kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

ayyyyyyyyyyy ne igrenc mesajdi oyle yahu insan tabikide dusunur:26: benim yanimda esim mutsuz ablasiyla yasamak istiyor diye hatta allah korusun oyle msj gorsem bosanirdim bile ablanla mutlu ol diye:18: esini o yetisdir diye boyle davranmasi sacma sanki senin sucu esini onun yetistirmesi benimde oglum var 3 yasina kadar gece gunduz ne agladi beni goren herkes kaciyordu slm bile vermeye esim bile 1 saat bakmazdi sinirli bir anne olsam zarar verirdim kesin o kadar sakindim beni bile cildirtiyordu allahim neler cektim rabbim kimse yardim bile etmedi simdi bile cok yaramaz ama evlenecek esine sitemmi edecem bak neler cektim oglumu baktimmi diyecegim dersem yuh olsun bana anneyim benim gorevin evlatlarima bakmak evlensin yavrum mutlu olsun daha ne isterim bence abla burda hasta ruhlu bakmasaymis bakti diye esin bir omur onun dediginimi yapacak iyilikde bu kadar insanin kafasina kakilmazki hayret birsey oz ablasi ona benziyor diyorsun canim bak benim dedemin yasak askdan oglu varmis rahmetli anneannem olunce evlenecem diye tutturdu bayani ve oglunu getirdi herkes soooooooooooookkkkk ben ayni dayim hihhhhhhhhhh demis burnumdan dusmusum herkes dusunmeye basladi oz kardesimizmi yoksa kadinin baska erkekden mi diye sonra dedem acikladi kardesiniz benim oglum diye hic kimse tepki vermedi cunku ben ona benzedigim icin hazirlikliydilar sende iyice arastir uvey falan olmasin

yok cnm öz bildigin özz tüm kardeşler birbirine benziyo zaten %100 öz.o cok meraklıdır iyilikleri basına kakmaya. simdi gidip nur yüzünü görücem Allahım sen bana sabır verr bugun bu sıkıntıyı yasayan milyonlarca geline Allah sabır versin diyorum.herkese yorumlarından dolayı tşk ediyorum görüşmek üzere

Ya iş eşinizde bitiyor zaten. Bazı insanların konuşması cidden öyle aşkım, bebeğim vs. Sanırım eşinizi hala evin ufak oğlu gibi görüyor. Siz bence çok göstermeden açın arayı, eşiniz zamanla yavaş yavaş anlasın durumun abestliğini. Yoksa direk "o kadın kendini bize adadı, sen neyi kıskanıyorsun"moduna girecek sürekli, kötü olan da siz olacaksınız.

Ama şu bi'gerçek ki kadının acilen kendi yaşamına odaklanması lazım. Çünkü size sevdiğini elinden almış muamelesi yapması trajikomik.

çok yanlış yapıyorsunuz bence.
çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama, aşkın sevgilinin annenin kardeşin yerinin ayrı olduğunu öğrenmeli.
anneyle ablayla aşk yaşanmayacağını aşık olunmayacağını bilmeli.
kendisini sizin aşkınız zannettiği sürece nasıl bu ayırımı yapacak.
aşkın, sevgilinin içine cinsellik de giriyor malum.
bu kavramları anne kardeş abla ile bu şekilde harman ederseniz çocuğun bilinçaltında hatlar karışabilir.

Son düzenleme:
Yahu yapmayın Allah aşkına,çocuğunu aşkım diye sevmeyen anne baba varmı içinizde.
Aşkım diye sevince çocuk annesinin kendi sevgilisi olduğunumu düşünecek.
Burdaki görümce kalabalık bir ailede annenin belliki yeterince ilgilenemediği küçük çocuğu kendi evladı gibi büyütmüş.Aralarındaki bağ gereğinden fazla oluşmuş.
Bu normal mi?
Hayır ,tabii ki değil.
Ama hemen olayı enseste bağlamanın ne anlamı var yahu.
Evlenmemiş,muhtemelen hayatta başka uğraşları olmayan orta yaş üstü bir bayanın ,evladı gibi büyüttüğü kardeşine sardırıp,gelini kabullenememesi,muhtemelen kıskanması olayınıda enseste bağlamayın lütfen.

Cennet yaşadıkların normal değil canım,görümcenin ya acil evlenmesi gerek.Yada eşin zamanla uzak durarak ona durması gereken yeri gösterecek.

Valla kız kardeşim 10 yaşına geldi hiç de karıştırmıyor, psikolojisi de gayet iyi. Çünkü masum bi'çocuk annenin, ablanın ona sevgiden aşkım, bebeğim dediğini anlayabilecek kadar zekidir. He aşkım deyip çocuğun dudağından öpersek sevgimizden, ozaman iş başka ki yapanları görüyorum. (Ablam okul öncesi öğretmeni) Her şeyin fazlası zarar.

