyyyyy ne igrenc mesajdi oyle yahu insan tabikide dusunur:26: benim yanimda esim mutsuz ablasiyla yasamak istiyor diye hatta allah korusun oyle msj gorsem bosanirdim bile ablanla mutlu ol diye:18: esini o yetisdir diye boyle davranmasi sacma sanki senin sucu esini onun yetistirmesi benimde oglum var 3 yasina kadar gece gunduz ne agladi beni goren herkes kaciyordu slm bile vermeye esim bile 1 saat bakmazdi sinirli bir anne olsam zarar verirdim kesin o kadar sakindim beni bile cildirtiyordu allahim neler cektim rabbim kimse yardim bile etmedi simdi bile cok yaramaz ama evlenecek esine sitemmi edecem bak neler cektim oglumu baktimmi diyecegim dersem yuh olsun bana anneyim benim gorevin evlatlarima bakmak evlensin yavrum mutlu olsun daha ne isterim bence abla burda hasta ruhlu bakmasaymis bakti diye esin bir omur onun dediginimi yapacak iyilikde bu kadar insanin kafasina kakilmazki hayret birsey oz ablasi ona benziyor diyorsun canim bak benim dedemin yasak askdan oglu varmis rahmetli anneannem olunce evlenecem diye tutturdu bayani ve oglunu getirdi herkes soooooooooooookkkkk ben ayni dayim hihhhhhhhhhh demis burnumdan dusmusum herkes dusunmeye basladi oz kardesimizmi yoksa kadinin baska erkekden mi diye sonra dedem acikladi kardesiniz benim oglum diye hic kimse tepki vermedi cunku ben ona benzedigim icin hazirlikliydilar sende iyice arastir uvey falan olmasin
Ya bu arada kusura bakma ama eşin kız kardeşinin adıyla başka bir kadının numarasını kayıt etmemiştir dimi ? Çünkü eşinin attığı mesaj da normal değil.
evet işte böle gibi.buarada zaten eşimle psikolojil destek alıyourz. esimin beni anlaması kendinin hareketlerininde minnet fadarkarlık borc gösterilerinden baska seylere tasdıgını anlaması için. en son 1 yıl önce yasadık bunu ve birdahada yapmadı. ama görümcem askım bebegim falan diyor yani hatta ailedeki herkese diyor ama bunu normal karsılamaya calısıyorum kızsamda içten içe
benim 3 kizim var. büyüklerin arasinda sadece bir yas fark var.ikiz gibiler.en minigimiz ise büyük ablasindan 16 yas kücük. yani bayaa bir yas farki var. bunlari sunun icin anlatiyorum.en kücügümüze hepimiz askim , sevgilim diye hitap ederiz..hatta ben gün icinde defalarca ona defalarca ilani ask ederim..evin en kücügü cok seviliyor.ve hep kücük olarak kaliyor..simdi bizde ensesttiz:) hayret biseysiniz ...hemen hemen herkes bu olayi böyle yorumlamis..ama durum bence sadece abartili sevgi gösterisinden baska birsey degil..
çok yanlış yapıyorsunuz bence.
çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama, aşkın sevgilinin annenin kardeşin yerinin ayrı olduğunu öğrenmeli.
anneyle ablayla aşk yaşanmayacağını aşık olunmayacağını bilmeli.
kendisini sizin aşkınız zannettiği sürece nasıl bu ayırımı yapacak.
aşkın, sevgilinin içine cinsellik de giriyor malum.
bu kavramları anne kardeş abla ile bu şekilde harman ederseniz çocuğun bilinçaltında hatlar karışabilir.
Benimde aklima direk bu ihtimal geldi, mesaj normal degil cunku
çok yanlış yapıyorsunuz bence.
çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama, aşkın sevgilinin annenin kardeşin yerinin ayrı olduğunu öğrenmeli.
anneyle ablayla aşk yaşanmayacağını aşık olunmayacağını bilmeli.
kendisini sizin aşkınız zannettiği sürece nasıl bu ayırımı yapacak.
aşkın, sevgilinin içine cinsellik de giriyor malum.
bu kavramları anne kardeş abla ile bu şekilde harman ederseniz çocuğun bilinçaltında hatlar karışabilir.
Yahu yapmayın Allah aşkına,çocuğunu aşkım diye sevmeyen anne baba varmı içinizde.
Aşkım diye sevince çocuk annesinin kendi sevgilisi olduğunumu düşünecek.
Burdaki görümce kalabalık bir ailede annenin belliki yeterince ilgilenemediği küçük çocuğu kendi evladı gibi büyütmüş.Aralarındaki bağ gereğinden fazla oluşmuş.
Bu normal mi?
Hayır ,tabii ki değil.
Ama hemen olayı enseste bağlamanın ne anlamı var yahu.
Evlenmemiş,muhtemelen hayatta başka uğraşları olmayan orta yaş üstü bir bayanın ,evladı gibi büyüttüğü kardeşine sardırıp,gelini kabullenememesi,muhtemelen kıskanması olayınıda enseste bağlamayın lütfen.
Cennet yaşadıkların normal değil canım,görümcenin ya acil evlenmesi gerek.Yada eşin zamanla uzak durarak ona durması gereken yeri gösterecek.
Valla kız kardeşim 10 yaşına geldi hiç de karıştırmıyor, psikolojisi de gayet iyi. Çünkü masum bi'çocuk annenin, ablanın ona sevgiden aşkım, bebeğim dediğini anlayabilecek kadar zekidir. He aşkım deyip çocuğun dudağından öpersek sevgimizden, ozaman iş başka ki yapanları görüyorum. (Ablam okul öncesi öğretmeni) Her şeyin fazlası zarar.
Benim annemle kardeşim de birbirlerine aşkım diye hitap ederler, bende oğluma aşkım derim böyle bir hitapdan yola çıkarak nasıl ensest dersiniz? bazılarınız çok mu Freud okuyor anlamıyorum ki, burada bahsedilen abla-erkek kardeş arasında bağımlılık derecesinde sevgi olabilir, evet, sevginin bu kadarı abartı yanlış ama ensest olduğunu nereden biliyorsunuz?
Neymiş aşkım diyemezmiş abla kardeşine o artık evlenmiş, saçmalıyorsunuz. Kocalarınız tapulu mallarınız değil. (Yorumum Cennetyarim e değil, bu şekilde saçma fikir beyan edenlere...onun durumu farklı ve rahatsız olması normal)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?