2 sey hissettim 1. si midem bulandi mesajdan
2.si esiniz ablasinin adiyla baskasini mi kaydetti diye dusundum ama allah yardimciniz olsun insallah duze cikarsiniz

Benimde aklima direk bu ihtimal geldi, mesaj normal degil cunku

Bence de bu ikisi hic normal degil, o mesaj zaten hic normal degil. Esinizi bilemem ama bence abla kafayi yemis. Sevecek, ilgilenecek baska kimsesi olmadigi icin kardesine bu kadar asiri duskundur, siz onu evlendirin :)

Görümcen eşini çocuğu gibi görmüş olabilir ama bu mazeret midir? 3-5 yaşındayken oğlunuza aşkım diyebilirsiniz. Ama belli bir yaştan sonra hitaplara dikkat etmek gerekir. Sapla samanı karıştırmak bu. Oğlum 16 yaşında ve en fazla "kuzum, canım" derim. Onun sevgi sözcüğü de "annecik" dir. Can sıkıcı ve şüphe uyandırıcı şeyler bunlar.

Son düzenleme:

sevgili arkadasim! cocugum suan 7 yasinda ve anne sevgisi abla sevgisi ..digerlerini ayiracak bilince sahip cok sükür..yukarda mesajlarindan alinti yaptigim iki cok degerli arkadasim da zaten benden evvel size gerekli cevaplari vermisler..ellerine yüreklerine saglik...

Afedersiniz ama oha diyorum baska bısey demıyorum .

Benimde erkek kardesım var aramızda 8 yas var bende ona ölürüm herseyım o benım ama tuttupta yok senle yasıcam sneın için yaşıyorum bilmem ne demem yani.

Bence pskolojık bı rahatsızlık var kesınlıkle doktora gıtmelıler ıkısıde

arkadaşlar tekrar tekrar hepinize tşk ediyorum. bayramım geçti şükür hatta iyi bile geçti denebilir herşeyi içime gömüp tüm iyi niyetimle bile davranmaya calıstım kötü bir karsılık aldımda diyemem. sıktım kendimi kızılcık şerbeti içtim dedim ve geçti bi şekilde.tabiki kırgınlıgım ve garipligi geliyor aklıma ama onlada yasayamıyorum umarım bunu bir şekilde unutabilirim :26:

Eş ve eşin ailesi gerçekten yıpratıyolar kızlar ama bakarsak bunları yapan hep kadınlar olıuyor ya artık bırakın herkesin hayatına fazla müdahale etmeyi eşin ailesi evli bütün çiflerin %90'nı etkiliyor ((((

Cennetyarim eşin ablasına bağımlı biri.ablası da ona..evet hiç normal değil ama ensest de değil bence..hemen tanı koyulmuş ama önce bunun içeriğini bilmek gerekir.bu yakıştırmayı yapmak kolay değil arkadaşlar,lütfen yapmayın..hemen iki cümleye,bir harekete bakarak aa evet bunlar ensest demeyin.burada hiçbirimiz doktor değiliz ki bu işin uzmanları bile kaç seans sonra böyle ciddi tanılamalar yapar..yazılanların bir kısmını okuyunca gerçekten çok şaşırdım.

eşini ablası büyütmüş değil mi? bir nevi anne yerine koymuş eşin onu.aralarında garip bir ilişki oluşmuş.bağımlılık bunu adı.zaten eşin tedavi görüyormuş,umarım bir an önce atlatır.yoksa çok zorluk yaşarsın..ablalar kardeşlerine aşkım,canım diyebilir ben bunda garip birşey görmüyorum.ancak kardeş ablasına sensiz yaşamıyorum,aynı evde yaşayalım vb..şeyler diyorsa işte burada dur demek lazım.yetişkin biri ya da normal biri bu lafları demez.sevgisini bu cümlelerle belli etmez.

benim de erkek kardeşim var,ona hep bi tanem derim ve evlenincede değişmeyecek bu tavrım.o benim bitenecik kardeşim çünkü..:)ama belirli sınırlar koymak lazım.sevmekle bu sevgiyi ifade etmek arasındaki ince çizgi çok önemli.

Benim annemle kardeşim de birbirlerine aşkım diye hitap ederler, bende oğluma aşkım derim böyle bir hitapdan yola çıkarak nasıl ensest dersiniz? bazılarınız çok mu Freud okuyor anlamıyorum ki, burada bahsedilen abla-erkek kardeş arasında bağımlılık derecesinde sevgi olabilir, evet, sevginin bu kadarı abartı yanlış ama ensest olduğunu nereden biliyorsunuz?

Neymiş aşkım diyemezmiş abla kardeşine o artık evlenmiş, saçmalıyorsunuz. Kocalarınız tapulu mallarınız değil. (Yorumum Cennetyarim e değil, bu şekilde saçma fikir beyan edenlere...onun durumu farklı ve rahatsız olması normal)

Bu forumdaki kadınlar psikiyatrist...
Hemen taniyla sapık ilan ediyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…